چرا آنتن خارجی نمیذاری؟ یه معجزه ای هم هست به نام SXT LTE . اینو بگیری میتونی تا نزدیک 100 مگ رو هم تجربه کنی
چرا آنتن خارجی نمیذاری؟ یه معجزه ای هم هست به نام SXT LTE . اینو بگیری میتونی تا نزدیک 100 مگ رو هم تجربه کنی
SXT LTE برای خودش یه پا کامپیوتره خودش سی پی یو داره رم داره! خیلی هم ارزونه نیم میلیون![]()
اتفاقا تو فکر انتن هستم شاید در اینده امتحان کنم بلکه بهتر بشه، sxt هم هزینه بالاست از بس که پول بسته و مودم دادم اگر اینو بگیرم جواب نده دیگه خیلی میشه اما شاید اینم امتحان کنم ممنون از راهنماییت.
Sent from my iPhone using Tapatalk
در مورد MIMO 2x2 بالاخره دل رو به دریا زدم و آنتن یاگی دوم ـم رو درست کردم....
تغییر وضعیت سیگنال ها.....
تک آنتن
RSRP -80
RSSI -65
RSRQ اطراف 10-
SINR بین 10 تا 15
دو آنتن
RSRP بین 77- تا 78-
RSSI بین 63- تا 65-
RSRQ اطراف 5-
SINR بین 20 تا 25
حالا وضعیت دانلود..........
تک آنتن
قبلاً اگه تو ساعت خوب، مثلاً بین ساعت 7 تا 8 صبح دانلود میکردم، سرعت بین 47mb/s تا نهایت 52mb/s میچرخید
دو آنتن
الان تو همون ساعت، سرعت بین 52mb/s تا نهایت 67mb/s بودش
لیست دانلود این سری ـم، زیاد لینک های پر حجم و قوی نداشت، برای همین نوسانات دانلودم تو عکس بالا زیاد هستش...,ولی بسته 1 ساعته رو تموم کردم
اینم وضعیت خط
![]()
Last edited by t.63; 26-10-2016 at 08:46.
دوستان یه مودم خریدم دیروز کارکرده
lh92
ولی سرعت دانلود جایی که گوشی با 4 مگ دانلود میزنه این مودم با 500Kb دانلود میکنه
نوسان داره ولی میانگینش 500kb هست
به نظرتون چهه میشه کرد؟
گوشی با 4 مگ میزنه
ولی مودم با 500kb
Last edited by hjj_kh; 26-10-2016 at 13:29.
سلام انتن و اضافات فعلا نگیر برادر ،هر مشکلی هست از خوده دکله ،مثلا دکل نزدیک ما که خرابه 4g نداره اما با مودم میتونم 4g از یه دکل دور از خونه بگیرم در حد دوتا خط انتن که سرعتش در حد ۸مگا بیت هست،اگه دکل نزدیک شما 4g هست و شما از 4g استفاده میکنی،هر کاری هم بکنی به اون دکل خرابه وصل میشه،اون دکله باید درست بشه ،منم چند روز پیش هم از ایرانسل هم ۱۹۵زنگ زدن بم گفتن از تهران میگیم درست کنن مشکل نرم افزاریه،اما مثل اینکه خوابشون برده یا براشون مهم نیست
دوستان یه مودم خریدم دیروز کارکرده
lh92
ولی سرعت دانلود جایی که گوشی با 4 مگ دانلود میزنه این مودم با 500Kb دانلود میکنه
نوسان داره ولی میانگینش 500kb هست
به نظرتون چهه میشه کرد؟
گوشی با 4 مگ میزنه
ولی مودم با 500kb
کسی راه حلی نداره؟
این پیغام خطای DNS Probe برای چیه و چطوری باید رفعش کرد؟
اگر با گوشی هستین تنظیمات ------ در قسمت apn پاک کنید یا apn دستی خودتون بدید اگر بازم نشد نتورک ریست کنید و تنظیمات دستی بدید فقط اسم و apn
بعضی نرم افزارهای چی ز شک ن هم اتومات وصل میشن اونا هم خاموش کنید با task killer
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)