تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 253 از 521 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263303353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام

یونس جان من یه n82 مشکی برای برادرم گرفتم همون که آپ کردم ، با گارانتی اتصالات ولی کاملا چینی هست و از تابلو هم تابلو تره ، ولی با لیبل فلاند . پس اتصالات هم خودش مشکل داره .

با تشکر
    اتصالات شرکته پس به طبع به دنبال منافع مالیشه حتی اگر این کار به روشی باشه که شما عقیده دارید.
    اما یه نکته ضروری هست که میخوام یاد آوری کنم. من این نکته رو قبلا هم متذکر شدم اما مایلم یه بار دیگه یادآوری کنم.

خرید گوشی از نمایندگی حتی اگر به قیمتی بالاتر باشه و همچنین اگر لیبل عوض شده هم باشه باز خیال شخص راحته که حمل و نقلش به ایران از مجاری درست انجام شده و لااقل یه خدماتی پشت گوشی هست.

خرید گوشی قاچاق (حدود 400 تومان) بدون گارانتی یه ریسک خیلی بالایی داره. اگر دوستان از شرایط حمل و نقل و عدم وجود خدمات باخبر باشند هیچ وقت سراغ این جور گوشی ها نمیرند.

جالبه یاد آوری کنم که این گوشی ها بصورت جدا جدا یعنی هر جز در یک بسته بندی جدا (بصورت فله ای و کیلویی) میان و اینجا دوباره پک میشند.

اگر کسی گوشی ارزون قاچاق بخره خوب شاید ریسکش می ارزه اما برای حدود 400 تومان نباید ریسک کرد.

البته این نظر شخصی منه با توجه به اطلاعی که از مسائل حمل و نقل و گمرکات دارم شاید دوستان نظری دیگه ای داشته باشند.

2. این کاربر از yazdankhah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عزیزان من گوشی n82 رو دارم . اونو به خاطر دوربینش خریدم ولی با این همه تعریف و تمجید, کیفیت عکساش به n73 نمی رسه. عکساش زیاد جالب در نمیاد ولی کیفیت فیلمبرداری اون در حد هندی کمه. به نظر من شاهکاره نوکیا n73 بوده در زمان خودش.
    دوست عزیز در بازار رقابتی و تنگاتنگ جهانی شرکتهای غول موبایل,مطمئن باشید n82 از همه نظر از n73 بهتره. در ضمن نوکیا n82 رو به تمام بازارها و کشورهای دنیا صادر میکنه نه بازار ایران که ما بگیم از مدل قدیمی ترش پائین تره.

شما مطمئن باشید که از همه نظر n82 از n73 بهتره.

البته شاید برخی خصوصیات n73 بهتر از n82 بوده باشه اما از نظر معدل کلی باز n82 بهتره.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه براحتی از روی لیبل ها تشخیص داد ..بطور کل ، ساخت گوشیهای نوکیا به چین واگذار شده و من به شخصه n82 هایی رو دیدم که رو لیبلشون نوشته بود made in china اما خوب خیلیهاشونو عوض میکنن. از نظر کیفیت هم من فرقی بین چینی و سری اولی هنوز کشف نکردم و به نظرم از نظر کیفیت فرقی ندارن .
    من یه نظری دارم که گفتم با دوستان هم در میون بزارم.

حدود 3-4 فصل میشه که نوکیا این گوشی رو تو چین تولید میکنه اما هنوز تو ایران بسیار زیادند فروشنده هایی که ساخت فنلاند رو می فروشند. به نظر شما و از نظر منطقی این درسته که اینها همشون فنلاندی دارند و در بازار هیچ کجا چینی این گوشی وجود نداره (البته بجز اتصالات و نیا که جدیدا هر دو میگند چینی تحت لیسانی نوکیاست)؟

شما باور نکنید و دنبال راه های شناسایی چین و فنلاند نباشید بلکه بدونید همشون چینی هستند و اگر کسی ادعای فنلاند میکنه حتما میخواد پول زیاد تری بگیره .

5. این کاربر از yazdankhah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اتصالات شرکته پس به طبع به دنبال منافع مالیشه حتی اگر این کار به روشی باشه که شما عقیده دارید.
    اما یه نکته ضروری هست که میخوام یاد آوری کنم. من این نکته رو قبلا هم متذکر شدم اما مایلم یه بار دیگه یادآوری کنم.

خرید گوشی از نمایندگی حتی اگر به قیمتی بالاتر باشه و همچنین اگر لیبل عوض شده هم باشه باز خیال شخص راحته که حمل و نقلش به ایران از مجاری درست انجام شده و لااقل یه خدماتی پشت گوشی هست.

خرید گوشی قاچاق (حدود 400 تومان) بدون گارانتی یه ریسک خیلی بالایی داره. اگر دوستان از شرایط حمل و نقل و عدم وجود خدمات باخبر باشند هیچ وقت سراغ این جور گوشی ها نمیرند.

جالبه یاد آوری کنم که این گوشی ها بصورت جدا جدا یعنی هر جز در یک بسته بندی جدا (بصورت فله ای و کیلویی) میان و اینجا دوباره پک میشند.

اگر کسی گوشی ارزون قاچاق بخره خوب شاید ریسکش می ارزه اما برای حدود 400 تومان نباید ریسک کرد.

البته این نظر شخصی منه با توجه به اطلاعی که از مسائل حمل و نقل و گمرکات دارم شاید دوستان نظری دیگه ای داشته باشند.
    کاملا موافقم اما گوشیه اون دوستمون که نقل قول کردید مطمئنا اتصالات نبوده بلکه یه چیزی تو مایه های پرشین اتصالات و امثال اون هست که نام اتصالات رو کپی میکنن و جالبه خیلیها متوجه این قضیه نمیشن . حتی پلمپش شبیه اتصالات هست اما هولوگرام نداره . . البته گوشیه خودم بدون گارانتی هست اما تا حالا پکیج اتصالات و گوشیهاشو دیدم..لیبل n82 هایی که این شرکت تا حالا گارانتی کرده همهگی اصلی و خودم دیدم نوشته شده بود ساخت چین..

7. این کاربر از !Bikhaneman! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من یه نظری دارم که گفتم با دوستان هم در میون بزارم.

حدود 3-4 فصل میشه که نوکیا این گوشی رو تو چین تولید میکنه اما هنوز تو ایران بسیار زیادند فروشنده هایی که ساخت فنلاند رو می فروشند. به نظر شما و از نظر منطقی این درسته که اینها همشون فنلاندی دارند و در بازار هیچ کجا چینی این گوشی وجود نداره (البته بجز اتصالات و نیا که جدیدا هر دو میگند چینی تحت لیسانی نوکیاست)؟

شما باور نکنید و دنبال راه های شناسایی چین و فنلاند نباشید بلکه بدونید همشون چینی هستند و اگر کسی ادعای فنلاند میکنه حتما میخواد پول زیاد تری بگیره .
    کلا تا 6ماه قبل که عملا تولید عمده نوکیا به چین واگذار شد ، تا 1سال اول گوشیها توسط کمپانی مادر تولید میشد بعدش به کشورهای صاحب امتیاز واگذار میشد . N82 بینابین ایم قضیه قرار گرفت . یعنی بعد از 6ماهه اول تولیدش توسط فنلاند به چین واگذار شد .
    گوشیهایی که تو بازار به اسم فنلاند فروخته میشه کاملا از لیبلشون مشخص هستن ! به قول یکی از دوستان روی کاغذ روغنی چاپ شدن . خوشبختانه هنوز هیچ کس تو ایران هزینه تولید لیبل اصلی رو نداره بنابراین لیبلهایی که مشابه عکسهایی باشن که یکی از دوستان تو همین تاپیک عکسشونو گذاشتن (تو سایت gsmarena هم می تونید ببینید) لیبل اصلی هستن و ساخت فنلاند .

9. 2 کاربر از !Bikhaneman! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه higrade61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    لندن

4 Mark

[quote=dimah2005;3179199]سلام دوستان بعد از مدتي چند اومدم

من يك(البت چند تا) مشكل اساسي دارم مي خوام قبل از آپگيرد حل شند
    الان من نمي تونم فايلي رو مارك كنم
    يعني وقتي دكمه مربه رو ميزنم مشل shiftكامي مار مي كنه وبا پايين اومدن شروع به مار همه فايل ها مي كنه
    يعني دي گه من نمي تون دونه دونه مارك كنم

اینکه با یک باز زدن مارک ، همه select میشه ، یه BUG از برنامه garmin gps هستش. اگه نسخه جدیدش را بریزی این مشکل رفع میشه!

داره خودمونی میشه higrade61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    لندن

پيش فرض

اینکه با یک باز زدن مارک ، همه select میشه ، یه BUG از برنامه garmin gps هستش. اگه نسخه جدیدش را بریزی این مشکل رفع میشه!

سلام دوستان بعد از مدتي چند اومدم

من يك(البت چند تا) مشكل اساسي دارم مي خوام قبل از آپگيرد حل شند
    الان من نمي تونم فايلي رو مارك كنم
    يعني وقتي دكمه مربه رو ميزنم مشل shiftكامي مار مي كنه وبا پايين اومدن شروع به مار همه فايل ها مي كنه
    يعني دي گه من نمي تون دونه دونه مارك كنم
    با خود گزينه مارك تو آپشن كه ديگخه اصلا نمي تونم

چه خبر از تعويض قاب اين گوشي
    كسي تا حالا اين كار رو كرده
    بگه (چون من نمي دونم)

آخر فروم باز prince72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

البته شاید برخی خصوصیات n73 بهتر از n82 بوده باشه اما از نظر معدل کلی باز n82 بهتره.
    دوست من یکیشو بگو؟؟؟....!!!!

آخر فروم باز prince72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه n82 گرفتم ولی این صداش که میگن اونقدر زیاد نیست من تا 100% صداش رو زیاد میکنم ولی انگار صدا یکمی بمه ! و صدا انگار از ته چاه داره میاد ؟ میشه بهترین تنظیماتش رو برای بخش توی باند بگین در ضمن در audio setting دو گزینه stero و loudnees وجود داره اینا رو بهتره موقع بخش باند یا هدفون off کنم یا on ؟؟
    در ضمن من یه سری تم sis ریختم توش ولی پیغام not support میده ؟ مگه همه ی تم های سری 60 به همدیگه نمیخوره ؟
    دوست من شما تا حالا گوشیهای دو بانده ی نوکیا داشتی؟؟(مثل 73 و 95و...)
    دوستان شاید کلا ایشون به صدای استریوی ان 82 عادت ندارن وبهش میگن از ته چاه شاید...؟؟؟؟؟
    چون ان 82 دو باند تولیدی صدا داره و استریو هست شاید براشون تازگی داره و به بعضی از سلیقه ها نمیخوره...اخه ایشون که گوشییو دستکاری نکرده بودن وتازه داشتن از ما میپرسیدن پس معلوم میشه همون استریو رو عادت ندارن........

اگه نباشه جاش خالی می مونه R_M_1002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام ... شاید درخواستم کمی غیر منطقی بنظر آید ولی تقاضای کمک و مساعدت شما را دارا هستم.

من قبلا گوشي 6630 داشتم و تمام برنامه هاي مورد نيازم که بشرح زير بود در آن نصب کرده بودم
    ولي الان که ان82 گرفتم هيچ کدام از برنامه هاي زير را براي اين نسخه از سيمبيان پيدا نکردم.
    تعداد زيادي از برنامه هاي تاپيک هاي مختلف را هم نصب کردم ولي اکثرا" نتوانستم نتيجه مطلوب بگيرم
    کسي هست که اين برنامه ها را داشته باشد ؟
    يا حداقل نسخه معادل آنرا برا اين گوشي معرفي کند که نام جديدش چيست!؟
    ================================================== ============
    1)بهترین ANTIVIRUS برای n82 چیست ؟
    2)برنامه اي جهت مديريت تماسها و رد کردن و يا بوغ اشغال زدن و ... مثل : Interactive.Voice.Call.Master.
    3)برنامه منشي تلفني
    4)برنامه اي جهت نمايش تصوير فول اسکرين هنگام تماس وارده مثل : FSCaller
    5)برنامه اي براي ضبط تماسها مثل : Total Recalls
    6)برنامه ايجاد صداي مجازي در هنگام مکالمه مثل: CallCheater
    7)برنامه اي که هنگام عکس برداري و فيلم برداري (صداي شاتر /بيپ) را قطع کند يا اينکار را بدون صدا انجام دهد
    8)ديکشنري انگليسي به فارسي کامل و سريع و بي نقص مثل : DicFarsi By Takdl
    9)يکشنري فارسي به انگليسي
    10)تهران 87
    11) mpeg player
    12) WMA Player
    SmartMovie (13 بدجور دنبالشم !!!
    14) برنامه ای جهت عکس برداری از صفحه نمایش گوشی مثل : screen capture
    15) برنامه براي ديدن جزييات حافظه مثل : x-plore / SystemExplorer_v1_80_S60 / FExplorer 1.16
    16) برنامه اي جهت قفل برنامه هاي اجرايي و تمام قسمتهاي گوشي حتي گالري مثل :Advanced Device Locks
    17) برنامه اي جهت قفل و ناپديد کردن فايلهاي روي مموري و حافظه اصلي مثل: Smart.Guard
    18) ماشين حساب ساده که 4 عمل اصلي را با کليد هاي حرکتي انجام دهد مثل :Calcium_Calculator
    19) تقويم هجري شمسي باحال
    20) برنامه بازگشايي فايلهاي زيپ شده : zip & rar
    ==================================
    پیشاپیش شرمنده !!! تشکر از کسی که کمکم کنه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •