تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2529 از 4105 اولاول ... 1529202924292479251925252526252725282529253025312532253325392579262930293529 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,281 به 25,290 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

به برج 12 که احتمال 99 درصد میرسی 4 ماه دیگه مونده آخه... برج 10 هم تازه پر شده برج 12 فعلا جاداره بنظرم ولی خب باید بجنبی که از 94 هم 24 ماه میشه هم احتمالا کسری گرفتنم سخت میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان خواهشن جواب مارو هم بدین برگه معرفی به محل آموزش برام اومد و زده سپاه احمد بن موسی (ع) نیروی دریایی سپاه اعزام 19/8 لطفا هر کسی اطلاعات یا توصیه هایی در مورد اینجا داره راهنمایی کنه بعد از پایان آموزش با توجه به اینکه من تک فرزند ذکور هستم و استان مازندران زندگی میکنم کجا میرم یگان با تشکر فراوان

اگه نباشه جاش خالی می مونه mk367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    بیش از 2 ماه هست که برای خدمت ثبت نام کردم و تاریخ اعزامم 19 آبان یعنی یه هفته دیگه تعیین شد.
    الان چند روز هست که دارم سایت رو نگاه میکنم هنوز مرکز آموزش مشخص نشده کجاس.
    الان باید چی کار کنم؟
    باید بری به پلیس+10 سر بزنی وضعیتت رو چک کنی

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

من خودم در حال حاضر سرباز هستم.واقعا بعضی از بچه ها متوجه نیستن که فرق 21 با 24 چی است؟اگه من جای شما بودم قید سرما و گرما و دوره طلایی و هرچی بود میزدم و اون دفترچه لعنتی رو سریع تر میفرستادم تا 24 ماه خدمت نکنم حالا بعضیا میگن چیکار کنیم دی نریم اسفند بریم.من همین الانش با کسری و 21 ماه خدمت بازم خداخدا می کنم زودتر تموم شه.آموزش فقط 2 ماه است و هرچه قدر سخت باشه خیلی بهتره چون بقیه خدمتتون راحت تر میشه زیاد به سختی آموزش فکر نکنید که بعدا یه بلاهایی سرتون میارن که میگین کاش فقط تو آموزش بودیماینارو به منم می گفتن ولی باور نمی کردم حالا به اون حرف رسیدم شمام باور نکنید به حرفم بالاخره میرسید

5. 5 کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

سلام دوستان خواهشن جواب مارو هم بدین برگه معرفی به محل آموزش برام اومد و زده سپاه احمد بن موسی (ع) نیروی دریایی سپاه اعزام 19/8 لطفا هر کسی اطلاعات یا توصیه هایی در مورد اینجا داره راهنمایی کنه بعد از پایان آموزش با توجه به اینکه من تک فرزند ذکور هستم و استان مازندران زندگی میکنم کجا میرم یگان با تشکر فراوان
    اگه مازندران نیروی دریایی سپاه داره همونجا میفتی اگه نداره احتمالا زیباکنار رشت تقسیمت کنن

Sent from my GLX G3

7. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

اگه مازندران نیروی دریایی سپاه داره همونجا میفتی اگه نداره احتمالا زیباکنار رشت تقسیمت کنن.ضمنا اموزشیش یمقدار سخته ولی کلا جای بی دردسری افتادی

Sent from my GLX G3

9. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا یه سوال دیگه
    خواهشا جواب بدین
    رو برگه امریه زدن 13هم باید خودمو به یگان معرفی کنم. 13هم هم روز عاشوراس. پادگانمم سقز هست.
    به نظرتون 14م برم یا شنبه هفته بعد مشکلی پیش میاد ؟
    حتماً همون 13 ام باید میرفتی :(
    نهست روز تعطیل شما رو میزنن مطمئن باشید.

سلام دوستان
    یکی از بستگان ما یگانشو افتاده زاهدان . ارتش هم هست
    کسی اطلاعاتی داره از اونجا ؟
    خود لشکر 88 ؟
    فقط اسمش زاهدانِ یه پادگان بزرگ وسط شهر زاهدانِ هیچ جای سختی هم نیست شاید از لحاظ بعد مسافتی فقط یه نفر بخواد اذیت کنِ

11. این کاربر از __Jamaica__ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jokereblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خود لشکر 88 ؟
    فقط اسمش زاهدانِ یه پادگان بزرگ وسط شهر زاهدانِ هیچ جای سختی هم نیست شاید از لحاظ بعد مسافتی فقط یه نفر بخواد اذیت کنِ
    ممنون از پاسخت
    مرخصي ها چطوري ميشه ؟ چون مسافت دوره ؟
    و جزء مناطق خاص حساب ميشه ؟ يعني از خدمتش كم نميشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

نهست شاید تو آموزشی زیاد مهم نباشه و ماست مالی بشه ولی تو یگان حتما باید اضافش رو کشید و به هیچ وقت بخشیده نمی شه هر اضافه خدمتی اعم از سنواتی و انظباطی قابل بخشش هست ولی اضافه خدمت مربوطه به نهست(عدم حضور) هرگز و هیچ وقت بخشیده نخواهد شد،فرقی هم نداره روز تعطیل باشه یا غیر تعطیل! ما که خدمت می کردیم در روزهای تعطیل به علت زیادی مرخصی ها با نهست شدیدتر برخورد میشد چون یه نفر نهست می کرد یه نفر که مرخصی داشت باید جاش نگهبانی می داد! اگه کسی نهست می کرد علاوه بر 2 روز اضافه خدمتی که میخورد بابتش،فرمانده 5 روز هم انظباطی براش می زد،نگبان تنبیهی هم از یک تا سه نوبت براش در نظر می گرفتن،هر چی بیگاری اون روز بود می نداختن گردنش،مثلا تخلیه چاه سرویس بهداشتی فرمانده یگان یعنی به ازای یک روز نهست،هفت روز اضافه خدمت می خورد با مخلفاتی که عرض کردم

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون از پاسخت
    مرخصي ها چطوري ميشه ؟ چون مسافت دوره ؟
    و جزء مناطق خاص حساب ميشه ؟ يعني از خدمتش كم نميشه ؟
    چرا ۲ ماه کسری داره
    مرخصی هم بستگی به فرمانده داره اما کلا هم تو راهی خوب میدادن هم مدتش خوب بود.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •