هر کی خواست بیاد چت که راحت تر بتونم توضیح بدم !
راستی یه سوال من هنوز نفهمیدم این آواتار Necromancer کیه ، میشه بگی این چه کسی می باشد؟!
هر کی خواست بیاد چت که راحت تر بتونم توضیح بدم !
راستی یه سوال من هنوز نفهمیدم این آواتار Necromancer کیه ، میشه بگی این چه کسی می باشد؟!
یک روش خیلی جالب برای ریلکس شدن پیدا کردم:
روی یک محل نرم دراز می کشید و از نوک انگشتان پا شروع می کنید داخل بدنتان را مانند یک کارخانه تصور کنید که تعداد بیشماری ادم های کوچک مشغول کار و انتقال پیام های عصبی هستند اکنون شما به اندکی ارامش نیاز دارید پس کارخانه را تعطیل کنید همه این کارگرهای کوچک را مرخصی بدهید و بگویید تا زمانی که نخواسته اید باز نگردند انها را تصور کنید که دستگاه های موجود در انگشت پای شما را خاموش می کنند و کم کم به سمت بالای پای شما حرکت می کنند
در حین حرکت سربازانی هستند که مراقبند کسی در انگشتان شما نماند و همه انها را خارج می کنند برای اطمینان خودتان به داخل بخش انگشت پای کارخانه! بروید و مطمئن شوید همه کارگران انجا را ترک کرده اند سپس سربازان مسیر را می بندند تا کسی نتواند به انگشت پا باز گردد
همین عمل را برای پای دیگر و نقاط دیگر بدن هم انجام دهید و همه انها را به محل بند ناف منتقل کنید و سپس از مسیر بند سیمین از بدن خارج نمایید
به طرز شگفت انگیزی مشاهده خواهید کرد که بدنتان در نهایت ارامش فرو خواهد رفت وکاملا بی حس خواهد شد!
در واقع سئوالی که من امروز تو ذهنم بودو بیان کردین راستش ترسیدم بپرسم !!راستی یه سوال من هنوز نفهمیدم این آواتار Necromancer کیه ، میشه بگی این چه کسی می باشد؟!
عزیز من پایه ی چت هستم(همون چیزی که که اوایل ورودم گفتم)هر کی خواست بیاد چت که راحت تر بتونم توضیح بدم !
بچه ها بیایم قرار بذاریم واسعه ی یه ساعتی که بیایم واسعه چت
از دارک استریت عزیز هم متشکرم(اگه میشه زود به زود سر بزن!!!)اشکالی نداره بهر حال دوستان ببینن اگه جاییش مشکل داره بگن تا اصلاح کنم
این روشی هست که من و خیلی از دوستام انجام میدیم و خیلی سریع هم جواب میده
پس هیچ خطری مارو تهدید نمیکنه؟
میشه بیشتر توضیح بدین؟و سپس از مسیر بند سیمین از بدن خارج نمایید
hulk2646اول اینکه نام کاربری این فرد رو بگید تا ما هم با ایشان اشنا بشیم
Last edited by man7tomani; 29-03-2008 at 18:21.
اگه هستی پس اینو ادد کن : Ali.Hoaxesعزیز من پایه ی چت هستم(همون چیزی که که اوایل ورودم گفتم)
بچه ها بیایم قرار بذاریم واسعه ی یه ساعتی که بیایم واسعه چت
کلی خندیدیم !همین عمل را برای پای دیگر و نقاط دیگر بدن هم انجام دهید و همه انها را به محل بند ناف منتقل کنید و سپس از مسیر بند سیمین از بدن خارج نمایید
به طرز شگفت انگیزی مشاهده خواهید کرد که بدنتان در نهایت ارامش فرو خواهد رفت وکاملا بی حس خواهد شد!
ارزش راهنمایی نداریدخدا شفا بده !
واقعا که!!!!
من با هیچ روشی نتونسته بودم بدنم رو کاملا ریلکس کنم این روش توی یک مدت کوتاه تمام بدنم و حتی ماهیچه های اطراف چشمم رو کاملا ریلکس و بی حس کرد
وجود شما توی این تاپیک منحوسه از اواتار و امضاتون کاملا مشخصه که علاقه شدید به شیطان پرستان و مردان زنانه پوش داریدکلی خندیدیم !
بحث های ما در سطح عقل و درک شما نیست خواهشا اظهار نظر نکنید
بین دوستان کسی هست که اطلاعات متافیزیکش رو از روشی غیر از مطالعه و تحقیق بدست اورده باشه؟
اين لينكو داركي تو يه پستاش داده بود حالا نمي دونم كرك شده اس يا كرك داره يا چي به هر حال :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گشتم نبود نگرد نيس![]()
سلام دلفین جونگشتم نبود نگرد نيس
کجایی بابا یه سری هم به این تاپیک بزن یه نظری بده رفتی تو سایت ارواح دیگه بیرون نمیای!!
برای این پرسیدم چون بعضی ها یک جوری ادعا می کنن انگار بهشون وحی میشه !
جدیدا کسی نتونسته برون فکنی کامل انجام بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)