برای این سوال جوابی هست
برای این سوال جوابی هست
سلام دوستان
من میخوام یه جدول بکشم در واقع همون بردرها رو ضخیم تر کنم نه تیبل،بعد میخوام وقتی پرینت میگیرم جدولم از سمت چپ صفحه آ-چار 2 سانت و از بقیه سمت ها 2.5 سانت فاصله داشته باشه
میشه راهنماییم کنین که باید چیکار کنم؟ چون وقتی پرینت میخوام بگیرم جدولم تو یک صفحه جا نمیشه و نصف و نیمه درمیاد
ممنون
با سلام
اگر بخواهیم محتویات یک سطر را در یا ستون کپی کنیم یا بالعکس راه دیگری بجز کپی به صورت تک تک وجود دارد ؟
اگر بخواهیم کپی یک سطر به صورت العکس تو یک سطر دیگه بیاد باید چکار کنیم ؟ ( مثلا (A1:F1) کپی بشه تو (A2:F2) به طوری که A1 تو F2کپی بشه و F1 تو A2 )
Last edited by toofan821; 09-04-2011 at 11:59.
سلام دوستان يك چارت كارگاهي ميخواستم برايه شركت درست كنم
كسي هست بتونه طبق اين عكس برام يكي درست كنه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
تفکیک اعداد در اکسل میخوام بدونم چطور میشه بخش مثلا 911 رو از چند شماره موبایل با این فرمت 9113332222 تو یه ستون جدا کرد و به 9123332222 تبدیل کرد؟
سلام
يه روش اينكه ستون مورد نظر رو انتخاب كنيد و از منوي edit گزينه replace و 911 find what و replace with 912 و بعد گزينه replace all
با سلام
دوستان من در اکسل 2010در یک ستون شماره حساب وارد کردم حالا ایا مثل اکسس روشی هست که اگر یک شماره حساب تکراری بود و یا کمتر از مثلاده رقم بود پیام ارور بده البته تونستم کاری کنم که تکراری ها رو هایلایت کنه اما یاد مه در اکسس تکراری ها رو ارور می داد
با تشکر
سلام
خسته نباشید
کسی میدونه کاربرد view code(با کلیک راست بر روی sheet )نمایان می شود چیه؟
کاربرد توابع Data base چیه؟
و همچنین تو ضیحاتی در باره ی tabهای format cells میخواستم؟
خواهشا هرکسی میدونه جواب بده واقعا احتیاج دارم...
با تشکر از دوستان گرامی.
خیلی معذرت میخوهم ولی اگر راهی برای این کار نیست بگید تا من نگردم
ممنون![]()
با سلام میخواستم بدونم تو اکسل امکانش هست که تاریخ رو به صورت 13890102 بنویسیم و خود اکسل اون رو به صورت 1389/02/01 نمایش بده . مثل چیزی که برای رقم های مالی داره و عدد رو با ریال و جدا کننده سه رقمی نشون میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)