به برج 12 که احتمال 99 درصد میرسی 4 ماه دیگه مونده آخه... برج 10 هم تازه پر شده برج 12 فعلا جاداره بنظرم ولی خب باید بجنبی که از 94 هم 24 ماه میشه هم احتمالا کسری گرفتنم سخت میشه
به برج 12 که احتمال 99 درصد میرسی 4 ماه دیگه مونده آخه... برج 10 هم تازه پر شده برج 12 فعلا جاداره بنظرم ولی خب باید بجنبی که از 94 هم 24 ماه میشه هم احتمالا کسری گرفتنم سخت میشه
سلام دوستان خواهشن جواب مارو هم بدین برگه معرفی به محل آموزش برام اومد و زده سپاه احمد بن موسی (ع) نیروی دریایی سپاه اعزام 19/8 لطفا هر کسی اطلاعات یا توصیه هایی در مورد اینجا داره راهنمایی کنه بعد از پایان آموزش با توجه به اینکه من تک فرزند ذکور هستم و استان مازندران زندگی میکنم کجا میرم یگان با تشکر فراوان
باید بری به پلیس+10 سر بزنی وضعیتت رو چک کنی
من خودم در حال حاضر سرباز هستم.واقعا بعضی از بچه ها متوجه نیستن که فرق 21 با 24 چی است؟اگه من جای شما بودم قید سرما و گرما و دوره طلایی و هرچی بود میزدم و اون دفترچه لعنتی رو سریع تر میفرستادم تا 24 ماه خدمت نکنم حالا بعضیا میگن چیکار کنیم دی نریم اسفند بریم.من همین الانش با کسری و 21 ماه خدمت بازم خداخدا می کنم زودتر تموم شه.آموزش فقط 2 ماه است و هرچه قدر سخت باشه خیلی بهتره چون بقیه خدمتتون راحت تر میشه زیاد به سختی آموزش فکر نکنید که بعدا یه بلاهایی سرتون میارن که میگین کاش فقط تو آموزش بودیم
اینارو به منم می گفتن ولی باور نمی کردم حالا به اون حرف رسیدم شمام باور نکنید به حرفم بالاخره میرسید
![]()
اگه مازندران نیروی دریایی سپاه داره همونجا میفتی اگه نداره احتمالا زیباکنار رشت تقسیمت کنن
Sent from my GLX G3
اگه مازندران نیروی دریایی سپاه داره همونجا میفتی اگه نداره احتمالا زیباکنار رشت تقسیمت کنن.ضمنا اموزشیش یمقدار سخته ولی کلا جای بی دردسری افتادی
Sent from my GLX G3
حتماً همون 13 ام باید میرفتی :(
نهست روز تعطیل شما رو میزنن مطمئن باشید.
خود لشکر 88 ؟
فقط اسمش زاهدانِ یه پادگان بزرگ وسط شهر زاهدانِ هیچ جای سختی هم نیست شاید از لحاظ بعد مسافتی فقط یه نفر بخواد اذیت کنِ
ممنون از پاسخت
مرخصي ها چطوري ميشه ؟ چون مسافت دوره ؟
و جزء مناطق خاص حساب ميشه ؟ يعني از خدمتش كم نميشه ؟
نهست شاید تو آموزشی زیاد مهم نباشه و ماست مالی بشه ولی تو یگان حتما باید اضافش رو کشید و به هیچ وقت بخشیده نمی شه هر اضافه خدمتی اعم از سنواتی و انظباطی قابل بخشش هست ولی اضافه خدمت مربوطه به نهست(عدم حضور) هرگز و هیچ وقت بخشیده نخواهد شد،فرقی هم نداره روز تعطیل باشه یا غیر تعطیل! ما که خدمت می کردیم در روزهای تعطیل به علت زیادی مرخصی ها با نهست شدیدتر برخورد میشد چون یه نفر نهست می کرد یه نفر که مرخصی داشت باید جاش نگهبانی می داد! اگه کسی نهست می کرد علاوه بر 2 روز اضافه خدمتی که میخورد بابتش،فرمانده 5 روز هم انظباطی براش می زد،نگبان تنبیهی هم از یک تا سه نوبت براش در نظر می گرفتن،هر چی بیگاری اون روز بود می نداختن گردنش،مثلا تخلیه چاه سرویس بهداشتی فرمانده یگان یعنی به ازای یک روز نهست،هفت روز اضافه خدمت می خورد با مخلفاتی که عرض کردم![]()
چرا ۲ ماه کسری داره
مرخصی هم بستگی به فرمانده داره اما کلا هم تو راهی خوب میدادن هم مدتش خوب بود.
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)