چی چی هست این وسیله ؟ الان تو گوگل یه سرچ زدم قیمتش حدود 500 تومن بود ! این الان مودمه یا انتن ؟ اصلا چه جوری استفاده میشه این ابزار استوانه ای ؟
چی چی هست این وسیله ؟ الان تو گوگل یه سرچ زدم قیمتش حدود 500 تومن بود ! این الان مودمه یا انتن ؟ اصلا چه جوری استفاده میشه این ابزار استوانه ای ؟
حذف شود /////
Last edited by Le0nard0; 02-11-2016 at 14:42.
حذف شود /////
Last edited by Le0nard0; 02-11-2016 at 14:43.
سرعت ما که در برابر سرعت130-140 مگی شهر شما حرفی واسه گفتن نداره .![]()
ولی خداوکیلی من همون اوایل که ایرانسل 3 جی شد نزدیک 600-700 گیگ با ایرانسل دانلود کردم ! هنوز که هنوزه خیلی از چیزایی رو که دانلود کردم باز هم نکردم !از اون همه دانلود یهو افت کردم تا الان که شاید ماهی 2 گیگ هم دانلود نکنم :|
منم فکر میکنم الان داری ذخیره میکنی مثل من !
ولی کی وقت کنی استفاده کنی خدا داند :|
شاید هم استفاده میکنی ! نمیدونمولی هضم ، ذخیره کردن 120 گیگ تو سیستم برا من سخته ! طفلک سیستمم میترکه ! قبلا که با 14 مگابایت که دانلود میشد سیو کردن و مرج کردن فایل دانلودی با idm بیشتر از 3 برابر زمان بر بود تا دانلود اون فایل
برا همین بیخیال شدم
=============
والا سرعت ما کم روز به روز داره کم میشه ! روز ها که باند 3 به شدت میترکهکه یه مدت بعد باند 7 هم به سرنوشت اون دچار میشه ! خلاصه اینکه سرعت الان بیشتر بترکونه میشه حدود 80-90
الان دیگه مصرف کننده زیاده
ولی خدایی دکل هم کم نمیاره ! پهنای خودش یه طرف ! 6تا هم روش لینکه که انتقال دیتا انجام میده
بررسی SXT LTE در میکروتیکفا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همچین مشکلی رو با IDM داشتم، موقع merge فایل سیستم منهدم میشد، بخصوص اگه دو سه تا فایل رو با هم merge میکرد، دیگه کلاً دانلود قطع میشد برنامه و سیستم هنگ میکرد...کلی برنامه دیگه رو تست کردم، ولی هیچ کدوم تو سرعت دانلود به پای IDM نرسید...
تنها راه حلی که پیدا کردم این بودش که برنامه IDM رو تو هارد اول که ویندوز نصبه، نصب کنم.....و پوشه Temp اون رو تو هارد دوم ـم قرار دادم....و پوشه Save فایل ها رو تو هارد سوم ـم قرار دادم
اینطوری دیگه موقع merge فایل ها، حتی 4 تا فایل هم زمان هم که باشه...هیچ مشکلی پیش نمی یاد.
سلام دوستان
کسی می دونه چظوری روی حالت LTE ایفون باید hotspot رو فعال کرد؟
من سیم کارت ایرانسل دارم رو حالتLTE توی آیفون Hotspot فعال نمیشه
این باید بالا پشت بوم نصب بشه و رو به دکل باشه؟ یا مثل مودم دم پنجره ای چیزی بزارم؟
این رادیو out door میباشد و باید به سمت دکل بسته شود بر روی میله یا دکل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)