تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 253 از 2550 اولاول ... 1532032432492502512522532542552562572633033537531253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

6 DNS Problem

روشی برای اینکه بفهمید مشکل DNS  دارید یا نه :

صفحه ی CMD  رو اجرا کنید                               Run>cmd

IP  سایتی رو پینگ کنید                           ping 68.180.206.184

بعد آدرس سایت رو پینگ کنید                      ping yahoo.com

اگر در حالت اول پینگ با موفقیت انجام گرفت ولی در حالت دوم نه ! شما مشکل DNS       دارین

به عبارتی DNS  سرور نمیتونه وظیفش رو انجام بده 

2. 3 کاربر از MaSoOd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dibagroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یک مساله ای هست که زمانی که اینا این سرویس رو راه انداختن سرویس سرعت بالا برای یوزر خانگی ممنوع بوود بنابراین با این نام گذاری دو تا ترفند استفاده کردند (1) به مخابرات اعلام میکردندکه 128 هست موقعی هم که یوزری از سرعت پایین خودش در مقابل سرعت بالای 500 دوستانش شکایت میکرد ،

(2) اعلام میکردند که ما برای شما سرویس 128 بستیم و اگر هم سرعت زیاد میشه ممکنه ترافیک مرکزتون کم هست و این لطف همارا رو میرسونه !!!

متاسفانه همینطوره و این سرویس برای شهرستان افت سرعت داره

بد نیست ترفند سومی هم که استفاده میکنند بدونید :

اینا در عمل هزینه ی سرویس نه هزارو خورده ای تومن هست که با آبونمان و مالیات عوارش میشه 13 تومن و خورده ای ولی تو سایت مینویسن که هزینه ی آبونمان رو از مشتری نمیخوان

مشتری هم که ترافیکش زوود تمام میشه ( 70% موارد ) میاد اعلام میکنه که چون من 3000 تومن ابونمان میدم حداقل شبانم رو قطع نکنید تا استفاده کنم ( در صبانت اینطوره ! ) ولی اینا میگن که شما ابونمان نمیدید

hamarasystemazarbayjan
    3month
    5gigabyte
    64kb/s unlimit
    128<+128<512
    128=128kb/s unlimit

مطمئنا زمانی که تو سایت شرکت اعلام میکنه قطعی هست طول دوره کم هست

منظورم همون مشکل dns بوود

دقیقا همین مشکلات شما رو اکثر یوزرهاش هم دارن

برای dns مشخصات سان سیستم رو وارد کنین 4.2.2.1 تا 6

85.185.3.22 برای یوزرهای dsl و 85.185.3.21 برای dial-up

ظاهرا تلویزیون اعلام کرده که این هفته تعمیر فیبر داریم

دوستان توجه کنید طی همین هفته اکثر شرکتا مشکل داشتن :

روی یه خطی تو مرکز مدنی سرویس 384 ماکس نت داریم نا محدود سرعت دانلودش شده 10

رووزانه ی صبانت افت شدید داشته ، هم چنین شبانش

همارا مشکل dns داشته در حد تیم ملی !

مساله اینه که هیچ یوزری اصلا نمیخواد مشکل رو با شرکت مطرح کنه

مطمئنا وقتی یوزر بیشتری تمای بگیرند شرکت یه چاره ای پیدا میکنه ( در مواقع معمولی )
    با سلام
    دوستان در مورد dns‌ بايد بگويم كه كمي از مشكلات مربوط به تحريم هست نه مشكل dns چون بعضي از شركتها ايران را تحريم كردن اين مشكل به وجود مي آيد
    در مورد افت سرعت و قطعيها بايد بگويم شركت مخابرات تبريز دارد بر روي پهناي باند تبريز (افزايش) و بالا بردن انتقال بين شهري فعاليت مي كند كه انشاء الله به زودي حل خواهد شد
    در مورد آبونمان و موارد ديگر كامل گفته آقا مسعود درست هست.

پروفشنال ashkan22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سیستم شبانه مشکلی نداشته فقط همون مشکل dns بیشتر دوستان رو اذیت میکنه
    نمي دونم ولي يكي دو شب كه اصلا دان نكرد و صبح كه نگاه كردم ديدم جلو همش ارور نوشته يكي دو شب هم كه بيشتر از 500 مگ دان نكرد

همونطور که میدونیم هر سیستمی تو اینترنت برا خودش ip داره شما که می خوای وصل بششی به سیستمی که مثلا سایت گوگل روی اون هست نیاز به ip اون دارید

ولی برای مشکلاتی که کارکردن با ip داره اومدن یک سیستمی به نام dns گذاشتن که رابط بین بازدید کننده و سیست مقصد هست

یعنی وقتی شما google.com رو تایپ میکنی این سیستم آدرس رو تبدیل به ip مربوطش میکنه

ممنون از توضيحاتت حالا اين دي ان است بودنش بهتره يا نه؟اگه بدون اون كانكت بشيم سرعت پائين مياد يا موردي نيست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseintdk775's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    http://forum.rastgo.com

پيش فرض

نمي دونم ولي يكي دو شب كه اصلا دان نكرد و صبح كه نگاه كردم ديدم جلو همش ارور نوشته يكي دو شب هم كه بيشتر از 500 مگ دان نكرد

ممنون از توضيحاتت حالا اين دي ان است بودنش بهتره يا نه؟اگه بدون اون كانكت بشيم سرعت پائين مياد يا موردي نيست؟
    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    خوب معلومه که dns بودنش بهتره / ( اصلا برای چی درست شد؟ )

وقتی مثلا شما می خوایید به سایت p30world بیایید دیگه IP شود که در مرورگر وارد نمی کنید.
    فقط آدرس p30world.com رو وارد می کنید و این dns خودش به طور اتوماتیک بقیه کارارو انجام می ده.

ولی اگه این dns نباشه شما مجبورید برای ورود به هر سایت IP شود وارد کنید / که این در سایت هایی که هاست اشتراکی دارند مشکل ساز خواهد شد.

6. این کاربر از hosseintdk775 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ashkan22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فكر نكنم اينجوريا هم باشه چون من تو تنظيمات كانكشنم تا اين چند روز پيش كه اعداد مربوط به دي ان اس رو وارد نكرده بودم و همون آدرس سايت رو مي نوشتم نه آي پي

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

فكر نكنم اينجوريا هم باشه چون من تو تنظيمات كانكشنم تا اين چند روز پيش كه اعداد مربوط به دي ان اس رو وارد نكرده بودم و همون آدرس سايت رو مي نوشتم نه آي پي
    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    من که در این مدت چیزی رو تغییر ندادم و بودن مشکل سایت ها رو هم باز می کنم /
    فقط گاهی کلا ارتباط قطع می شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام دوستان
    همارا فكر ميكنه همه نفهمند اين چه وضعي است هر دو سه روز چند ساعت قطعي و هر چي تماس ميگيرم ميگن از شركت مخابرات است . سوال من اين است چرا ساير شركتها قطعي ندارن و فقط اين همارا لعنتي قطعي دارد ؟؟؟؟
    اينم(5573934) خط پشتيبانيش كه هر چي زنگ مي زنه مشغوله .
    در دانلود از مگا آپلود هم بيشتر از 30 كيلوبايت نميده و چون فقط يك كانكشن براي هر يوزري مي ده
    مشكل dns هم كه همان طور آقا مسعود فرمودن مشكل تحريمه اما سوال من اينه كه چرا يه سالي اين مشكل نبود و الان اين مشكل در اومده ؟؟ مگه ما سي ساله تو تحريم نيستيم
    فقط يك كلام فكر مي كنم كه كار همارا به سوي كلاهبرداري مي رود . چون اذيت و عدم سرويس رساني كاربرانش و مشكلاتي كه براي افراد ايجاد ميكنن باعث اين طرز فكر ميشه . من نمي دونم چرا در اول ثبت نام پست الكترونيكي را در خواست ميكنن فقط به خاطر اينكه فرمشون پر كنند !!!!.ميتونن در مواقعي كه قطعي دارن يه ايميل بزنن و كاربر را از علافي در آورند واقعا كه .........!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    همارا فكر ميكنه همه نفهمند اين چه وضعي است هر دو سه روز چند ساعت قطعي و هر چي تماس ميگيرم ميگن از شركت مخابرات است . سوال من اين است چرا ساير شركتها قطعي ندارن و فقط اين همارا لعنتي قطعي دارد ؟؟؟؟
    اينم(5573934) خط پشتيبانيش كه هر چي زنگ مي زنه مشغوله .
    در دانلود از مگا آپلود هم بيشتر از 30 كيلوبايت نميده و چون فقط يك كانكشن براي هر يوزري مي ده
    مشكل dns هم كه همان طور آقا مسعود فرمودن مشكل تحريمه اما سوال من اينه كه چرا يه سالي اين مشكل نبود و الان اين مشكل در اومده ؟؟ مگه ما سي ساله تو تحريم نيستيم
    فقط يك كلام فكر مي كنم كه كار همارا به سوي كلاهبرداري مي رود . چون اذيت و عدم سرويس رساني كاربرانش و مشكلاتي كه براي افراد ايجاد ميكنن باعث اين طرز فكر ميشه . من نمي دونم چرا در اول ثبت نام پست الكترونيكي را در خواست ميكنن فقط به خاطر اينكه فرمشون پر كنند !!!!.ميتونن در مواقعي كه قطعي دارن يه ايميل بزنن و كاربر را از علافي در آورند واقعا كه .........!!
    سلام.
    خوش به حال شما که نت تون وصل هست
    همین الان زنگ زدم به پشتیبانی شبانه و گفتم که نت ما قطع هست
    گفت کابل برگردان میندازه مخابرات. تا 5 صبح هم طول خواهد کشید.
    منم امشب بد جوری نیاز داشتم به نت.... قرار بود یه پروژه رو برای یکی از دوستام آپلود کنم.....
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام.
    خوش به حال شما که نت تون وصل هست
    همین الان زنگ زدم به پشتیبانی شبانه و گفتم که نت ما قطع هست
    گفت کابل برگردان میندازه مخابرات. تا 5 صبح هم طول خواهد کشید.
    منم امشب بد جوری نیاز داشتم به نت.... قرار بود یه پروژه رو برای یکی از دوستام آپلود کنم.....
    موفق باشید
    tohidkh جان از بس كه اعصابم خرد شده با نفتي اومدم نت نه با ADSL آشغال همارا !!!!!!!!!!
    به منم هم گفتن كه تا صبح ساعت 5 همينجوري
    خدا عاقبتمان را به خير كند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    الان که همار مشکلی نداره؟

من الان با همارا اومدم. / ( البته یکی دو ساعت قبل رو نمی دونم قطع بود یا خیر )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •