اگه دقت کنی توی 250 صفحه قبل خیلی ها سوال کردند و خیلی ها هم راهنمایی کردند بدون معرفی اجناس انحصاری یک نفر و فروشنده شون. شما می تونید راهنمایی کنید ولی بدون ذکر اسم فروشنده.
ممنون.
اگه دقت کنی توی 250 صفحه قبل خیلی ها سوال کردند و خیلی ها هم راهنمایی کردند بدون معرفی اجناس انحصاری یک نفر و فروشنده شون. شما می تونید راهنمایی کنید ولی بدون ذکر اسم فروشنده.
ممنون.
سلام دوستان من می خوام حدود 100 تا 140 هزار تومن برای کارت گرافیک پول بدم چی بخرم بهتره؟
سلام.
بین 2600XT 256mb و 2900GT و 3850 کدوم بهتره؟ اگه میشه دلیل درست حسابی بیارین
با تشکر
2900XT درسته كه از اون دوتا قويتره
نمره اي كه تاز روي مجموعه بازيها به اينا داده
2600XT:866
HD3850:1605
2900XT:1751
فقط 3850 دايركت ايكس 10.1 هست بقيه 10.0
خوب ببخشید دوست عزیز مگه قرار نیست بهترین جنس ممکنه رو با در نظر گرفتن بهترین قیمت ممکنه معرفی کنیم ؟ خوب بدون شک وقتی من ایشون رو معرفی میکنم دلیلش اینه که هیچ کس تو بازار اون جنس رو با اون قیمت عرضه نمیکنه و هدفم فقط راهنمایی هست , مثلا شما چند جا تو بازار میشناسی که 8600GT رو 110 تومن بدن خوب ایشون یه برند خیلی خوب رو مثل Colorful که HDMI هم داره داره به ایت قیمت میده , یا وقتی صحبت از کارتهای Radeon میشه بدون شک بهترین تولید کننده این کارتها HIS هست که ایشون کارتاشو وارد میکنن یا در مورد رم Gskill تقریبا بهترین انتخاب برای حرفهای هاست و رمهای فوق العاده ایه که فقط ایشون وارد میکنن .
دوست عزیز،
هر انجمن یک سری قوانین داره و هر کاربری نمی تونه بنا به صلاح دید خودش اون قوانین رو صرفا چون می خواد یکی دیگه رو راهنمایی کنه زیر پا بگذاره. حالا معرفی یک سری اجناس و فروشنده اونها حتی اگه جنس های خوبی باشند و اگه از طرف یک شخص دیگه هم باشه، تبلیغ به حساب میاد و در P30world ممنوع است.
مدير جان اين اخطار ما رو پاك كن خيلي ضايعه
وجداني من تا حالا كيوان خان رو نديدم و قصد تبليغ هم نداشتم
8600GT 256MB DDR3 XFX
من آخرش كارت زير را گرفتم
Geforce 8600GT 1GIG 540
نظرتون راجب اين كارت چيه ؟ البته نسبت به قيمتش(140000) گرفتم
در ضمن با رم 2.5 گيگ بازي كرايسي را در High و با 16x Anti Aliasing باز كرد
يه سوال ديگه : موردي را كه در عكس زير مشخص كرده ام براي چي تعبيه گرديده ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by golmohammadi; 23-04-2008 at 11:43.
شوخی نکن
میانگین فریم در ثانیه ات چه قدره؟
میشه یکم بشتر از سیستمت بگی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)