راستی برای کاهش شتاب ماشین چه چیزایی رو بگم چک کنن؟ چون جدیدا دیگه قرص و اینا هم تاثیری نداره و ماشین افت شتاب وحشتناکی داره !
یه چیز دیگه اینکه جدیدا تو دور بالای 4 که شتاب میگیرم بوی گند میزنه تو ماشینمورد از چی هست کاتالیزور؟
راستی برای کاهش شتاب ماشین چه چیزایی رو بگم چک کنن؟ چون جدیدا دیگه قرص و اینا هم تاثیری نداره و ماشین افت شتاب وحشتناکی داره !
یه چیز دیگه اینکه جدیدا تو دور بالای 4 که شتاب میگیرم بوی گند میزنه تو ماشینمورد از چی هست کاتالیزور؟
Last edited by isbn; 09-09-2011 at 21:46.
میشه یه کم در مورد کمک لوازمی توضیح بدین یعنی هم باید فنر رو برید هم کمک لوازمی انداخت؟؟؟بعد کلا چقدر هزینه اش میشه؟؟اگه قصدتون کاهش ارتفاع 206 هست بریدن ارزون ترین کار و بدترین روش ممکن هست چون به شدت ماشینتون خواهد کوبید.....بهترین روش و مقرون به صرفه ترین روش کمک لوازمی به همراه بریدن فنر هست (توی این روش علاوه بر فنر کمک هاتون هم کوتاه میشه. ......گزینه ی آخر که فوقالعاده گرون ست و توصیه نمیشه کیت ساسپنشن هست که 5-6 میلیون هزینه داره....یا حق.
بعد اگه این کار رو بکنم چیزی از لوازم ماشین رو دستم میمونه؟؟؟
اگه میشه یه نفر به طور کمی زیاد توضی بده هیچی از این چیزا بلد نیستم بعد میخوام ارتفاع جلو رو کم کنم( از یه دختر هم بیش از این نباید انتطار بره)
کمک لوازمی آماده گیرتون میاد ولی اگه بخواین میتونید ماله خودتون رو همچین کاری روش بکنید!
شما یه کمک دارین یه فنر! 2 چیز مجزا! فنر به اون میله که بصورت چند حلقه هست میگن و کمک هم همون استوانه وسطش هست
کمک لوازمی آماده گیرتون میاد ولی اگه بخواین میتونید ماله خودتون رو همچین کاری روش بکنید!خودم که نمیتونم
حالا هزینه این کمک لوازمی چند بخوام یه جفت بخرم
میدونید یه جورایی بابام نمیدونهچون زیاد هم خونه نیست ارتفاع جلو کم بشه متوجه نمیشه
نمیخوام وقتی ارتفاع رو کم کردم کلی فنر و چیز میز رو دستم بمونه![]()
میگم تو چقد بد شانسی
از اون اول ماشین یه مشکلاتی داشت
ایشالا مشکلاش حل بشه
منم تو ماشین شانس ندارم
معلوم نیست اینا چطوری ماشین تولید میکنن!!!!؟!![]()
آره والا
دوستان امروز فردا دارم میرم برای نصب سوپر چیپ
بعد نصب میم اینجا تغییرات توی شتاب و تاخیر و مصرف رو اعلام میکنم .
سوپر چیپ که فکر نکنم تاثی مطلوبی رو دریچه گاز فلزی داشته باشه....
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
یه جفت فنر امید 32 =50 تومن .....باید بری کمک هات -- کوتاه کنی که اون قیمت زیادی نداره.
به دریچه گاز فلزی و پلاستیکی مربوط نیست رو 7.4.4 بهتر جواب میده تا 7.4.5 چون عملا فرقی بین دریچه فلزی و پلاستیکی نیست
پس اصل نوع ECU هست !
که 7.4.4 خودش همین جوریش یه سر و گردن از 7.4.5 بالاتر هست و خنگ بازی های 7.4.5 رو نداره !
Last edited by isbn; 10-09-2011 at 10:26.
حقیقتش کسی که این کار رو انجام میدهاد میگفت برنامه دریچه پلاستیکی و فلزی فرق داره...
اما در بهترین شرایط کسانی که سوپر چیپ رو زده بودن از افزایش 0.2 لیتری خودرو حرف میزدن....در حالی که کپ اولیه خودرو به طور کامل از بین رفته بود و در حالت کولر روشن همانند بدون کولر خودرو شتاب میگرفت...
شما هم اگر سوپر چیپ زدی یه کلیپ 0-100 رو بزار اینجا فیض ببریم.
آره داداش اون که درسته برنامه هاشون فرق داره بخاطره تفاوت تو دسته سیم ها ولی کارایی جفت برنامه یه جور هست هردو افزایش مصرف سوحت تو دورهای بالا و اسپرت دارن هر دو تا 0.5 ثانیه شتاب اولیه رو افزایش میدن دیگه قدرت به 120 HP میرسه گشتاور به 160 میرسه نیاز به معکوس کم میشه ماشین خیلی نرم تر کار میکنه کات آف برداشته میشه تاپ اسپید دنده ها بیشتر میشه مثلا اگر الان با دنده 2 90 تا میریم بعد سوپر چیپ 95 تا میریم تاپ اسپید هم بچه ها که نصب کردن تا 210 تا رو راحت تونستن پر کنن !
و موارد دیگه مثل همون کولر و تاخیر ......
تو 0-100 نمیدونم تاثیر زیادی داره یا نه ولی یکی از دوستان تست زده بود دنده 5 80-120 14 ثانیه که رو معمولی فک میکنم 18 ثانیه ثبت شده ! البته با pps تست زده که کاملا دقیق هست
راستی دوستان از کارخانه زنگ زدن میگن آقا اینو از کجا گرفتی این که همش معیوب هست ! گیربکس و جعبه فرمون و هیدرولیک همه رو دارن عوض میکنن !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)