سلام به همگي
كسي در مورد هيونداي كوپه نظري داره؟ كلا چه جور ماشينيه؟
سلام به همگي
كسي در مورد هيونداي كوپه نظري داره؟ كلا چه جور ماشينيه؟
ماشین خوبیه اما به قیمتش نمی ارزه! اینجا چون تنها ناشین کوپه ای که به طور رسمی داره وارد میشه وارد کننده قیمت پرتی رو روش گذاشته مردم هم که دنبال تنوع هستن میرن میخرن! شما با همین پول میتونی بری از دوبی نیسان z350 وارد کنی!
ماشین نسبتا خوبه. اما نه برای هر کسی. برای بیشتر از دو نفر که معلومه زیاد به درد نمیخوره.
باید دل آدم هم جوون باشه تا باحاش حال کنه.
طراحی خوبی داره.
ولی در عوض به نظر من توانایی های حرکتیش اونجوری که باید خوب نیست. نه که بخوام بگم بده... ولی قیافش یه انتظاراتی رو ایجاد میکنه که موتورش اونا از بین میبره.
اگه یه موتور 3.3 آزرا روش باشه خیلی خوبه. موتور استانداردش فکر کنم 160-170 اسب باشه. در حالی که موتور آزرا که 230-240 اسب هست رو به راحتی میشد بهش بندازن.
البته پوریای عزیز، z350 رو بخوای وارد کنی و پلاک کنی فکر کنم بالاتر از این قیمت دربیاد.
ولی پیشنهاد بدی هم نیست و میشه روش فکر کرد.
![]()
میتونی با پلاک موقت تا 3 سال رانندگی کنی بعدش ماشین رو میبری تحویل میدی یکی دیگه یا یه مدل دیگه میگیری! فقط هر 6 ماه باید بری یه سر تو اون بندری که ماشین رو گرفتی پلاک رو تمدید کنی! از این بهتر؟
من میخوام تندر lpبخرم و سوال دارم.میگن تندر راحتیش مناسب نیست و یه مقدار صندلیش نامناسب / نظر شما چیه این موضوع در حدی حست که این گزینه رو بیخیال بشم؟البته روی سمند LX هم نظر دارم شما چی توصیه میکنید
Last edited by sparts; 07-02-2009 at 21:17.
نخیر.
در اون حد نیست که این گزینه رو به خاطر صندلیش بیخیال بشید. مخصوصا اینکه قابل حل هست.
![]()
پوریا جان اون قانون 6 ماه برای 2 سال پیش بود الآن فقط میتونی 1تا 3 ماه با پلاک گذر موقت حرکت کنی تمدیدشم خیلی سخت شده!
پس به نظر شما به چه ماشيني رو ميشه جايگزين اين ماشين كرد. من كه خيلي چشمم گرفته اين لعنتي رو
اگه چشمت گرفته خوب چه اشکال داره بخریش؟
مگه اینکه انتظاراتی که داری رو نداره؟
![]()
موتور كوپه و آزرا يكيه فك كنم . هر دو 3.3 هست .
واقعا خوشگله و اسپرت با اين پول توسان بت ميدن يا اسپورتيج يا سوناتا يا كورولا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)