والا تا جای که من میدونم راحت من تو هر شرایطی تعویض میکردم
والا تا جای که من میدونم راحت من تو هر شرایطی تعویض میکردم
توی منیجر مود اینطوری نیست!!!
اما توی Kick off یا نمیدونم یک همچین چیزی که همون اولین گزینه ی منو هست اینطوریه!!!!
مینویسه Out Of SUBTI... وقتی میخوای تعویض کنی!!!
ببینم تنظیمات خاصی داره؟؟؟
با سلام بازم مزاحم شدم از دستان کسی میتونه این فایلو دوباره برام بزاره تو کامپیوتر داشتمش داشتم ویندوز میزدم درایو اشتباه فرمت کردم حالا با راپید هر کاری کردم نشد فیل تو مگا که به ip گیر میده
Last edited by ehsan6811; 05-03-2009 at 08:09.
آهان چلنج ها بعضي هاشون سناريوشون اينه كه نتوني تعويض كني و ببري و در اين صورت اون چلنج رو برنده ميشي و امتياز برنده ميشي حتي از تو تنظيمات مي توني براي بازي هاي كيك آف هم سناريو هاي مختلف تعيين كني مثلا از شروع بازي 2 صفر عقب باشي و غيره
اره
حسابی دارم کیف می کنم...خدائیش در موردش اشتباه فکر می کردم
واقعا بازی خوب طراحی شده...البته یک سری مشکل داره ولی کلا بازی خیلی خوبی ساختن
من که دارم فعلا تورنومنت ها رو میرم...رفتم سانتیاگو برنابئو رو هم دانلود کردم و اضافه کردم به بازی
راستی چرا این ea با سانتیاگو اینطوری می کنه؟
توی نسخه 08 هم سانتیاگو رو وارد نکرده بودن
داداش بابت توضیح دمت گرم . آدرسی که کراوسر گذاشت ----- نیست داش کراوسر ممنون.
من ازفیفا2004 تا الان فیفا بازی نمیکردم فیفا09 رو یه هفتس گرفتم راستش از pes2009 یه جورایی خسته شدم با اینکه از همه پیس ها بهتر بود ولی خیلی زود خسته شدم ازش شاید واسه این باشه که فیفا نکست رو دیدم . گیم پلی فیفا09 جالبه ولی گرافیکش ضعیفه تنها نکته مثبت گرافیکیش زمین بازیه مخصوصآ تو حالت Be a Pro با دوربین 3D بازی زیبا میشه. هیکل بازیکنا خیلی خیلی خیلی بد طراحی شده و باگ های بازی زیاده. داشتم ضربه کاشته میزدم دیدم یه نفرتو دیوار دفاعی وایستادست دروازبانشون هم بیرون محوطه جریمه داشت واسه خودش چرخ میزد منم نامردی نکردمو با یه ضربه زیبا دروازه رو بازکردم. یه بار دیگه هم کرنل شده بود فرستادم رودروازه یارم سر زد توپ رفت اوت بعدش دیدم هر ده تا بازیکنم بیرون زمین ایستادن جز دروازبان تیم حریفم نامردی نکردو توپ رو توی دروازه قرار داد
![]()
Last edited by Behnam_o2; 05-03-2009 at 14:03.
آره جاي تعجب داره اتفاقا توي ديتابيس بازي هست ولي توي بازي ظاهر نميشه با كريشن مستر با يكي دو كليك ميتوني ظاهر كني ورزشگاه سانتياگو رو چون فايل هاش داخل ديتابيس موجود هست 08 هم همينطوري بود يادش به خير توي فيفا 06 هايبوري بود ولي امارات نه 07 ميتونستي هايبوري رو هم آنلاك كني البته توي 08 و 09 هم ميشه آنلاك كرد
دقیقآ مثل pes2009 که تو دیتا بیس بازی استادیومstamford bridge هست, ولی تو بازی نیست!!!!!
اوخخخخخ
آخه من اون رمزه رو زدم که چالنج ها باز میشن
حالا چی کار کنم؟
اینم در یه سایت دیگه برات اپ کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)