تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 253 از 380 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263303353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام
    بعید میدونم. Ccleaner برنامه بی خطریه. یه فایل مکمل برای CCleaner؟ CC خودش دانلود منیجر را جزو برنامه های اصلی میدونه و تو لیست داره. یعنی چندتا نرم افزار نصب کردی که این یکی از قافله عقب مونده؟
    آره داداش میدونم بی خطره ولی وقتی با idm یه فایلی رو نصفه دانلود میکنم حالا با هر حجمی وقتی نصفه دانلود میشه بعد که از اینترنت دسیکانکت میشم و ccleaner رو اجرا میکنم بعد آنالیز رو میزنم در قسمت فایلهای اضافه idm همون مقدار حجم دانلود شده رو میزنه که وقتی روی run clean کلیک میکنم پاک میشه.من اینو تازه متوجه شدم تا حالا بهش دقت نکرده بودم.

اما در مورد سئوال دوم شما.من روی سیستممم زیاد برنامه نصب نیست.آره این برنامه رو بصورت پیش فرض تو خودش داره ولی بعضی برنامه ها رو نداره که با نصب اون فایل ini بهش اضافه میشه

2. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سعید جان ، فکر کنم مشکل از همن INI باشه ، من پست رو کامل نخونده بودم ، احتمالا محلی که لیست IDM قرار داره رو هم پاک میکنه ، حمید خان میشه فایل رو قرار بدید ؟
    سلام میلاد جان بیا آقا اینم لینک دانلود برنامه به همراه اون فایل ini.فقط خواهشا اینکاهایی رو که میگم به ترتیب انجام بدین تا تفاوتش رو ببینید.(مراحل 4 و 5 مهمه)

1- اول برنامه رو نصب کنید

2- فایل کرک رو توی مسیر نصب برنامه کپی کنید

3- بعد با سریال نامبری که توی پوشه کرک هست برنامه رو فعال کنید

4- حالا ccleaner رو اجرا کنید ببینید چند تا برنامه رو ساپورت میکنه.بعد از برنامه خارج شو

5- حالا اون فایل ini رو توی مسیر نصب برنامه کپی کنید.فقط همین.حالا یبار دیگه برنامه رو اجرا کنید ببنید چقدر لیست برنامه های ساپورت شده زیاد شده؟

فقط تست کردین نتیجش رو بهم بگین. سعید جان شما هم یه نگاهی بنداز داداش

اینم لینک دانلود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by hamidreza2010; 21-09-2012 at 12:46.

4. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

منظور کپی کردن tmp هست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام داداش
    آقا من اون فایلی رو گفتی رو توی این مسیر پیدا کردم
    C:\Documents and Settings\User Name\Application Data\IDM\DwnlData
    ازش کپی گرفتم.از لیست توی idm هم بک آپ گرفتم بعد نصب ویندوز اون فایل ناقص رو به همون مسیر بالایی کپی کردم.لیست دانلود رو هم توی idm برگردوندم ولی وقتی زدم برای دانلود از اول شروع کرد به دانلود
    مشکل کارم کجاست یا اگه یه جور دیگه باید انجام بدم بهم بگین

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام میلاد جان بیا آقا اینم لینک دانلود برنامه به همراه اون فایل ini.فقط خواهشا اینکاهایی رو که میگم به ترتیب انجام بدین تا تفاوتش رو ببینید.(مراحل 4 و 5 مهمه)

1- اول برنامه رو نصب کنید

2- فایل کرک رو توی مسیر نصب برنامه کپی کنید

3- بعد با سریال نامبری که توی پوشه کرک هست برنامه رو فعال کنید

4- حالا ccleaner رو اجرا کنید ببینید چند تا برنامه رو ساپورت میکنه.بعد از برنامه خارج شو

5- حالا اون فایل ini رو توی مسیر نصب برنامه کپی کنید.فقط همین.حالا یبار دیگه برنامه رو اجرا کنید ببنید چقدر لیست برنامه های ساپورت شده زیاد شده؟

فقط تست کردین نتیجش رو بهم بگین. سعید جان شما هم یه نگاهی بنداز داداش

اینم لینک دانلود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از همینه ، البته من فقط فایلwinapp2 رو میخواستم ، توی این فایل آدرس دهی شده فایل های نیمه دانلود شده به IDM حذف میشند + تعداد زیادی کلید ریجستری . میتونید از ccleaner در حالت عادی استفاده کنید ، راه دیگه این هست که قسمت idm رو از این لیست حذف کنید .

سلام داداش
    آقا من اون فایلی رو گفتی رو توی این مسیر پیدا کردم
    ازش کپی گرفتم.از لیست توی idm هم بک آپ گرفتم بعد نصب ویندوز اون فایل ناقص رو به همون مسیر بالایی کپی کردم.لیست دانلود رو هم توی idm برگردوندم ولی وقتی زدم برای دانلود از اول شروع کرد به دانلود
    مشکل کارم کجاست یا اگه یه جور دیگه باید انجام بدم بهم بگین
    دقیقا به همین روش هست البته اگر درست بکاپ گرفته باشید . میتونید این راه رو هم تست کنید ، لیست رو وارد کنید دانلود رو شروع کنید تا به همون تعداد سابق کانکشن باز کنه بعد stop کنید ، بک آپ رو منتقل کنید جایی که بوده دوباره resume کنید .
    Last edited by milad_gta; 22-09-2012 at 10:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    سرزمین شیاطین

پيش فرض درخواست - بازگردانی فایل پاک شده توسط idm هنگام قطع شدن اینترنت

سلام
    احتمالا برای شما هم این اتفاق افتاده که موقع دانلود یک فایل بوسیله idm و بوجود آمدن مشکل در نت فایل بوسیله دانلودر پاک بشود

اولین مشکل من اینه که این دانلودر بیشعور برای چی فایل رو پاک میکنه

امروز یک فایل 718 مگابایتی رو دانلود کردم و در مسخره ترین شرایط دقیقا روی 99.99 درصد اینترنت من دچار مشکل شد
    و این دانلودر احمق ارور داد و فایل رو پاک کرد
    با چند تا برنامه ریکاوری هم تست کردم اما اصلا چیزی پیدا نمیکنند !!!

لطفا کمک کنید تا بتونم به این برنامه بفهمونم که موقعی که اینترنت قطع میشه هیچ غلطی نکنه

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

سلام دوست عزیز

قبلا من یکی دوبار این مشکل واسم پیش اومد و تا جایی که یادم میاد وقتی اینترنت قطع شد و فایلی که احتمال میدی ممکنه از اول دانلود کنه

, دانلود رو شروع نکن و از پوشه DwnlData که سرچ کنی تو یکی از پوشه ها هست , فولدر همنام همون فایل که مثلا تا نصفه دانلود کردی رو پیدا کن که

داخل اون پوشه یه تعداد پارت هست و اون پوشه فایل رو جای دیگه ای یه copy و نه cut ازش ایجاد کن و

دانلود رو شروع کن اگه ادامه داد که هیچ و در غیر اینصورت , یه پوشه جدید با نام اون فایل ایجاد میشه که باید بذاری یکی دو مگ دانلود کنه و بعد

نام پارتهایی که داخل پوشه جدید , ایجاد شده رو روی همون پارتهای داخل پوشه ای که کپی کردی بنویس و اونها رو به این پوشه جدید انتقال بده و اگه پرسید از

ابتدا شروع به دانلود کنه NO رو بزن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    سرزمین شیاطین

پيش فرض

سلام دوست عزیز

قبلا من یکی دوبار این مشکل واسم پیش اومد و تا جایی که یادم میاد وقتی اینترنت قطع شد و فایلی که احتمال میدی ممکنه از اول دانلود کنه

, دانلود رو شروع نکن و از پوشه DwnlData که سرچ کنی تو یکی از پوشه ها هست , فولدر همنام همون فایل که مثلا تا نصفه دانلود کردی رو پیدا کن که

داخل اون پوشه یه تعداد پارت هست و اون پوشه فایل رو جای دیگه ای یه copy و نه cut ازش ایجاد کن و

دانلود رو شروع کن اگه ادامه داد که هیچ و در غیر اینصورت , یه پوشه جدید با نام اون فایل ایجاد میشه که باید بذاری یکی دو مگ دانلود کنه و بعد

نام پارتهایی که داخل پوشه جدید , ایجاد شده رو روی همون پارتهای داخل پوشه ای که کپی کردی بنویس و اونها رو به این پوشه جدید انتقال بده و اگه پرسید از

ابتدا شروع به دانلود کنه NO رو بزن.
    نه دوست عزیز همون موقع که داشت دانلود میکرد اینترنت قطع شد
    و اگر دقت کرده باشید برنامه سعی در پیدا کردن آدرس جدید میکنه یعنی درخواستی برای سرور میفرسته و چون معمولا این فایلها از سرورهای اشتراک فایل دانلود میشن
    و محدودیت دانلود هم دارن دانلودر رو به صفحه ای دیگر منتقل میکنند اینطوری دانلودر گیج میشه و حالا نمیدونم چه اتفاقی میافته که کل دانلود رو پاک میکنه
    من حتی از resume و یا start دوباره دانلود استفاده نکردم !!!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام جناب saver.راهی که دوستمون گفتم درسته اون پوشه DwnlData رو هم توی مسیر زیر میتونی پیداش کنی یه جای دیگه از کپی بگیر بعد کارایی که دوستمون گفت رو انجام بده:
    به جای Username اسمی هست که خودت موقع نصب ویندوز انتخاب کردی همون نام کاربری خودته

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

از همینه ، البته من فقط فایلwinapp2 رو میخواستم ، توی این فایل آدرس دهی شده فایل های نیمه دانلود شده به IDM حذف میشند + تعداد زیادی کلید ریجستری . میتونید از ccleaner در حالت عادی استفاده کنید ، راه دیگه این هست که قسمت idm رو از این لیست حذف کنید .
    سلام دوست عزیز آره پیداش کردم و IDM رو از داخل فایل ini پاک کردم
    دستت درد نکنه.

داره خودمونی میشه raha20011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض کمک کنید لطفا،رفع مشکل IDMan

سلام دوستان
    من نمیدونستم کجا باید این مطلب رو بزارم بنابراین اینجا قرار دادم.
    من به تازگی نسخه 6.12 IDMan رو از پی سی ورلد دانلود کردم اما نصب patch با پیغام fail همراه هست.وقتی هم که میخوام یک مطلبی رو دانلود کنم با این پیغام مواجه میشم:

احتمال میدم تنظیمات فایر فاکسم به هم خورده باشه چون پ روکسی فایر هم در فایر فاکسم کار نمیکنه.ممنون میشم اگه کسی میتونه کمکم کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •