تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2529 از 3745 اولاول ... 1529202924292479251925252526252725282529253025312532253325392579262930293529 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,281 به 25,290 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

متاسفانه مثل اینکه نویز از 4.5 هم کمتر شد ! بالاخره مودم با چیپ برودکام هم لینکش پرید ! ( دیگه فکر کنم وضع خیلی افتضاح هست ! )
    الان هم مودم دی لینک خودم رو گذاشتم روی حالت G.lite ولی بازم بعد 1 ساعت لینک پرید !
    اوج خرابی واقعا مشخص هست !
    احتمالا مشکل از خودشون هست ولی زیر بار نمیرن !

منم دقیق از ساعت 7/8 تا 12 /1 الان چند شبه پرش لینک دارم امشب به اوج خودش رسیده تا حالا نزدیک 10 بار پریده
    چی بگم به خدا

2. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

الان نویز رفته رو 6.5 ولی لینک ثابت ثابت هست تازم اونم با adsl2+ !!! الان نویز 4.5 شد بازم ثابته
    اره برودکام هست - یعنی اینترنت اینو بندازم رو وایرلس مودم ؟ چه جوری ؟ فکر کنم خیلی سخت باشه
    من میگم از نویز نیست . snr من میبینی بالای 10 میره ولی قطع میشه . باز میبینی حتی روی 4 هم میاد قطعی نداره . یحتمل از سمت خود isp ـه . امروز هم قطعی خیلی کم بود .

4. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

امروز شبانه رایگان ۱۰ مگ سرور داخلی سرعت ۷۰۰ تا بود باز پهنای باند کم آوردن البته فکر کنم به خاطر اینکه روز تعطیل هست اینجوریه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان الان یه سوال دیگه داشتم من رو خطم سرویس ندارم میتونم وضعیت خطمو ببینم که تا چند میکشه یا باید روش سرویس باشه تا بشه وضعیتو دید؟
    آخه من از این میترسم که من سرویسو بخرم یهو خطم نکشه ببرن رو سرعت پایین جورش کنن
    بدون رانژه بودن خط نمی‌شه گفت حدودن چه قدر خطت می‌کشه. اما یه کاری می‌تونی بکنی که خیلی تقریبی سقف سرعتت رو بفهمی:

برو تو گوگل مپ یا ویکی‌مپیا محل خونه و محل مرکز مخابراتی خودت رو پیدا کن. با امکانات این نقشه فاصله خونه تا مرکز مخابراتی رو حساب کن. البته منظورم خط مستقیم دید نیست. از روی خیابون‌ها و کوچه‌ها حساب کن. ببین فاصله‌ات چه قدره؟ اگه فاصله‌ات زیر 1.5 - 2 کیلومتر در اومد احتمالن شما هم بتونی تا 10 مگابیت رو بگیری. اما اگه فاصله‌ات رفت بالای 2 - 2.5 کیلومتر به کمتر از 8مگابیت فکر کن.

7. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من دوباره همین مودم قدیمی ایسوس 602 رو گذاشتم
    دوباره با این هیچ مشکلی نیست ! حتی روی adsl2+ هم که میزارم اصلا پرش لینک ندارم !
    با این چیزایی که من دیدم احتمال میدم 50 درصد مشکل از مودم باشه 40 درصد مرکز مخابراتی و isp و 10 درصد هم سیم کشی خونه !
    کسی نظری نداره ؟
    این مودم tp-link 8960 هم مطمئن نیستم چیپ برودکام باشه اگه نه 100 درصد میگرفتمش راحت بشم !
    ممکنه. خوب اگه با مودم ایسوس تو شبانه‌روز مشکل پرش لینک نداری و وضعیت خطت هم ثبات بیشتری داره، به هر حال یه بخشی از مشکلت به مودم مربوط می‌شه.

مودم‌های ایسوس به نظرم خیلی کیفیت بهتری نسبت به دی‌لینک یا تی‌پی‌لینک دارن. من همین am602 رو البته از خود ایسوس بود، نزدیک به 6-7 سال داشتم خیلی هم خوب کار می‌کرد. الآن هم مدل وایرلس n10 ایسوس رو دارم. خیلی راضیم. ویژگی مودم‌های ایسوس اینه که رو snr target پایین مثلن روی 6db ارتباط رو برقرار می‌کنن و در عین حال پایدارم هستن. من لینک 12مگابیتم با snr بین 6 تا 8 همیشه وصله و هر چند روز یه بار قطع و وصل می‌شه که اونم طبیعیه.

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

متاسفانه مثل اینکه نویز از 4.5 هم کمتر شد ! بالاخره مودم با چیپ برودکام هم لینکش پرید ! ( دیگه فکر کنم وضع خیلی افتضاح هست ! )
    الان هم مودم دی لینک خودم رو گذاشتم روی حالت G.lite ولی بازم بعد 1 ساعت لینک پرید !
    اوج خرابی واقعا مشخص هست !
    احتمالا مشکل از خودشون هست ولی زیر بار نمیرن !

چی بگم به خدا
    با dmt هم تست کن احتمال زیاد پرش لینکت کلا مرتفع بشه

10. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان الان میخواستم ثبت نام آسیاتک انجام بدم ولی مشکل اینه که من شماره ملی صاحب خطو ندارم و فقط شماره شناسنامه هست و این سیستم هم قبول نمیکنه به نظرتون چی کار کنم؟

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان الان میخواستم ثبت نام آسیاتک انجام بدم ولی مشکل اینه که من شماره ملی صاحب خطو ندارم و فقط شماره شناسنامه هست و این سیستم هم قبول نمیکنه به نظرتون چی کار کنم؟
    به اسم خودت ثبت نام کن
    من خط به اسم پدرم هست
    ولی اینترنت رو به اسم خودم ثبت نام کردم

13. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با سلام
    دوستان عزیز از هدیه آسیاتک خبر دارید؟
    طرح 4 گیگ + 4 گیگ هدیه
    در پنل کاربری میتوانید مشاهده کنید
    با خرید 4 گیگ حجم، 4 گیگ حجم به شما هدیه داده میشود.

با احترام

15. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

سلام! ای دوستانی که چلچله 20 گیگ دارین، سرعت دانلودتون چنده؟!

واسه من از 60 بالاتر نمیره! رو یه سیستم دیگه با صدبار ریستارت کردن مودم به زور میرسه ب 150~200 !

به نظرتون مشکل از مودمه؟ (مودمم همون آشغالس که آسیا 7-8 سال پیش میداد !
    corecess 3112)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •