تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 253 از 299 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

والا تا جای که من میدونم راحت من تو هر شرایطی تعویض میکردم

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

توی منیجر مود اینطوری نیست!!!
    اما توی Kick off یا نمیدونم یک همچین چیزی که همون اولین گزینه ی منو هست اینطوریه!!!!
    مینویسه Out Of SUBTI... وقتی میخوای تعویض کنی!!!
    ببینم تنظیمات خاصی داره؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست عزیز میتونی اینو بگیری
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی اگه یه ذره اشکال داشت باید بگم من دستت رو ندیدم و دقیق نمی دونم چندتا دکمه و مثلا" دکمه مثلث شمارش چنده ولی من از استاندارد سونی (دسته سونی) که شمارهاش درسته برات یه فایل درست کردم دانلودش کن و در مسیر زیر کپیش کن
    C:\Documents and Settings\mirzaeian\My Documents\FIFA 09\user
    با سلام بازم مزاحم شدم از دستان کسی میتونه این فایلو دوباره برام بزاره تو کامپیوتر داشتمش داشتم ویندوز میزدم درایو اشتباه فرمت کردم حالا با راپید هر کاری کردم نشد فیل تو مگا که به ip گیر میده
    Last edited by ehsan6811; 05-03-2009 at 08:09.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

توی منیجر مود اینطوری نیست!!!
    اما توی kick off یا نمیدونم یک همچین چیزی که همون اولین گزینه ی منو هست اینطوریه!!!!
    مینویسه out of subti... وقتی میخوای تعویض کنی!!!
    ببینم تنظیمات خاصی داره؟؟؟
    آهان چلنج ها بعضي هاشون سناريوشون اينه كه نتوني تعويض كني و ببري و در اين صورت اون چلنج رو برنده ميشي و امتياز برنده ميشي حتي از تو تنظيمات مي توني براي بازي هاي كيك آف هم سناريو هاي مختلف تعيين كني مثلا از شروع بازي 2 صفر عقب باشي و غيره

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مي بينم حسابي داري بازي مي كني و كيف مي كني
    گيم پلي بازي خيلي برات سخت نمياد كه ؟ يه كم ميكشه عادت كني بهش البته
    اره
    حسابی دارم کیف می کنم...خدائیش در موردش اشتباه فکر می کردم
    واقعا بازی خوب طراحی شده...البته یک سری مشکل داره ولی کلا بازی خیلی خوبی ساختن
    من که دارم فعلا تورنومنت ها رو میرم...رفتم سانتیاگو برنابئو رو هم دانلود کردم و اضافه کردم به بازی
    راستی چرا این ea با سانتیاگو اینطوری می کنه؟
    توی نسخه 08 هم سانتیاگو رو وارد نکرده بودن

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

من انجام دادم

از اینجا این نرم افزار رو دانلود کن (البته توی فایل فرونت اپلود شده و ف ی ل ت ر شده باید از ف ی ل ت ر شکن استفاده کنی)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعدش فایل m200_.0 رو با فایل قبلی جایگزین میکنی...به این صورت که برنامه file master 09 رو باز میکنی .سمت چپ که فولدر فیفا رو مشخص کرده و ادرس رو نشون میده.شما روی + کلیک می کنید تا ساب فولدرها رو هم ببینی بعدش از بین اونها فولدر data رو پیدا میکنی و روی + کلیک می کنید و از بین فایل هایی که مشخص میکنه فایل zdata_04 رو پیدا می کنی و اون رو باز میکنی و به دنبال این فایل m200_.0 می گردی.وقتی که پیداش کردی از منوی بالا import رو انتخاب می کنی و فایل جدیدبا فایل قبلی جایگزین میشه.البته قبل از انجام این عملیات از فایل zdata_04 یک backup بگیر.
    داداش بابت توضیح دمت گرم . آدرسی که کراوسر گذاشت ----- نیست داش کراوسر ممنون.

من ازفیفا2004 تا الان فیفا بازی نمیکردم فیفا09 رو یه هفتس گرفتم راستش از pes2009 یه جورایی خسته شدم با اینکه از همه پیس ها بهتر بود ولی خیلی زود خسته شدم ازش شاید واسه این باشه که فیفا نکست رو دیدم . گیم پلی فیفا09 جالبه ولی گرافیکش ضعیفه تنها نکته مثبت گرافیکیش زمین بازیه مخصوصآ تو حالت Be a Pro با دوربین 3D بازی زیبا میشه. هیکل بازیکنا خیلی خیلی خیلی بد طراحی شده و باگ های بازی زیاده. داشتم ضربه کاشته میزدم دیدم یه نفرتو دیوار دفاعی وایستادست دروازبانشون هم بیرون محوطه جریمه داشت واسه خودش چرخ میزد منم نامردی نکردمو با یه ضربه زیبا دروازه رو بازکردم. یه بار دیگه هم کرنل شده بود فرستادم رودروازه یارم سر زد توپ رفت اوت بعدش دیدم هر ده تا بازیکنم بیرون زمین ایستادن جز دروازبان تیم حریفم نامردی نکردو توپ رو توی دروازه قرار داد

Last edited by Behnam_o2; 05-03-2009 at 14:03.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اره
    حسابی دارم کیف می کنم...خدائیش در موردش اشتباه فکر می کردم
    واقعا بازی خوب طراحی شده...البته یک سری مشکل داره ولی کلا بازی خیلی خوبی ساختن
    من که دارم فعلا تورنومنت ها رو میرم...رفتم سانتیاگو برنابئو رو هم دانلود کردم و اضافه کردم به بازی
    راستی چرا این ea با سانتیاگو اینطوری می کنه؟
    توی نسخه 08 هم سانتیاگو رو وارد نکرده بودن
    آره جاي تعجب داره اتفاقا توي ديتابيس بازي هست ولي توي بازي ظاهر نميشه با كريشن مستر با يكي دو كليك ميتوني ظاهر كني ورزشگاه سانتياگو رو چون فايل هاش داخل ديتابيس موجود هست 08 هم همينطوري بود يادش به خير توي فيفا 06 هايبوري بود ولي امارات نه 07 ميتونستي هايبوري رو هم آنلاك كني البته توي 08 و 09 هم ميشه آنلاك كرد

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

دقیقآ مثل pes2009 که تو دیتا بیس بازی استادیومstamford bridge هست, ولی تو بازی نیست!!!!!

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

آهان چلنج ها بعضي هاشون سناريوشون اينه كه نتوني تعويض كني و ببري و در اين صورت اون چلنج رو برنده ميشي و امتياز برنده ميشي حتي از تو تنظيمات مي توني براي بازي هاي كيك آف هم سناريو هاي مختلف تعيين كني مثلا از شروع بازي 2 صفر عقب باشي و غيره
    اوخخخخخ
    آخه من اون رمزه رو زدم که چالنج ها باز میشن
    حالا چی کار کنم؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض سلام

با سلام بازم مزاحم شدم از دستان کسی میتونه این فایلو دوباره برام بزاره تو کامپیوتر داشتمش داشتم ویندوز میزدم درایو اشتباه فرمت کردم حالا با راپید هر کاری کردم نشد فیل تو مگا که به ip گیر میده
    اینم در یه سایت دیگه برات اپ کردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •