تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 253 از 1635 اولاول ... 1532032432492502512522532542552562572633033537531253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام درحال حاظر کارآمد ترین دوربین عکاسی دجیتال که از لحاز حجم هم کو چکترین ونسبتآ"از لحاظ بدنه استقامت بیشتر وکلا" حرفه -ای ترباشه با قیمتی حدود 400 هزار تومان که خدمات خوبی داشته باشه واسم چی سراغ دارین ولطفآ" برتری اون رو نسبت به هم خانوادهاش روشرح بدین بینهایت ممنون میشم.

با این توضیحات سخته.هر کلمه اش به یه دوربین خاص اشاره داره.
    لطفا بیشتر از کاربردتون توضیح بدین و اینکه چه چیز دوربین بیشتر براتون اهمیت داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام درحال حاظر کارآمد ترین دوربین عکاسی دجیتال که از لحاز حجم هم کو چکترین ونسبتآ"از لحاظ بدنه استقامت بیشتر وکلا" حرفه -ای ترباشه با قیمتی حدود 400 هزار تومان که خدمات خوبی داشته باشه واسم چی سراغ دارین ولطفآ" برتری اون رو نسبت به هم خانوادهاش روشرح بدین بینهایت ممنون میشم.
    من هم با جناب سناتور موافقم .اما فكر كنم با اين مشخصات اگه زوم براتون خيلي مهم نيست panasonic LX3 هما نچيزي باشه كه شما مد نظرتونه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان اولا من اصلا دلم نمیخواد کسی با استفاده از حرفهای من بره دوربین بخره .. فقط باید خودش بفهمه چی داره میخره ... پس گمراه شدن دیگران ربطی به من نداره .

دوم در مورد hd . منظور من از کیفیت رو دوستان درست متوجه نشدن ... توی فیلمبرداری اچ.دی صرفا همون کیفیت فیلم رو تو سایز بالاتری برداشت میکنن ... پس کاملا منطقیه که اگه بزنیش به تلویزیون های عرض و بزرگ کیفیت مطلوب تری رو داره (مثل عکس ممونه ... توی دوربین میتونی مثلا عکسو بزاری روی سایز 2 مگاپیکسل یا میتونی بزاری روی 8 مگاپیکسل ... اینجا فقط سایز تغییر کرده نه کیفیت عکس ... ) منظور من اینطوریه ... بعدشم دیگه کسی نمیخواد با دوربین دیجیتال مستند بسازه که همچین سایزی نیاز باشه ... گفتم فوقش دی.وی.دی بزنیم که اونم vga کفایت میکنه ...
    البته باز منظور منو بد نگیرین لطفا ... من نمی گم چیز بدیه ... من میگم اگه دیدین یه کامپکت این قابلیت رو داره ، نیاین اونو با یه نیمه حرفه ای عوض نکینین ... چون بعدا برای ادم پشیمونی میاره ....

آخه برادر من که شما نیستم تجربیات شما رو داشته باشم ... خوب معلومه باید تجربیات خودمو بگم ... اما اونقدرم شاس نیستم که نتونم ضعف و خوبی های یه دوربین رو بفهمم . من که از اول تا آخر حرفم این بود که h50 بهترین گزینه هست ... اما کسی نگفت چرا حرفم درست نیست ...
    من گفتم ، قبلا هم عکسای این مدلها رو دیدم ... هم پانان و هم کانن عکسهای خوبی مبگیره اما سونی هم از اینا کمتر نیست . در حالی که قیمتش مناسبتره ... حرف من کجاش اشتباست ؟ حداقل من برای حرفم دلیل آوردم ، اما ندیدم کسی برای رد h50 دلیلی بیاره .
    همگی موفق باشید ...
    اينجا بحس سر h50 نيست و شما مثل اينكه توجه به پست هاي خودتون نداري ولزومي هم نداره در مورد اين موضوع بحس شه و بحس در رابطه با مقايسه كيفيت دوربينها نيست. من صحبت از تجربه خودم نكردم ولي شما چون دوستتون نتونستن با اين دوربين عكس خوب بگيرن فكر ميكنيد اين دوربين كيفيتش بده. شما نبوديد ميگفتيد كه عكسهاي واقعي پانا بد است؟
    خوب اين يك نوع اظهار نظر بيمنطق نيست؟ مگه عكسهايي كه دوستان قرار دادن غير واقعي بود؟ بنده در رابطه با انتخاب بين h50 با مدلهاي ديگه در پستهاي قبلي نظره شخصي خودمو گفتم و دلايلمو بيان كردم ظاهرا شما توجهي نكرديد:

...در ضمن بین این دوربین و h50 با توجه به مشخصات بهتر پانا اختلاف قیمت 30-40 تومن به چشم نمیاد بعد پانا با کیف و رم عرضه میشه شما اگه h50 بخرید باید کیف هم براش بگیرید و با پانا هم قیمت در میاد. پانا هم لنز مبدل داره و هم سبکتره وهم باطری بهتری داره وهم مود hd هم واید تله بهتر و هم مود RAW بعد شما میگین H50 گزینه ی بهتریه یا تقریبا با هم برابرند ؟ در مقایسه با کنن هم به همین نتیجه میرسیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه parisa_t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

میخواستم اگه ممکنه دوستانیکه در زمینه عکاسی حرفه ای هستند لطف کنن بگن تو دوربین های دیجیتال cannon با حداقل 10 مگاپیکسل کدوم مدل از همه بهتره ؟؟؟؟؟
    ظرافت هم تا حدودی مد نظر م هست !

یا در برندهای دیگه دوربین عکاسی خوب با قیمت 200 تومان چی پیشنهاد میکنید !؟؟
    ( ضمنا 90% کیفیت عکاسیش برام مهمه 10% فیلم برداریش )

اگه نباشه جاش خالی می مونه parisa_t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

به نظر من این دوربین Canon Powershot A480 با توجه به قیمتش خوبه !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما فقط یک مشکلی که داره اینه که لرزشگیر نداره :(
    شما فکر میکنین خیلی مهمه داشتن لرزشگیر یا نه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میخواستم اگه ممکنه دوستانیکه در زمینه عکاسی حرفه ای هستند لطف کنن بگن تو دوربین های دیجیتال cannon با حداقل 10 مگاپیکسل کدوم مدل از همه بهتره ؟؟؟؟؟

با جرات تمام میگم تو 10 مگاپیکسلیا (البته سری جیبی): IXUS 870

Excellent build, good speed, great size, and terrific image quality make the PowerShot SD880 (IXUS 870) Canon's best wide-angle pocket digital camera yet
    imaging-resource.com

چنتا مدل جدید هم تازگیا معرفی کرده کنن که بنظرم ixus 990 چیز خوبی هستش ولی ریویویی یا ریتینگ و سمپل ایمیج هنوز ندیدم ازش چون تازه اومده
    ولی با 200 تومن نمی تونی از همه بهتر 10 مگا پیکسل بگیری
    Last edited by JayR; 03-04-2009 at 20:41.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

به نظر من این دوربین canon powershot a480 با توجه به قیمتش خوبه !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما فقط یک مشکلی که داره اینه که لرزشگیر نداره :(
    شما فکر میکنین خیلی مهمه داشتن لرزشگیر یا نه ؟
    دوست عزيز
    داشتن لرزشگير براي عكاسان غير حرفه اي چيز بسيار لازم و حتي ميشه گفت واجب هست توصيه مي شه دوربيني تهيه كنيد كه اين خاصيت را داشته باشه
    در مورد دوربين تا حدود 200 هم بهتره خودتون با مراجعه به سايتها چندتا را انتخاب كنيد چون در اين صورت دستتون بازتر هست دوستان نهايتا با دو سه تا دوربين كار كرديم بهتره شما ريوها رو بخونيد و دوربينهاتون انتخاب كنيد بعدا دوستان مي تونن در مورد اونها بحث كنن
    با سپاس

8. این کاربر از lofa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza1ta2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

canon a1000 10 megapixel
    sony w150 8megapxel

10. این کاربر از reza1ta2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

نه فکر نکنم به این شکل باشه که شما میگین...
    ببینین اگه حرف شما درست باشه معنیش اینه که یک فیلم با کیفیت VGA را اووومدن بزرگتر کردن!!
    در حالیکه ما داریم میبینیم تعداد پیکسلها افزایش پیدا کرده ....... یعنی اگه کیفیت فیلم VGA برابر 480*640 هست کیفیت HD برابر 800*1280 هستش....نمیدونم دقیق گرفتین مطلب را؟؟
    ببین حرف شما مثل اینکه که بیایی و یک عکس با ابعاد 480*640 را بخوای بزرگ کنی معلومه کیفیتش شدیدن افت میکنه چون شما بطور دیجیتالی داری عکس را بزرگ میکنی..... یه چیزی توووی مایه های زوم کردن دیجیتال.....هیچوقت اسم این عکس را نمیتونی بذاری 720p یا HD !!
    ولی توووی فیلم اگه بخوای اینکار را بکنی دیگه فیلم High Definition بهش نمیگن و بدرد زباله دونی میخوره
    شما همین حالا با ضعیفترین دوربینهای رایج حتی دوربینهای موبایل میتونی فیلم VGA بگیری....پس فرق همچین دوربینی با یک دوربین 10 مگاپیکسلی کجا میخواد معلوم شه؟؟
    همین دیگه ... وقتی میگن به مگاپیکسل توجه نکن اینجاست ... مگاپیکسل سرفا بدرد کسانی میخوره که چاپ تو قطع بزرگ دارن ...
    افزایش پیکسل با کیفیت عکس فرق داره . کیفیت وابسته به لنزه ، اما اندازه وابسته به پیکسل .
    توی HD شما با همون لنز و سنسور (کیفیت) با پیکسل بیشتر (سایز بزرگتر ) فیلمبرداری میکنید ... OK ؟؟

دوست عزیز در مورد باطری با احترام به نظر حضرتعالی اما دیروز که 13 بدر بود من با باطری قلمی 2500 سونی نزدیک به 300 تا عکس گرفتم و 10 دقیقه هم فیلم گرفتم اما هنوز چراغ دوربینم مبن بر تمام شدن باطری روشن نشده اینم بگم دوبار این 300 تا عکس و فیلمها رو هم نگاه کردیم که اونم شار باطری رو استفاده می کنه ؟ من هم قصد طرفداری از هیچ برند یا نوع خاصی رو ندارم
    نظرتون چیه؟
    همین باطری هایی که شما میگین احتمالا خابیشون خیلی بالاتره ، و زمان شارژ اونها هم بالاتره .

اشکال دیگه ای که به باطری های لیتیومی میگیرن اینه که کم پیداست ... در حالی که شما کافی بری تو نمایندگی دوربینت توی شهر و پیداش کنی ... همین .

درست اختلاف ا آسمون تا زمین نیست ، اما به هر حال چیزیکه مهمه اینه که به صرفه ترین چیز دست آدم باشه ... شاید خیلی ها با باطری NiHM حال کنن ... چون یدکی بیشتر میتونن بخرن ... من صرفا نظر و تجربمو گفتم ...

h50 هم یکی از دوربینهای خوب این رده هست فکر کنم تمامی دوربینها نقاط قوت و ضعف خودشون رو دارن و به طور کلی هیچ کومشون برتری ندارن تا بشه یکیشون رو برتری داد
    منم همینو گفتم ... و در نهایت با توجه به قیمت گفتم سونی ارزشش بیشتره ...

اينجا بحس سر h50 نيست و شما مثل اينكه توجه به پست هاي خودتون نداري ولزومي هم نداره در مورد اين موضوع بحس شه و بحس در رابطه با مقايسه كيفيت دوربينها نيست. من صحبت از تجربه خودم نكردم ولي شما چون دوستتون نتونستن با اين دوربين عكس خوب بگيرن فكر ميكنيد اين دوربين كيفيتش بده. شما نبوديد ميگفتيد كه عكسهاي واقعي پانا بد است؟
    خوب اين يك نوع اظهار نظر بيمنطق نيست؟ مگه عكسهايي كه دوستان قرار دادن غير واقعي بود؟ بنده در رابطه با انتخاب بين h50 با مدلهاي ديگه در پستهاي قبلي نظره شخصي خودمو گفتم و دلايلمو بيان كردم ظاهرا شما توجهي نكرديد:
    نه دوست عزیز ... من در سطح گسترده شاهد عکس های همه ی مدلهای توی این سطح بودم ... در نهایت بطور قطع میگم که پاناسونیک (گرچه کیفیتش بد نیست ) اما در مقایسه با سونی ضعیف تره ...

یا حتی کانن SX10 ... همین الان یه عکس از این دوربین جلومه که تو شاتر 1/1000 گرفته شده از یه پرنده در حال پرواز روی حالت تله ... کاملا تصویر فلو شدست ... در حالی که روی شاتر به این بالایی موشک هم باشه فریز میشه ...

بنده خودم با H50 روی تله خیلی عکس گرفتم ... حتی با شاتر 1/120 تونستم تو نور کم از سوژه ی متحرک به راحتی عکس بگیرم ... بدون فلو شدن ...

بازم میگم عکسهای پانا کیفیتش بد نیست ... ممکن بعضی از قابلیت های پانان برای بعضی ها مناسبتر باشه ... اما کیفیت بهتر سونی از نظر من مشهودتره ...

به هر حال منم موافق با کش دادن بحث نیستم ... هر کسی تجربه و عقیده ی خودش رو داره و باید به همدیگه احترام بزاریم ...

موفق باشید ...

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان عکس های sx1 رو تا چه اندازه ای میشه چاپ کرد (10 مگاپیکسل هست) تو a4 چطور در میاد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •