من بیچاره عصر ارتباط از کجا گیر بیارم آخه ، یکی این اسکن کنه لطفا .
من بیچاره عصر ارتباط از کجا گیر بیارم آخه ، یکی این اسکن کنه لطفا .
اينكه نوشته تمام فايلو در بر نميگيره و به مشكل برميخوره؟
تازشم فرمور تا هك نشه بازي رو كجا ميخاين اجرا كنيد؟
البته نميگه لزوما به مشكل بر ميخوره بلكه ميگه اين نرم افزار قفل رو هم كپي ميكنه ودور مي زنه اما در هر حال چون كپيه احتمال اشكال در هر حال هست اما اين كپي ها هست واجرا ميشه وبا قيمت ارزان هم ارائه ميشه.من هم ميخواستم ببينم اينجا كسي اطلاعات بيشتري داره كه ظاهرا كسي چيزي نشنيده
اگه دیسک کامل رایت بشه که خود دستگاه هم نمیفهمه کپیه با فیرمور اورجینال اجرا میکنه،ولی خدایی این کارو کردن؟!یعنی از این به بعد دیگه دک و پوزمون از پول بازی پیاده نیست؟!
نه نمیشه. دیگه انقدرم احمق نیستن که.
يك سوال؟ البته اگه مربوط به اين بخش نيست عذر مي خواهم. در مورد x360 , wii كه از ديسكهاي كپي استفاده مي كنن آيا فرم ويرش دستكاري مي شه؟
اگه كنسول كپي خور بشه خبرش مثل بمب تواينترنت مي تركه ، عصر ارتباط كيلو چنده !!!!!!
ايكس باكس فريم ور دي وي دي رامش رو هك مي كنن ، Wii هم هم با مود چيپ هك مي شه هم بصورت نرم افزاري ...........يك سوال؟ البته اگه مربوط به اين بخش نيست عذر مي خواهم. در مورد x360 , wii كه از ديسكهاي كپي استفاده مي كنن آيا فرم ويرش دستكاري مي شه؟
[عصر ارتباط كيلو چنده].
كيلويي نيست بلكه شماره اي پانصد تومان و ظاهرابزرگترين هفته نامه رايانه اي ايرانه!!
البته وقتي خونديم خواستيم بديم نون خشكي اون وقت اونا ميگن كيلويي چنده!!!![]()
سلام ایا میشه فیلم های دی وی دی رایتی رو بر روی ps3 اجرا کرد یا نه حتما باید اصلی باشه؟ در ضمن ایا ps3 slim بازی های ps1,2 اجرا میکنه؟
PS2روي هيچكدوم قابل اجرا نيست فقط سريه اولا مثل 20-60-80
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)