اتصالات شرکته پس به طبع به دنبال منافع مالیشه حتی اگر این کار به روشی باشه که شما عقیده دارید.
اما یه نکته ضروری هست که میخوام یاد آوری کنم. من این نکته رو قبلا هم متذکر شدم اما مایلم یه بار دیگه یادآوری کنم.
خرید گوشی از نمایندگی حتی اگر به قیمتی بالاتر باشه و همچنین اگر لیبل عوض شده هم باشه باز خیال شخص راحته که حمل و نقلش به ایران از مجاری درست انجام شده و لااقل یه خدماتی پشت گوشی هست.
خرید گوشی قاچاق (حدود 400 تومان) بدون گارانتی یه ریسک خیلی بالایی داره. اگر دوستان از شرایط حمل و نقل و عدم وجود خدمات باخبر باشند هیچ وقت سراغ این جور گوشی ها نمیرند.
جالبه یاد آوری کنم که این گوشی ها بصورت جدا جدا یعنی هر جز در یک بسته بندی جدا (بصورت فله ای و کیلویی) میان و اینجا دوباره پک میشند.
اگر کسی گوشی ارزون قاچاق بخره خوب شاید ریسکش می ارزه اما برای حدود 400 تومان نباید ریسک کرد.
البته این نظر شخصی منه با توجه به اطلاعی که از مسائل حمل و نقل و گمرکات دارم شاید دوستان نظری دیگه ای داشته باشند.

جواب بصورت نقل قول
بنابراین لیبلهایی که مشابه عکسهایی باشن که یکی از دوستان تو همین تاپیک عکسشونو گذاشتن (تو سایت gsmarena هم می تونید ببینید) لیبل اصلی هستن و ساخت فنلاند .