سلام
برید تو قسمت cellular بعدش قسمت hotspot یه اسم براش بنویسید مثلا irancellو در صورت لزوم یوز و پسورد بعدش کزینه hotspot فعال میشه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
برید تو قسمت cellular بعدش قسمت hotspot یه اسم براش بنویسید مثلا irancellو در صورت لزوم یوز و پسورد بعدش کزینه hotspot فعال میشه.
این سرعت های نود مگ و صد مگ دروغه
طرف ما که یگ مگ بزور میگیره با آنتن سه خانه پر
اگه سرعتیه که بعضا کاربرا میگیرن که دروغ نیست !
و اگر هم منظورت تست های خود ایرانسله ، بازم دروغ نیستشبکه هاشون از چنین سرعتی پشتیبانی میکنن ولی قرار نیست که به همه کاربرا چنین سرعتی رو بدن که !
شما اگه وسط بیابون یه دکل پیدا کردی ، میتونی راحت به یه سرعت فضایی دست پیدا کنی و دور از ذهن هم نیست ...
این تست سرعتایی که خودشون اعلام میکنن فقط جوسازیه برای فروش بیشتر ! و گرنه اکثر کاربرای همین تاپیک میدونن که به چه مواردی بستگی داره گرفتن این سرعت ...
تنها راه حل موجود همینه که گفتید ! اکثر اوقات چون ما از یه هارد استفاده میکنیم برای دانلود و مصارف ویندوز و ... کارایی هارد به خاظر پردازش های ریز و درشت کم میشه و چون عموما موقع دانلود با 32 کانکشن دانلود میکنیم فایل به دسته های خیلی کوچیک تقسیم میشه که موقع مرج کردن اون ها فشار زیادی به هارد میاد ! ولی اگر موقع دانلود تعداد کانکشن ها هر چه کمتر باشه بهتره و مرج کردن سرعت بیشتری داره و علاوه بر اون یه توصیه اینکه مسیر پوشه temp نرم افزار idm رو به یه درایو دیگه تغیر بدید و در صورت امکان یه هارد دیگه باشه که با تمام توان بتونه مرج کردن و سیو کردن رو انجام بده
که اگر این ها نباشه برای مرج کردن فایل های سنگین خیلی بیشتر از اینکه منتظر دانلود بمونیم باید منتظر بمونیم تا فایل رو سیستم سیو بشه و چون هارد با حداکثر توان داره کار میکنه دیگه نمیتونه فایلی رو از نت دانلود کنه :|
در کل سرعت بالا هم مصیبت های خاص خودش رو داره![]()
من قبلا یه بسته 3 ساعته گرفتم ! سرعتم طوری بود که میتونستم 60 گیگ رو در یه چشم به هم زدن دانلود کنم ! ولی چون لپ تاپ فقط یه هارد داشت فقط تونستم 30 گیگ دانلود کنم![]()
Last edited by fanoostalaei; 26-10-2016 at 22:21.
منم به شدت با این مشکل مواجه بودم. آخرش مجبور شدم از IDM واسه دانلود هام استفاده نکنم.
به جاش از EagleGet استفاده میکنم، از نظر راحتی کار و امکانات به IDM نمیرسه ولی بد هم نیست. تعداد کانکشن رو تا 32 تا هم میتونی بذاری که اینجوری حداکثر سرعت رو میتونی بگیری... برنامه زمانی هم میشه به دانلود ها داد... آخر سر هم فایل ها رو مرج نمیکنه.
تو این 1-2 ماه گذشته 3 شب ازش استفاده کردم که هر دفعه بدون مشکل 60 گیگ رو در عرض 1.5 الی 2 ساعت تموم کرد. در حالی که با IDM اکثرا تو 3 ساعت نمیتونستم بسته رو تموم کنم.
الان دیگه قیمت SSD واقعا مقرون بصرفه شده و حالت عاقلانه اینه که ویندوز روی اون نصب شه و باقی پارتیشن ها روی
درایو دیگه . بهتون قول میدم تمام این مشکلاتی که ذکر کردید ناپدید میشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باند 7 رنج ای پی 5.112ساعت 3
Last edited by MMDFullHD; 27-10-2016 at 03:10.
با تشکر
نشد دوست عزیز وقتی رو گزینه Setup Hotspot میزنم می گه با carrier تماس بگیر ،زنگ ایرانسل می زنم می گه مربوط به ما نمیشه باید بری خدمات موبایلی![]()
Last edited by The_matrix; 27-10-2016 at 09:40.
خواهش میکنم، این مراحل و رفتین: setting-cellular-cellular data options-cellular data network-personal hotspots بعدش برای apn یه اسم قرار بدید.ورژن ios چنده چون یادمه رو یه ورژنی یادم نیست مشکل داشت با نت
Settings --> Cellular --> Cellular Data Option --> Cellular Data Network:
CELLULAR DATA --> APN : internet
LTE SETUP (OPTIONAL) --> APN: internet
PERSONAL HOTSPOT --> APN: internet
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)