من یه DVD گرفتم نه میدونم مارکش چیه اصلا روش چیزی نوشته نیست . یارو گفت واسه Label هست . 900 تومن !
علی جان به اینا DVD های Printable میگن برای Write کردن Cover بازی روی DVD به کار میره. بدرده کسانی میخوره که Printer این CD هارو داشته باشن.
Samsung یه مدل داره که با 180 تومن این قابلیت رو تو خودش داشت.
سلام
samgun جان من هنوز منتظر اون فرمول شارژ باطریها هستم تا بذاری
.gif)
مرسی.

سلام عزیزم
مدل و نوع باطریتون چیه براتون میگم چقدر زمان میبره. اونو هم سره فرصت دوباره توضیح میدم.
دوستان من که با windows media center اسلیم فیلم از روی pc میبینم مشکلی برای دستگاه بوجود نمیاد که ؟
share می کنم از pc به xbox
نه هیچ مشکلی نداره خیالتون راحت باشه
یعنی تو این فروم یکی نیست بیاد جواب منو بده ؟
4 روزه دارم این سوال رو می پرسم .
با cd اورجینال Audio که شرکت ها بیرون می دن هم امتحان کردم بازم نشد .
اگه آهنگ Audio باشه همچین مشکلی نباید داشته باشه . آهنگ رو روی Flash بریز و از اون راه امتحان کن. احتمال داره موزیک شما Code شده باشه.
آقا من بازی Call Of Duty MW2 رو با این بازی پچ کردم !!!! اولش یه پیغام قرمز رنگ میومد که برای AP25 بود !!!! ولی بعد که پچ کرد و دوباره چک کرد دیدم اون پیغام در مورد ap25 که این بود :AP25 replay sector is currently verified !!! این پیغام به رنگ سبز دراومده بود .البته به اینترنت وصل بودم .
یعنی الان بازی پچ شده ست ؟؟؟؟ البته برای لایو نه ! من چون داشبوردم رو آپدیت کردم و این بازی جزو بازیهای پچ نشده بود ( طبق گفته دوستان ) خواستم یه امتحانی بکنم !!!!! حالا تنها کار اینه که بریزم رو dvd و ببینم اجرا میشه دیگه ؟؟ نــــــه ؟؟؟؟؟
البته تو این عکس که مشاهده میکنید اون سه تای اولی به رنگ قرمز هست برای من !!!!! بقیه موارد همه سبزن !
اینجا مطرح میکردی خیلی بهتر بود عزیز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...
به رنگ قرمز نوشتم تا جوابمو بدين ...
نيگا كنين آپديت داشبورد من 2.0.9199.0 هستش...ميخوام آپديت كنم ؟
آپديت جديد چنده ؟
اگه از طريق وايرلس بكنم آپديت مشكلي پيش نمياد ؟؟
كپي خور دستگاه كاري نميشه ؟؟
آپديت بكنم يا نه ؟؟؟
راهنماييم كنين..آخه بازي nfs hot prosit و چندتا ديگه اجرا نميكنه ميگه بايد آپديت كني...راهنماييم كنين..ميخوام بدونم از طريق خود كنسول آپديت كنم خوبه ؟؟؟
جدیده 2.0.12625.0 هست اینم لینک دانلود :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من یک کابل HDMI به VGA گرفتم برای وصل کردن ایکس باکس به مانیتور ولی به هیچ عنوان تصویر نمیده ارور check signal cable میده انگار که اصلا کابلی بهش وصل نیست همه رزولیشنهای موجود رو کنسول و مانیتور امتحان کردم تصویر نمیده لطفا راهنمایی کنید.....
.gif)
اینجا مطرح کن عزیزم زود به جوابت میرسی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن پست اول رو کامل مطالعه بفرمائید !