نه اصلا ميگم اگه بياد مي ارزه . نصبت به اين شركت ها يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه اصلا ميگم اگه بياد مي ارزه . نصبت به اين شركت ها يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره پدرام جان چرا نیرزه؟؟
همش 110 تا 220 هزار تومن ناقابل میریزی تو حلق ایرانسل که ماشاالله همه از کیفیت بالای آنتن دهیش مستحضر هستید که
بعدشم واسه 128 که واقعا 128 هست یعنی دانلودت 14 کیلوبایت بر ثانیه هست اونم 3 گیگ اونم همش 15000 تومن ناقابل
بعد ما میریم منت اندیشه و پارس رو بکشیم
درود بر وزیر مخابرات
مشت محکم بر یاوه گویان خارجکی
birak جان
اصلا این سرعت بالا برای چی استفاده میشه دانلود فیلم ولهو لعب (استغفر ا...)
اصلا سرعت ها رو باید بکنن همون 56 دیال آپ
همه سایت های خارجکی رو هم ببندند یا فیلتر کنن یا هک کنن
هورااااااااااا
مملکت گل وبلبل همه هم خوشحالند![]()
Last edited by ebrahim_cid; 09-02-2010 at 01:23. دليل: :-(
سرعت امشب هم تقریبا مثل همیشه ست و البته یه نموره پایینتر..
5تا فایل دارم دانلود میکنم.. 3تاش در حد 70-90 و دوتای دیگه در حد 15-20
ولی همچنان مشکل IDM من که اجازه نمیده تعداد بالا دانلود کنم باقیه..
گوش شيتون كر امشب سرعت دانلود 3 تا فايل بالاي 50 و چند تاي ديگه 25 تا 35 هست . تورنت ولي همچنان 1 كيلوبايت .
باز هم شكر
از ديشب 5 كيلوبايتي كه بهتره
خدا رو شكر!!!
ديشب سرعت خوب بود ولي نه مثل اون شب رويايي
صبح بلند شدم ديدم دقيقا با سرعت 240 داره دانلود ميكنه...حدود 2 گيگ و 600 مگ دان كردم...............
چطور ميشه كه بعضي شبا بنزه بعضي شبا خره؟؟؟
واقعا نميدوني چرا ؟؟؟
خوب معلومه كه اون شبايي كه سرعت پاينه يه موش مياد سيم ها رو پاره ميكنه فقط يه رشته ميمونه كه سرعت پايين مياد فرداييش تله موش ميزارن ميگيرن موشه رو ميان سيم ها رو چسب ميزنن سرعت خوب ميشه .
ولي اين موشه سند ميزاره آزاد ميشه دوباره مياد سراغ سيم ها![]()
هر چند جای سوالتون اینجا نیست ولی شما وارد قسمت schedular بشین و رو تب Files in the queue کلیک کنین و عدد جلوی Download رو به عدد مورد نظرتون تغییر بدین.
آقایون یه سوال فنی دیگه..
وبگردی و کلا باز کردن صفحات زیاد خیلی شارژ اکانت رو میپرونه ؟؟
مثلا من که نه خیلی زیاد هم توی اینترنت میگردم و تراوین بازی میکنم حدود 60-70 مگابایت میره..
آره بستگي به حجم و گرافيكي بودن صفحه هم داره بعضي از صفحه ها هستند كه مثل صفحه ي همين فروم كه زياد چيز گرافكي نداره و خيلي حجم نميبره ولي صفحاتي مثل صفحات ياهو . يو توب و .. حجم بيشتري ميبرند
صفحات عكس و ويديو آنلاين و ........خيلي حجم رو ميبره ها..مواظب باشيد...
من اون اوايل كه تازه اي دي اس ال گرفته بودم نميدونستم چي به چيه فقط رفتم يوتوب ويديو تمياشا كردمو و كلي عكس گرفتم كه بعدها فهميدم 2 گيگم همينجوري الكي الكي پريد....
جالب بود ..مخصوصا اون بخش سندش...دمت جيليز ويليزواقعا نميدوني چرا ؟؟؟
خوب معلومه كه اون شبايي كه سرعت پاينه يه موش مياد سيم ها رو پاره ميكنه فقط يه رشته ميمونه كه سرعت پايين مياد فرداييش تله موش ميزارن ميگيرن موشه رو ميان سيم ها رو چسب ميزنن سرعت خوب ميشه .
ولي اين موشه سند ميزاره آزاد ميشه دوباره مياد سراغ سيم ها![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)