تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 253 از 1126 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263303353753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

درود دوستان
    من نمی خوام برم سر جلسه ی امتحانات
    چون دارم برای کنکور 90 می خونم و الان ترم 3 هستم و دوترم قبل را مرخصی گرفته بودم و می خوام ترم 4 را هم مرخصی بگیرم

حالا الان مشروط می شم می تونم ترم بعد را مرخصی بگیرم ؟؟

الان غیبت کنم یا زنگ بزنم بهشون بگم نمی تون بیام سر جلسه ؟؟؟

هزینه ی دروس ترم 3 را ریختم به حسابشون .

ممنون
    بايد بري دانشگاه با مشاورت صحبت كني و مرخصي تحصيلي رد كني....

اگه به دانشگاه اطلاع ندي ، اونوقت جلوي ادامه تحصيلتو ميگيرن و كارت به كميسيون موارد خاص ميكشه كه كلي نامه نگاري و درد سر داره....

پس با مشاور رشته ات حتما هماهنگ كن و نيومدنت رو اطلاع بده تا مرخصي تحصيلي رد بشه نه غيبت...

2. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Cena723's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا به ما از این فلش ها نمیدن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Cena723's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چون تو دانشگاه یکی داشت بلند بلند می گفت که "آقا ما نرفتیم این فلشمون رو بگیریم. کی بریم بگیریم". برای همین گفتم شاید بدند...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

چون تو دانشگاه یکی داشت بلند بلند می گفت که "آقا ما نرفتیم این فلشمون رو بگیریم. کی بریم بگیریم". برای همین گفتم شاید بدند...
    ا××

به ما ورودی های جدید یه تکدانه!× یه خودکار ! یه موز یه پوشه که توش کتابچه راهنمای پ.ن بود و یه کیک میدادن!!

که من نرفتم اصلا

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

لیست منابع رشته مدیریت بازرگانی رو میخوام. کسی نداره؟ کارشناسـی

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

اقا این زمان امتحانات نیمسال اول 89-90 رو باید از کجا بگیریم ؟... اعلام شده یا نه ؟ ... کی کجا ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اقا این زمان امتحانات نیمسال اول 89-90 رو باید از کجا بگیریم ؟... اعلام شده یا نه ؟ ... کی کجا ؟
    اینجا:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لیست منابع رشته مدیریت بازرگانی رو میخوام. کسی نداره؟ کارشناسـی
    اینجا هست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 4 کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان.میخواستم در مورد تحصیل در رشته زیست شناسی تو دانشگاه پیام نور سوال کنم.میخواستم ببینم واحدهای آزمایشگاه بصورت حضوریه یا غیر حضوری و اگه حضوریه معمولا چه روزها و ساعت هایی تشکیل میشه؟ و اینکه اصلا خوندن این رشته تو پیام نور چقدر سخته؟شنیدم باید کتابی که معرفی میشه رو بطور کامل خوند و امتحان داد با این چیزها مشکلی ندارم چون اگه حمل بر خودستایی نشه هوش و استعداد دارم میتونم بخونم.میخوام نظر دوستان رو بدونم.
    مطلب بعدی درمورد تحصیل در رشته مترجمی زبان تو دانشگاه پیام نور هست.هم اینکه چقدر سخته و اصلا میشه با سیستم پیام نور و بصورت غیرحضوری زبان خوند و یاد گرفت یا نه؟ و بعد اینکه به نظر دوستان برای تحصیل زبان دانشگاه رفتن بهتره یا اینکه مثلا با آموزشگاه های زبان پیش بری؟؟؟
    ممنون

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام به همه دوستان.میخواستم در مورد تحصیل در رشته زیست شناسی تو دانشگاه پیام نور سوال کنم.میخواستم ببینم واحدهای آزمایشگاه بصورت حضوریه یا غیر حضوری و اگه حضوریه معمولا چه روزها و ساعت هایی تشکیل میشه؟ و اینکه اصلا خوندن این رشته تو پیام نور چقدر سخته؟شنیدم باید کتابی که معرفی میشه رو بطور کامل خوند و امتحان داد با این چیزها مشکلی ندارم چون اگه حمل بر خودستایی نشه هوش و استعداد دارم میتونم بخونم.میخوام نظر دوستان رو بدونم.
    مطلب بعدی درمورد تحصیل در رشته مترجمی زبان تو دانشگاه پیام نور هست.هم اینکه چقدر سخته و اصلا میشه با سیستم پیام نور و بصورت غیرحضوری زبان خوند و یاد گرفت یا نه؟ و بعد اینکه به نظر دوستان برای تحصیل زبان دانشگاه رفتن بهتره یا اینکه مثلا با آموزشگاه های زبان پیش بری؟؟؟
    ممنون
    تا اونجایی که تجربه بهم ثابت کرده :
    کلا برای تحصیل توی دانشگاه پیام نور باید احساس مسئولیت و اراده قوی برای درس خوندون بدون معلم داشته باشی. یعنی بشینی خونه و خر خونی بکنی! البته بعضی از رشته ها آسون هستن و راحت میشه خوند ولی بعضی دیگه نیاز به راهنمایی و رفع اشکال دارن واسه همین میتونی هر وقت که توی برنامه کلاسیت هست بری و توی کلاس های رفع اشکال شرکت بکنی که البته این رو هم تجربه بهم ثابت کرده که چندان مفید واقع نمیشه و کاملا بستگی به سواد استاد داره. اگه استاد سوادش زیاد باشه تدریس نمیکنه و فقط میاد و رفع اشکال میکنه ولی اگه سوادش کم باشه قسمت های آسون کتاب رو شروع میکنه به تدریس کردن که درست نیست و غلطه و به نظر من یه نوع خیانت به دانشجویان هست! تازه کلی هم منت میزاره که من دارم بهتون مثل دانشگاه روزانه تدریس میکنم!
    در کل باید خودت بخونی و به هیچ چیز غیر از توان خودت (و البته توکل بر خدا) امید نداشته باشی!
    روش هایی رو هم باید خودت به صورت ابتکاری پیدا بکنی برای مثال من دو تا روش ابتکاری خودم رو میگم :

1. استفاده از پاداش خیلی موثر هست : با خودم قرار میزاشتم که اگه امتحانات این ترم رو خوب بدم و مثلا معدلم بالای 17 بیاد مثلا یه کارت گرافیک واسه کامپیوتر بخرم!

2. استفاده از نمونه سوالات ترم های گذشته : با استفاده از روش های ساده آمار و احتمال پس از جمع آوری نمونه سوالات چند ترم (مثلا سایت پیرانه پند) سعی میکردم که صفحات مهم کتاب رو شناسایی بکنم و اون صفحات رو بیشتر بخونم (دقت کن بیشتر نه فقط) این کار باعث میشد که نمرم سه تا چهار واحد بره بالا و بازم تاثیر زیادی داشت!

12. 4 کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بچه ها کارتا رو میدونید کی میاد؟!
    Last edited by hamidras; 28-12-2010 at 09:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •