سلام.
شما یبار دیگه این پست رو با دقت بخونید و اون لینک مربوط به آموزش استفاده از برنامه رو هم مطالعه کنید.مطمئن باشید مشکلتون حل میشه.
محتوای مخفی: اینجا رو ببینید
سلام.
شما یبار دیگه این پست رو با دقت بخونید و اون لینک مربوط به آموزش استفاده از برنامه رو هم مطالعه کنید.مطمئن باشید مشکلتون حل میشه.
محتوای مخفی: اینجا رو ببینید
حتما کسی نمی دونه که جواب نمیده... شما هم بهتره هی سوالتو تکرار نکنی اگه کسی بدونه به همون یکی جواب میده
منم مشکلم حل شد ، واس منم کلا سی دیه مشکل داشت ، یک دقیقه اول آهنگ اول درست بود بقیش رو نمی خوند اصلا ، ولی دیده می شد... ایکس باکس هم می فهمید نمی زاشت ریپ کنم... مشکل از رایتر بود که با رایتر خراب رایت کرده بودم...
ولی مشکل شما :-?
آقا من بازی Call Of Duty MW2 رو با این بازی پچ کردم !!!! اولش یه پیغام قرمز رنگ میومد که برای AP25 بود !!!! ولی بعد که پچ کرد و دوباره چک کرد دیدم اون پیغام در مورد ap25 که این بود :AP25 replay sector is currently verified !!! این پیغام به رنگ سبز دراومده بود .البته به اینترنت وصل بودم .
یعنی الان بازی پچ شده ست ؟؟؟؟ البته برای لایو نه ! من چون داشبوردم رو آپدیت کردم و این بازی جزو بازیهای پچ نشده بود ( طبق گفته دوستان ) خواستم یه امتحانی بکنم !!!!! حالا تنها کار اینه که بریزم رو dvd و ببینم اجرا میشه دیگه ؟؟ نــــــه ؟؟؟؟؟
البته تو این عکس که مشاهده میکنید اون سه تای اولی به رنگ قرمز هست برای من !!!!! بقیه موارد همه سبزن !
Last edited by panther99; 24-06-2011 at 23:25.
دوستان من یک کابل HDMI به VGA گرفتم برای وصل کردن ایکس باکس به مانیتور ولی به هیچ عنوان تصویر نمیده ارور check signal cable میده انگار که اصلا کابلی بهش وصل نیست همه رزولیشنهای موجود رو کنسول و مانیتور امتحان کردم تصویر نمیده لطفا راهنمایی کنید.....![]()
سلام...
به رنگ قرمز نوشتم تا جوابمو بدين ...
نيگا كنين آپديت داشبورد من 2.0.9199.0 هستش...ميخوام آپديت كنم ؟
آپديت جديد چنده ؟
اگه از طريق وايرلس بكنم آپديت مشكلي پيش نمياد ؟؟
كپي خور دستگاه كاري نميشه ؟؟
آپديت بكنم يا نه ؟؟؟
راهنماييم كنين..آخه بازي nfs hot prosit و چندتا ديگه اجرا نميكنه ميگه بايد آپديت كني...راهنماييم كنين..ميخوام بدونم از طريق خود كنسول آپديت كنم خوبه ؟؟؟
آقا اصلا همچین چیزی وجود نداره
بهت انداختن
نمی شه که دیجیتال hdmi رو به آنالوگ vga وصل کرد که.
شما باید این تبدیل رو می گرفتید:
ممنون یعنی برم بزنم تو سرش کابلو پس این به چه دردی میخوره آخه.....
![]()
این کابلا رو خیلیا خریدن و در هیچ موردی هم کار نکرده![]()
قطعا بزنید تو سرش
کلا از نظر عقلی چنین چیزی درست در نمی یاد چجوری دیجیتال بدون کیت که 200 هزار تومن پولشه می شه آنالوگ؟
سلام.
بنظر من اگه حتی بشه و تصویر بیاد انقدر افت کیفیت دارین که میخوره تو ذوقتون و در اون صورت هم کابل رو میکوبین تو سر فروشنده
کابل کامپوزیت به vga دیده بودم که اون هم بی کیفیت بود!میتونید کابلشو از مغازه ها تهیه کنید تقریبا ً 13-14 تومنه ولی میگم واقعا ً کیفیت نداره.
سلام هرچند قرمزتهولی مشکی جواب میدم که چشات صدمه نبینه
اشتباه میکنی.آپدیت نکن.مشکل بازیه شما بخهطر اینه که پچ نشده!هیچ ربطی به آپدیت داشبورد نداره!اول بازی رو با abgx چک کن اگه ارور داد مطمئنا ً پچ نشده ست و اگخ پچش کنی رو همین داشبورد هم اجرا میشه.الان اگه داشبورد رو آپیدت کنی کنسولت کپی خورشو از دست میده و حتی بعضا ً دیده شده که دوستان فلگ شدن!
برو به پست قبلیم نگاه کن لینک آموزش abgx هست . اول بازی رو چک کن.ضرر نمیکنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)