تنها روبات انسان نما که ژاپنی ها زحمتشو کشیدن که قادر صحبت و فهم و حتی درک هم بکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنها روبات انسان نما که ژاپنی ها زحمتشو کشیدن که قادر صحبت و فهم و حتی درک هم بکنه
اینم یه مرد سیاه پوست که جه طور از پله ها سر میخوره
هنر نمایی با ماشین
جسد یک کراکیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کودک مبتلا به ایکیتوز بیماری که سبب میشه پوست در هنگام تولد وحشتناک باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک نفر که شکست عشقی خورده و...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستی با پرایدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-----------------------
به نظر من خودشه به ایمیل من ادرس شو بفرست اگر داری دستت دردنگنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه ببخشید ازتون در خواست می کنم ولی خیلی کنجکاو هستم
عزیزان با اجازتون منم یک حالی به ین تاپیک بدم البته چون کل 250 صفحه رو نخوندم ممکنه که تکراری داشته باشه پس به بزرگی خودتون ببخشید
اولیش یک دوربین مخفی خیلی معرکست که فکر نکنم تکراری باشه
یک کلیپ از برخورد ارازل با اوباش ارازل ببینند و درس عبرت بگیرید(البته مردوم عادی هم می تونند ببینندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
من وقتی این رو دیدم خیلی حال کردم ماشین تک چرخ می زنه از تو فیلم تند و سریع باحال تر و واقعی ترکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یک شعبده بازیه مشت که من باهاش خیلی حال می کنم طرف در عرض دو ثانیه کل لباساش رو عوض می کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یک کلیپ کل کله دایی ناصورها باحالهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این آخریش رو اونایی که ندیدند حتما ببینند طرف مار رو می کنه تو بینیش و از دهنش در میارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4 تا کلیپ تبلیغاتی از یانگوم
1.2.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید4.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حرکات زیبای یک کاراته کار ماهر
صحنه برخورد یک نفر با قطارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این خیلی جالبه مربوط به اسپرت کردن یک ماشین و یک دختره با همکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم پرتشدن تماشا چیا به زمین فوتبال
Last edited by jenabe mohandes; 08-09-2007 at 01:01.
خواهش میکنم سید جان
sirwanonline برای شما هم داخل یاهو مسنجر آف گذاشتم
از امیر 2011 بابت کیلیپاش خیلی ممنون مخصوصا دستی با پراید خیلی جالب بود و کیلیپ های یانگومش هم همینطور و همینطور از جواد جان هم به خاطر کلیپ تک چرخش ولی اونی که ما دیدیم 2 چرخ بودخیلی ممنون از همه بچه ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)