من که دیگه رفتنی شدم! تا 20 روز دیگه قرار دادم تمومه و عمرا تمدید کنم.
من که دیگه رفتنی شدم! تا 20 روز دیگه قرار دادم تمومه و عمرا تمدید کنم.
زنگ زدم گفت پورت خالی نداریم باید تا اخر مهر تو صف وایسی . بعدشم اون پورتی که داره به من میده چه یه ساله چه یه ماهه برای منه و اونم داره پولشو میگیره پس نباید اجباری باشه تو نوع سرویس . من تاحالا 600 تومن یه جا به کسی ندادم !!! ( اپراتور عجله داشت ، گفتگو به اینجا نرسید ، مشخصاتو ثیت کرد گذاشت تو صف کی نوبت برسه ... ذلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــه شدم از دست این اسیاتر )
سلام به همه
دوستان میشه این موضوع مصرف منصفانه رو توضیح بدید؟ چه جوری انجام میشه؟
سلام.
دوستان من میخوام 128 نامحدود یک ماه بگیرم هزینش هم 27 تومان عه میخواسم بدونم چطوره میگن که پهنای باندش 1 مگ و اگر تا زیر 20 گیگ ماهیهانه دانلود داشته باشی همون 1 مگ میمونه میخواسم هرکی اطلاعاتی داره در اختیارم بزاره . یک سوال دیگه اینکه بعضی از دوستان گفتن سرعت توی رایگان افت داره اگه این نامحدوده پس رایگان چیه .ممنون
4 سال پیش که کمتر از یک هفته طول کشید !!
حضوری زودتر کارتون راه میفته چون تو سایت تا اونا مشخصات شما رو ببین و بررسی کنن زمان بیشتری میبره
ببینید شما وقتی سرویس نامحدود 128 بگیرید تا 20 گیگ میتونید با سرعت 128 کیلو دانلود کنید(مصرف منصفانه) بعد 20 گیگ سرعت میاد رو 16 (ماه بعدی دوباره 20 گیگ شارژ میشه)
همون 1 مگ میمونه
درسته که نامحدود دیگه رایگان نداره اما شبا همه میان برا دانلود برا همین سرعت افت پیدا میکنه
پچه ها شما هم با ------ فیتر رو پارس انلاین مشکل دارین ؟ چون روی وای مکس مشکلی نداره ... کسی راه حلی داره
دیشب حجم دانلودی من به شدت افتضاح بود
دانلود رایگان دیشب من...حدوداً از ساعت 3 تا 7
همدان - ملایر
![]()
البته حداقل برای پارس آنلاین اینجوری نیست، به این صورته که مثلا اگه سرویس 4 گیگ داشته باشین تا 1 گیگ آپلود به صورت رایگانه، اگه از 1 گیگ بیشتر آپلود داشته باشین از اون به بعد از ترافیک اصلی کم میشه.
اینجوری نیست که 4 گیگ بخرین کلا 5 بهتون بدن.
سلام 512,2gb دانلود شبانش باید چقد باشه؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)