البته بارسا فقط تیم فوتبال نداره. مثلا تیم بسکتبالش یکی از تیمای خوبه ارروپاس.
رشته های زیادی داره![]()
البته بارسا فقط تیم فوتبال نداره. مثلا تیم بسکتبالش یکی از تیمای خوبه ارروپاس.
رشته های زیادی داره![]()
چه ربطي داره ؟؟البته هنوز هم در بازی های طرفین ما پیش هستیم و بارها هم بارسلونا رو بردیم این بار هم شما ببرید
زمان قديم مال قديمه : حال رو بچسب
همه چي رو به جلو داره ميره اونوقت شما در فکر قبلي ؟!
10000000000000000000000000 بار هم که بارسا رو ببرين : عجب خفتي رو متحمل شدند بازيکنان بايرن در حد آبکش
تيم ها روز به روز به فکر بازي قشنگن هستن ولي شماها بيشتر به قضيه صنعتي نگاه ميکنين : يه سري لودر و تراکتور و ... رو انداختن تو چمن به جاي فوتبال همش در حال درو و شخم زني هستن
به جز تکلهاي زيبا و فرپلي شما چيز ديگه اي از بايرن ديدي ؟؟
اينقدر تابلو کم آورده بودن که وقتي مالکيت توپ رو داشتن رو به جلو حرکت نميکردن !!!!!!!!!!!!!!!
همون ديگه زورتون نميرسه از چلسي مايه ميزارين !!؟؟حتی اگه با نامردی برین مرحله بعد چلسی آبکشتون می کنه
کلا ما اصلا دفاع نداشتیم
اين رو که ديگه همه فهميدن شما دفاع ندارين : از نتايج جديد و درخشانتون تو بوندسليگا
به فکر ليگ آلمان باشين و دور و بر چمپيونز ليگ نياين . اين همه ستاره توي تيمتونه همه در حد زير دوزار
پستی که در جواب دوست عزیزمون "ارمغان جنون" داده بودم پاک شد...
ظاهرا ایشون از بنده به مدیر این بخش شکایت کرده!البته من حرف های بدی نزدم!فقط حقیقت بود
.
بگذریم ، خیلی مهم هم نیس!به هرحال اینجور رفتارها از بازنده ها طبیعیه!
به فکر بازی برگشت باشیم که 26ام اگه اشتباه نکرده باشم انجام میشه.اونجا هم باید یه نمایش خیلی خوب بدیم تا دیگه رسما کلک بایرن کنده بشه...
پستی که در جواب دوست عزیزمون "ارمغان جنون" داده بودم پاک شد...
ظاهرا ایشون از بنده به مدیر این بخش شکایت کرده!البته من حرف های بدی نزدم!فقط حقیقت بود
.
بگذریم ، خیلی مهم هم نیس!به هرحال اینجور رفتارها از بازنده ها طبیعیه!
به فکر بازی برگشت باشیم که 26ام اگه اشتباه نکرده باشم انجام میشه.اونجا هم باید یه نمایش خیلی خوب بدیم تا دیگه رسما کلک بایرن کنده بشه...
مجي ولش حرفاي اون دوست عزيز رو !
عکس رو درياب که بهت عمو بوت نسبت به يه فسقلي به نام مسي رو نشون ميده : ريبري سوسک شده بود ديشب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)