با این توضیحات سخته.هر کلمه اش به یه دوربین خاص اشاره داره.
لطفا بیشتر از کاربردتون توضیح بدین و اینکه چه چیز دوربین بیشتر براتون اهمیت داره.
با این توضیحات سخته.هر کلمه اش به یه دوربین خاص اشاره داره.
لطفا بیشتر از کاربردتون توضیح بدین و اینکه چه چیز دوربین بیشتر براتون اهمیت داره.
من هم با جناب سناتور موافقم .اما فكر كنم با اين مشخصات اگه زوم براتون خيلي مهم نيست panasonic LX3 هما نچيزي باشه كه شما مد نظرتونه.
اينجا بحس سر h50 نيست و شما مثل اينكه توجه به پست هاي خودتون نداري ولزومي هم نداره در مورد اين موضوع بحس شه و بحس در رابطه با مقايسه كيفيت دوربينها نيست. من صحبت از تجربه خودم نكردم ولي شما چون دوستتون نتونستن با اين دوربين عكس خوب بگيرن فكر ميكنيد اين دوربين كيفيتش بده. شما نبوديد ميگفتيد كه عكسهاي واقعي پانا بد است؟
خوب اين يك نوع اظهار نظر بيمنطق نيست؟ مگه عكسهايي كه دوستان قرار دادن غير واقعي بود؟ بنده در رابطه با انتخاب بين h50 با مدلهاي ديگه در پستهاي قبلي نظره شخصي خودمو گفتم و دلايلمو بيان كردم ظاهرا شما توجهي نكرديد:
میخواستم اگه ممکنه دوستانیکه در زمینه عکاسی حرفه ای هستند لطف کنن بگن تو دوربین های دیجیتال cannon با حداقل 10 مگاپیکسل کدوم مدل از همه بهتره ؟؟؟؟؟
ظرافت هم تا حدودی مد نظر م هست !
یا در برندهای دیگه دوربین عکاسی خوب با قیمت 200 تومان چی پیشنهاد میکنید !؟؟
( ضمنا 90% کیفیت عکاسیش برام مهمه 10% فیلم برداریش )
به نظر من این دوربین Canon Powershot A480 با توجه به قیمتش خوبه !
اما فقط یک مشکلی که داره اینه که لرزشگیر نداره :(کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما فکر میکنین خیلی مهمه داشتن لرزشگیر یا نه ؟
با جرات تمام میگم تو 10 مگاپیکسلیا (البته سری جیبی): IXUS 870
Excellent build, good speed, great size, and terrific image quality make the PowerShot SD880 (IXUS 870) Canon's best wide-angle pocket digital camera yet
imaging-resource.com
چنتا مدل جدید هم تازگیا معرفی کرده کنن که بنظرم ixus 990 چیز خوبی هستش ولی ریویویی یا ریتینگ و سمپل ایمیج هنوز ندیدم ازش چون تازه اومده
ولی با 200 تومن نمی تونی از همه بهتر 10 مگا پیکسل بگیری
Last edited by JayR; 03-04-2009 at 20:41.
دوست عزيز
داشتن لرزشگير براي عكاسان غير حرفه اي چيز بسيار لازم و حتي ميشه گفت واجب هست توصيه مي شه دوربيني تهيه كنيد كه اين خاصيت را داشته باشه
در مورد دوربين تا حدود 200 هم بهتره خودتون با مراجعه به سايتها چندتا را انتخاب كنيد چون در اين صورت دستتون بازتر هست دوستان نهايتا با دو سه تا دوربين كار كرديم بهتره شما ريوها رو بخونيد و دوربينهاتون انتخاب كنيد بعدا دوستان مي تونن در مورد اونها بحث كنن
با سپاس
canon a1000 10 megapixel
sony w150 8megapxel
همین دیگه ... وقتی میگن به مگاپیکسل توجه نکن اینجاست ... مگاپیکسل سرفا بدرد کسانی میخوره که چاپ تو قطع بزرگ دارن ...نه فکر نکنم به این شکل باشه که شما میگین...
ببینین اگه حرف شما درست باشه معنیش اینه که یک فیلم با کیفیت VGA را اووومدن بزرگتر کردن!!
در حالیکه ما داریم میبینیم تعداد پیکسلها افزایش پیدا کرده ....... یعنی اگه کیفیت فیلم VGA برابر 480*640 هست کیفیت HD برابر 800*1280 هستش....نمیدونم دقیق گرفتین مطلب را؟؟
ببین حرف شما مثل اینکه که بیایی و یک عکس با ابعاد 480*640 را بخوای بزرگ کنی معلومه کیفیتش شدیدن افت میکنه چون شما بطور دیجیتالی داری عکس را بزرگ میکنی..... یه چیزی توووی مایه های زوم کردن دیجیتال.....هیچوقت اسم این عکس را نمیتونی بذاری 720p یا HD !!
ولی توووی فیلم اگه بخوای اینکار را بکنی دیگه فیلم High Definition بهش نمیگن و بدرد زباله دونی میخوره
شما همین حالا با ضعیفترین دوربینهای رایج حتی دوربینهای موبایل میتونی فیلم VGA بگیری....پس فرق همچین دوربینی با یک دوربین 10 مگاپیکسلی کجا میخواد معلوم شه؟؟
افزایش پیکسل با کیفیت عکس فرق داره . کیفیت وابسته به لنزه ، اما اندازه وابسته به پیکسل .
توی HD شما با همون لنز و سنسور (کیفیت) با پیکسل بیشتر (سایز بزرگتر ) فیلمبرداری میکنید ... OK ؟؟
همین باطری هایی که شما میگین احتمالا خابیشون خیلی بالاتره ، و زمان شارژ اونها هم بالاتره .دوست عزیز در مورد باطری با احترام به نظر حضرتعالی اما دیروز که 13 بدر بود من با باطری قلمی 2500 سونی نزدیک به 300 تا عکس گرفتم و 10 دقیقه هم فیلم گرفتم اما هنوز چراغ دوربینم مبن بر تمام شدن باطری روشن نشده اینم بگم دوبار این 300 تا عکس و فیلمها رو هم نگاه کردیم که اونم شار باطری رو استفاده می کنه ؟ من هم قصد طرفداری از هیچ برند یا نوع خاصی رو ندارم
نظرتون چیه؟
اشکال دیگه ای که به باطری های لیتیومی میگیرن اینه که کم پیداست ... در حالی که شما کافی بری تو نمایندگی دوربینت توی شهر و پیداش کنی ... همین .
درست اختلاف ا آسمون تا زمین نیست ، اما به هر حال چیزیکه مهمه اینه که به صرفه ترین چیز دست آدم باشه ... شاید خیلی ها با باطری NiHM حال کنن ... چون یدکی بیشتر میتونن بخرن ... من صرفا نظر و تجربمو گفتم ...
منم همینو گفتم ... و در نهایت با توجه به قیمت گفتم سونی ارزشش بیشتره ...h50 هم یکی از دوربینهای خوب این رده هست فکر کنم تمامی دوربینها نقاط قوت و ضعف خودشون رو دارن و به طور کلی هیچ کومشون برتری ندارن تا بشه یکیشون رو برتری داد
نه دوست عزیز ... من در سطح گسترده شاهد عکس های همه ی مدلهای توی این سطح بودم ... در نهایت بطور قطع میگم که پاناسونیک (گرچه کیفیتش بد نیست ) اما در مقایسه با سونی ضعیف تره ...اينجا بحس سر h50 نيست و شما مثل اينكه توجه به پست هاي خودتون نداري ولزومي هم نداره در مورد اين موضوع بحس شه و بحس در رابطه با مقايسه كيفيت دوربينها نيست. من صحبت از تجربه خودم نكردم ولي شما چون دوستتون نتونستن با اين دوربين عكس خوب بگيرن فكر ميكنيد اين دوربين كيفيتش بده. شما نبوديد ميگفتيد كه عكسهاي واقعي پانا بد است؟
خوب اين يك نوع اظهار نظر بيمنطق نيست؟ مگه عكسهايي كه دوستان قرار دادن غير واقعي بود؟ بنده در رابطه با انتخاب بين h50 با مدلهاي ديگه در پستهاي قبلي نظره شخصي خودمو گفتم و دلايلمو بيان كردم ظاهرا شما توجهي نكرديد:
یا حتی کانن SX10 ... همین الان یه عکس از این دوربین جلومه که تو شاتر 1/1000 گرفته شده از یه پرنده در حال پرواز روی حالت تله ... کاملا تصویر فلو شدست ... در حالی که روی شاتر به این بالایی موشک هم باشه فریز میشه ...
بنده خودم با H50 روی تله خیلی عکس گرفتم ... حتی با شاتر 1/120 تونستم تو نور کم از سوژه ی متحرک به راحتی عکس بگیرم ... بدون فلو شدن ...
بازم میگم عکسهای پانا کیفیتش بد نیست ... ممکن بعضی از قابلیت های پانان برای بعضی ها مناسبتر باشه ... اما کیفیت بهتر سونی از نظر من مشهودتره ...
به هر حال منم موافق با کش دادن بحث نیستم ... هر کسی تجربه و عقیده ی خودش رو داره و باید به همدیگه احترام بزاریم ...
موفق باشید ...
دوستان عکس های sx1 رو تا چه اندازه ای میشه چاپ کرد (10 مگاپیکسل هست) تو a4 چطور در میاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)