تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 253 از 1004 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263303353753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

نه زیاد فرقی نکرده ولی اونروزی که تو فروم گفتی سرعت ها مثل تبریز شده 130 تا دان میکردم البته به طور میانگین وگرنه تا 250 میره زود برمیگرده به 90 100 از اونروزی که دیسکاوری گرفتم سرعتم اصلا ثبات نداره
    فقط پینگم شده 49 این اولین باره که زیر 50 میشم و در پوست خود نمیگنجم
    راستی دوست شما اولا چقدر دان میکرد؟ به من تو مرکز فروش وعده 250 داده بودن ولی من به 200 راضی بودم

2. این کاربر از milad_heartsick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

همشهری های عزیز:

این مطلب رو تو ف ی س من گذاشتن:

"" اینترنت ملی چیست ؟ ایران کره شمالی جدید ! ""

اینترنت کشور تا 14 روز دیگه به کل قطع میشه و دسترسی ما به 90% سایت ها مسدود میشه شاید بعضیها نمیدونند اینترنت ملی یعنی چی یا پیش خودشون فکر میکنند که باز هم میشه با فیلتر شکن یا موردهای مشابه به سایتها دسترسی پیدا کرد باید بگم نه در این طرح اصلا ارتباطی با اینترنت جهانی در کار نیست که کسی بخواد از وی پی ان یا فیلتر شکن استفاده کنه و تنها کاری که از دست ما بر میاد این مطلب رو در فضای مجازی پخش کنیم از دوستان هم خواهش میکنم که این مطلب رو در پیجهاشون بزارن این فرصت 14روزه رو غنیمت بشمریم بلکه بتوانیم با کمک هم کاری کنیم که یک بار دیگر به شعورمان توهین نشه ما اینبار چیز زیادی نمیخوایم فقط همین اینترنت سکته ای رو از ما نگیرید..

###########خواهش میکنم شوخی نگیرید.##############

لطفــــــــــــــــــــــ ـا شیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــر کنیدTO(-)!D

بطور کلی مطلب بالا فاقد کوچکترین استدلال منطقی و فنی هست. مطلب بالا بیشتر به یک شایعه شبیه تا خبر موثق، هیچ دلیلی برای گفته های بالا آورده نشده.

جمله اول اساسا ایراد داره، اول گفته قطع کامل (یعنی 100%) بعد در ادامه گفته 90% سایتها مسدود میشه!!! این چطور قطع کاملی هست که 10% سایتها قطع نمیشه؟؟؟

بحث من اینه که نگارنده این مطلب بسیار شتابزده و بدون آگاهی کامل و دقیق از وضعیت فعلی و وضعیت پیش رو دست به انتشار این مطلب زده و انقدر عجله کرده که دو تا جمله کاملا متناقض رو پشت سر هم نوشته.

اساسا قطع اینترنت بین المللی غیر ممکنه، خود اینترنت ملی هم بر پایه اینترنت بین المللی قراره کار کنه، از نظر من تنها اتفاقی که خواهد افتاد قطع کامل دسترسی به فیسبوک،توییتر،یوتیوب، بالاترین و سایتهای مستهجن خواهد بود.(همین سایتها هم یعنی عمده فعالیتهای اکثر کاربرا)

حتما بخاطر دارید وی پی ان ها رو برای چند روز قطع کردند و یا سرعتشون بشدت پایین اومد؟ دولت کریمه و خدوم ! در به در به دنبال اینه که راهی پیدا کنه تا دسترسی به سایتهایی که در بالا بهشون اشاره کردم کاملا قطع بشه. با قطع وی پی ان و کند کردن اون نتونستن حالا میخوان اینطوری دسترسی به سایتها رو مسدود کنن.

معدود شركتهاي تامين كننده خدمات هاستينگ معتبر در ايران عمدتاً نماینده فروش هاستهاي خارجي هستند و در واقع سرورهاشون اجاره اي و در خارج از ايران واقع هستن و بلوكه كردن اینترنت بین المللی يعني از دسترس خارج شدن تقريباً هشتاد درصد سایتهای داخلی، من جمله سایتهای نهادها و ارگانهای دولتی

سخن آخر ...

جرقه انقلابهایی که در کشورهای عربی رخ داد مخصوصا مصر از فیسبوک زده شد! قطعا دولت و حکومت ایران هم به دلیل نگرانی از وقوع مورد مشابه سعی بر این داره تا هر طور که شده جلوی دسترسی به این سایت و سایت بالاترین رو بگیره.

البته در کنار اینا یه سری کارهای دیگه هم قراره انجام بشه، مثل نظارت بیشتر بر فعالیتهای کاربران، امکان ردیابی خیلی راحت تر کاربرها در مواقع لزوم و ...

کلا قراره فضای مجازی در ایران امنیتی تر بشه طوری که انگار بالای سر کاربر اینترنت یه نفر مامور امنیتی ایستاده و گرنه قطع اینترنت بین المللی مثل بستن تنگه هرمز یه بلوف سیاسی و جنگ روانی هست.
    Last edited by urumchi; 05-01-2012 at 22:42.

4. 7 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAM44's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوی
    Last edited by ARAM44; 05-01-2012 at 15:42. دليل: اصلاحیه

6. 3 کاربر از ARAM44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستانی که دستی در طراحی سایت دارن به این چی میگن؟

شاهکاره سربازان گمنام ارتش سایبری ایران که هر ساعت 7هزار تومن هم حقوق میگیرن !

Last edited by urumchi; 05-01-2012 at 18:35.

8. 4 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

مرکز مخابراتیم ایثاره ، سرویس شما چیه ؟ 512 ؟ روزا با چند دانلود می کنین ؟ کدوم مرکز مخابراتی هستین ؟

ساعت 12.30 تا 1 و 6 تا 7 که باید سرعتتون عین روزانه تون باشه !!!

اینم بگم که سرعت شبانتون بستگی زیادی به سروری که ازش فایل رو می گیرین داره !!! و ...
    پیش شماره ام 336 ... مرکز مخابراتی ایثار می شه نه ؟ سرعت تو روزام افت و خیز داره از 150 تا 120 بعضی وقت ها بیشتر! ولی 12:30 تا 1 حدود 100 و 6 تا 7 از 50 تا 70... از 1 تا 6 هم 40 حداکثر 50 دان می کنم البته یه دو سه روزی گوش شیطون کر وضع بهتر شده و 1400 مگ رو می گیرم شبا... ولی پینگ بدتر شده سرویس هم 128 هست قدیما سری F بود عالی بود ولی از وقتی به زور pol گرفتم بدبختیام شروع شد ... چون براست مخابرات رو برداشتن و وضع دانلود شبانه ام کمی بهتره احتمالا این بار 512 بگیرم و بمونم شاید بازم دوران 3 ..4 گیگ دانلود شبانه برگرده
    سرورهایی که می گرفتم هم تغیری نکرده معمولا طوری تنظیم می کنم که از هر سرور یک لینک واسه دانلود تو IDm داشته باشم + تارنت ولی نمی دونم چرا هر کاری می کنم تو این Du meter دیگه پهنای باندم کامل پر نمی شه و خیلی هم نوسان داره عینوهو نوار قلب می ره بالا پایین آخر سری سکتمون می ده

10. این کاربر از AliBaMaram.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

پیش شماره ام 336 ... مرکز مخابراتی ایثار می شه نه ؟
    نه مال شما فجر هست

پیام......... ..222 - 223 - 224 - 225
    قندی......... 344 - 345 - 346 - 347 - 348
    ایثار........... 382 - 383 - 384 - 385 - 386
    فجر........... 336 - 337 - 338
    رودکی....... 365 - 366 - 367
    وحدت ........233 - 234 - 235 - 236 - 237

12. 3 کاربر از milad_heartsick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAM44's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوی

پيش فرض اعلام تست هفتگی سرعت اینترنت

سلام

اگه دوستان موافق باشند تو یکی از روزهای هفته یه تست از speed test و یه تست ping 4.2.2.4 در اینجا قرار بدیم تا یه مقایسه کلی از کیفیت نت بکنیم (هر روز که باشه مساله ای نیست اگه موافق باشین هر جمعه صبح همه یه تست بزاریم اگه دوستان زمان دیگه ای مد نظرشون هست اعلام کنند) اگه دوستانی هم از شهرهای دیگه استان مثل ماکو خوی سلماس مهاباد وغیره اگه بیان تست بزارن که دیگه خیلی عالی میشه ممنون

14. 2 کاربر از ARAM44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

سلام

اگه دوستان موافق باشند تو یکی از روزهای هفته یه تست از speed test و یه تست ping 4.2.2.4 در اینجا قرار بدیم تا یه مقایسه کلی از کیفیت نت بکنیم (هر روز که باشه مساله ای نیست اگه موافق باشین هر جمعه صبح همه یه تست بزاریم اگه دوستان زمان دیگه ای مد نظرشون هست اعلام کنند) اگه دوستانی هم از شهرهای دیگه استان مثل ماکو خوی سلماس مهاباد وغیره اگه بیان تست بزارن که دیگه خیلی عالی میشه ممنون
    نه ما هم خوب برامون مهمه . من خودم پایم . منتها جمعه یکی از بهترسن روزها برای اینترنت هست و حساب نیست

شنبه بزاریم

16. این کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

هر جمعه صبح همه یه تست بزاریم
    عزیز جمعه صبح ها من شیفتم نمی تونم ...چه کنیم مجردیم ما رو می نویسن .. متاهل ها 5 شنبه شب ها دیر می خوابن نمی تونن جمعه صبح بیان

18. 6 کاربر از AliBaMaram.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام

اولا همه جای آ.غ آسمون یه رنگه، طرف تو قزوین و کرمانشاه نامحدود داره اونوقت ما باید 3 گیگ حجم رو مرتب چک کنیم تموم نشه اینترنت دانلودش 10 باشه ولی نامحدود باشه.

اما اگه میخواین این کارو انجام بدیم بنظر من هر کس 4 تا تست بذاره

صبح اول وقت حدود 8

عصر حدود 5

شب حدود 10

اوائل شروع ساعات دانلود رایگان

عزیز جمعه صبح ها من شیفتم نمی تونم ...چه کنیم مجردیم ما رو می نویسن

امیدوارم تو هم بزودی از لیست شیفت صبح جمعه خارج بشی !
    Last edited by urumchi; 05-01-2012 at 23:36.

20. 3 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •