لطفا" به قواانین توجه کنید.8. از تذکر به سایر کاربران جدا خودداری بفرمایید.و بجای پست تشکر از دکمه تشکراستفاده کنید.
لطفا" به قواانین توجه کنید.8. از تذکر به سایر کاربران جدا خودداری بفرمایید.و بجای پست تشکر از دکمه تشکراستفاده کنید.
با سلام
من کاربر جدید هستم و از گذشته از این سایت خوب استفاده می کردم
هم اکنون پوشی من نوکیا n81 8gb است و نمی توانم طبق دستور داده شده نمی توانم عمل کنم.
لطفاً در اسرع وقت راهنمائی ام کنید.
با سلام
خوش آمدید.
چرا نمیتوانید طبق دستور داده شده عمل کنید؟ لطفا" آن را تشریح کنید.
متشکرم.
من گوشیم 95 8گیگ است من کلاینت اجرای بازیهای n-gage را رو گوشیم نصب نکردم ولی وقتی خریدم سه تا بازی که fifa 2009 , snake , asphalt3 را داشت و من بازی میکردم من گوشیمو با کد #7370#* فرمت کردم حالا دیگه این بازیها نیستند چرا؟ 2 - از دیروز تا حالا وقتی ایکن game منو را میزنم که بره برای بازیها مینویسه system error و وارد نمیشه چرا البته بعد از فرمت کردن وارد میشد ولی بازی نداشت ولی حالا دیگه وارد هم نمیشه ؟
یکبار دیگه گوشیتو مستر ریست کن و دوباره از این روش n-gage رو نصب کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قصه نخور!واسه من که اسم این سه تا بازی توی لیست نصبی ها بود . ولی خودشون نبودن!
باز خوبه واسه تو از اول بوده!
سلام
ببخشید من همه مراحل رو انجام دام ولی بعضی بازی ها تریل هستند.میشه راهنمایی کنید.
ممنون
دوستان من
دلبندان من
کاربران فعال عزیز و دوست داشتنی
اسپم ندهید لطفا
اینجا چت روم نیست
پست های اسپم پاک شد
قربان همتون
حسین
Last edited by H M R 0 0 7; 29-01-2009 at 00:02.
سلام
دوست عزیز شما به مطلب انتهای پست اول توجه کردید؟
فعلا" این شکل وجود داره و راه حلی هم نداره...البته يه نكته لازم به ذكر هست....
از مجموع 27 بازي كه تا كنون اومده...تنها حدود 10 بازي يا كمتر رو گوشي هاي شما عزيزان به صورت فول و كامل اجرا ميشه كه اون به علت نقص كرك شدن بازي هاست...باقي بازي به صورت تريل يا آزمايشي هستند كه شامل حدود 5% بازي هستند...
شاد باشی![]()
مثل اینکه هک n93i هنوز نیومده.
ما هنوزم نتونستیم کاری کنیم.
ظاهراً کسی هم نیست که ما رو کمک کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)