512 بین 40تا 60
1024 هم بین 100 تا 130
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
512 بین 40تا 60
1024 هم بین 100 تا 130
دوستان ایا حجمی هم که اپلود میشه از حجم کم میشه یا نه /
100در 100 دوست من....دوستان ایا حجمی هم که اپلود میشه از حجم کم میشه یا نه /غیر از آپلود فیلم یا عکس...شما همین صفحاتی که باز میکنید به اسم آپلود از حجمتون کم میشه..
دوستان من از کسایه دیگه پرسیدم گفتند ما با اینکه خیلی اپلود داریم ولی شرکتمون سبک حساب میکنه وکلا مثلا 500 مگ اپلود میوفته ایا اسیاتک اپلود زیاد حساب میکنه بالاترین حجم اپلود شما چقدر بوده لطفا بگید ؟
آسیاتک هم مثل بقیه هرچقدر که آپلود داشته باشید همونقدر براتون کنتور میندازه
همه شرکتها همینن
آپلود مصرفی رو دقیقا حساب میکنن
کدوم شرکت هست که کم حساب کنه! اینها عاشق جمال کاربر نیستن که حجم آپلود رو کمتر حساب کنن
شاتل صبا فن آوا همشون....
قربون این شرکت بی دروپیکر برم.....چند ساعت پیش حجمم تموم شد....5 تومن تو حساب داشتم گفتم 1گیگ اضافه کنید.......الان که رفتم حسابمو چک کنم دیدم 2 تومن کم کرده..(گیگی 5 تومنه)..همون 1 گیگ هم اومده رو حجم..![]()
سیستمشون یه کم قاطه
احتمالا بعدهااااا .... که نگاه کنی میبینی همون 5 تومان کم شده![]()
سلام دوستان ببینید من حجممو که نگاه کردم هرروز از مقدار دانلود کم میشه به اپلود اضافه میشه مال شما هم اینطوریه ؟
دوست عزیز ملاک ارسال و دریافت هست
شما یه سایتی که باز میکنید بسته به حجمش که دارید دریافت میکنید (دانلود) مقداری هم آپلود دارید
از دانلود ----> کم و به آپلود-----> اضافه میشه
آقا من قبلا از یکی از نمایندگی های این آساتک سرویس داشتم، از سرعت راضی بودم ولی خیلی خصیص بازی در میاوردن حالا میخوام ببینم اینا هم همین طورین؟
و اینکه سرعت سرویساش روز و شب چطوره؟ دانلودش چی؟ برای شبانش یوزر/ پسه جدا میخواد؟
ممنون اگه یه هلپ بدین
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)