تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 253 از 288 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

سلام
    بجز دانشگاه ازاد و دولتی (غیرانتفاعی) دانشگاه دیگه هم واسه ارشد وجود داره؟ شنیدم دانشگاه بین الملل داریم که پولش از ازاد بیشتر میگیرن ولی مدرکه ش دولتی هستش!
    یکم توضیح میدین
    من ازاد شرکت نکردم و دولتی و غیرانتفاعی هم مجاز نشدم! بنظرتون چیکار کنم (رشته کارشناسیم نرم افزار کامپیوتره)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    Tabriz, Iran

پيش فرض

سلام
    بجز دانشگاه ازاد و دولتی (غیرانتفاعی) دانشگاه دیگه هم واسه ارشد وجود داره؟ شنیدم دانشگاه بین الملل داریم که پولش از ازاد بیشتر میگیرن ولی مدرکه ش دولتی هستش!
    یکم توضیح میدین
    من ازاد شرکت نکردم و دولتی و غیرانتفاعی هم مجاز نشدم! بنظرتون چیکار کنم (رشته کارشناسیم نرم افزار کامپیوتره)
    دانشگاه بین المللی تو ایران؟! همه اونا الان پردیس خودگردان هستن که پذیرششون از طریق کنکور ارشد سازمان سنجش هستش.. یه زمانی بهشون میگفتن پردیس بین الملل، بعد دیدن خنده داره اسمشون شد پردیس خودگردان.

3. 3 کاربر از Ali_S_64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

دانشگاه بین المللی تو ایران؟! همه اونا الان پردیس خودگردان هستن که پذیرششون از طریق کنکور ارشد سازمان سنجش هستش.. یه زمانی بهشون میگفتن پردیس بین الملل، بعد دیدن خنده داره اسمشون شد پردیس خودگردان.
    بله منم شنیدم که الان شده پردیس خودگردان؛یعنی کنکور جداگانه نداره؟

5. این کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    Tabriz, Iran

پيش فرض

عرض کرم تا پارسال کنکور مجزا داشتن، ولی از امسال پذیرش تمام واحد های پردیس خودگردان از طریق همون کنکور ارشدی که بهمن برگزار شد خواهد بود.

7. 2 کاربر از Ali_S_64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

سلام

کارشناسی ارشد کلا بدون ازمون نداره و فقط کسایی که ارشد مستقیم میشن آزمون نمیدن!
    شما مطمعنین بدون ازمون بوده؟
    چون در سایت هم اومده که ثبتنام ارشد بدون ازمون خلاف قوانین است و باهاش برخورد میشه.

ولی برای کارشناسی بدون ازمون اول باید در سایت ثبتنام کنن و بعد از اعلام نتایج برن برای ثبتام

این توصیه ای بوده که در سنجش اومده ولی میدونم که برای ازاد هم صدق میکنه :

محتوای مخفی: هشدار به داوطلبان 

اخيراً برخي پايگاههاي اينترنتي به منظور جذب و اغواي كاربران خصوصاً داوطلبان ورود به دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي در مقطع تحصيلات تكميلي (كارشناسي ارشد) با درج واژه پذيرش بدون كنكور در كارشناسي ارشد اقدام به سوءاستفاده‌هاي مالي از افراد مي‌نمايند. بدين‌وسيله به اطلاع عموم داوطلبان به ويژه متقاضيان دوره كارشناسي ارشد مي‌رساند متولي پذيرش در مقطع تحصيلي كارشناسي ارشد، سازمان سنجش آموزش كشور بوده كه معرفي داوطلبان فقط از طريق اين سازمان انجام مي يابد .
    لازم به ذكر است كه سازمان سنجش آموزش كشور با هيچ موسسه و آموزشگاهي در اين خصوص همكاري ندارد و براي هيچيك از آنها نيز مجوزي صادر ننموده است. براين اساس هنگام برخورد با اينگونه پيامها هوشمندانه عمل نموده، مراتب را فورا از طريق حفاظت آزمونهاي سازمان سنجش به نشاني پست الكترونيكي: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزارش نمائيد.
    روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

سلام

بدون آزمون که هست، چون پی‌دی‌اف اش رو هم در سایت دانشگاهمون
    گذاشته بودند که چه رشته‌هایی و با چه شرایطی بدون آزمون دارند.

ولی منظورتون رو از ارشد مستقیم می‌شن متوجه نشدم.

در هر صورت پاسخ دوستم رو پیدا کردم
    ممنونم از پاسخ‌گویی شما
    لطف کردید.

9. این کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام

بدون آزمون که هست، چون پی‌دی‌اف اش رو هم در سایت دانشگاهمون
    گذاشته بودند که چه رشته‌هایی و با چه شرایطی بدون آزمون دارند.

ولی منظورتون رو از ارشد مستقیم می‌شن متوجه نشدم.

در هر صورت پاسخ دوستم رو پیدا کردم
    ممنونم از پاسخ‌گویی شما
    لطف کردید.

نمیدونم چیزی در مورد بدون آزمون نشنیده بودم ولی اگه بدون ازمون باشه ارشدم که خیلی الکی میشه

ارشد مستقیم برای دانشجوهایی هست که معدل بالا دارند و بدون ازمون میرن ارشد میخونن.

خواهش میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نمیدونم چیزی در مورد بدون آزمون نشنیده بودم ولی اگه بدون ازمون باشه ارشدم که خیلی الکی میشه 3

ارشد مستقیم برای دانشجوهایی هست که معدل بالا دارند و بدون ازمون میرن ارشد میخونن.

خواهش میکنم
    معمولا دانشگاه ها به نسبت ظرفیت رشته در برخی از رشته ها یکی و در برخی رشته ها دو یا سه نفر از افرادی رو که بالاترین معدل رو دارن انتخاب میکنن و بدون ارشد پذیرششون میکنند مثلا میتونید به سایت دانشگاه شیراز مراجعه کنید و در بخش اطلاعیه ها اسامی افراد پدیرفته شده بدون ارشد رو ببینید. ناگفته نماند آزمون ارشد دادن خیلی راحت تر از کسب این شرایط هست . چرا که مثلا منابع ارشد حقوق در رشته حقوق عمومی سر جمع حدود 20 تا کتاب هست ولی در صورتی که بخواید از شرایط ممتاز استفاده کنید باید حداقل معدل 17 یا 18 داشته باشید در 134 واحد یعنی حدود 70 تا کتاب
    و . در دانشگاه های ممتاز گرفتن نمره 17 و 18 چندان راحت نیست.

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

دوستان عزیز من کارشناسی نرم افزار دارم و میخوام امسال برای ارشد مترجمی زبان شرکت کنم
    میشه یکمی راهنمایی کنید؟
    برای منابع و خلاصه چیزایی که باید بدونم
    و اینکه شانس قبولی دولتی چقدره
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان عزیز من کارشناسی نرم افزار دارم و میخوام امسال برای ارشد مترجمی زبان شرکت کنم
    میشه یکمی راهنمایی کنید؟
    برای منابع و خلاصه چیزایی که باید بدونم
    و اینکه شانس قبولی دولتی چقدره
    ممنون
    اگه فقط دانشگاه دولتی میخوایی نباید خیلی سخت باشه ولی من یادمه یکی دو سال پیش بارتبه 60 یا 70 هیچ کدوم از دانشگاه های تهران قبول نشد...

Sent from my SM-T211 using Tapatalk

14. این کاربر از farid0485 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

معمولا دانشگاه ها به نسبت ظرفیت رشته در برخی از رشته ها یکی و در برخی رشته ها دو یا سه نفر از افرادی رو که بالاترین معدل رو دارن انتخاب میکنن و بدون ارشد پذیرششون میکنند مثلا میتونید به سایت دانشگاه شیراز مراجعه کنید و در بخش اطلاعیه ها اسامی افراد پدیرفته شده بدون ارشد رو ببینید. ناگفته نماند آزمون ارشد دادن خیلی راحت تر از کسب این شرایط هست . چرا که مثلا منابع ارشد حقوق در رشته حقوق عمومی سر جمع حدود 20 تا کتاب هست ولی در صورتی که بخواید از شرایط ممتاز استفاده کنید باید حداقل معدل 17 یا 18 داشته باشید در 134 واحد یعنی حدود 70 تا کتاب
    و . در دانشگاه های ممتاز گرفتن نمره 17 و 18 چندان راحت نیست.

بله با شرایط ارشد مستقیم اشنایی دارم متن پستم رو در مورد پذیرش بدون کنکور ارشد برای دوستمون گفته بودم نه در مورد ارشد مستقیم

حتما هم نباید معدل 17 یا 18 باشه،یکی از نزدیکانم با معدل 15 رشته برق دانشگاه علم و صنعت مستقیم شده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •