تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2527 از 3195 اولاول ... 152720272427247725172523252425252526252725282529253025312537257726273027 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,261 به 25,270 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به دوستان گل.
    می خواستم بدونم قیمت هارد واسه اسلیم چنده؟
    هارد اصلی 250 فک کنم 120 تومنه...
    ولی این تاپیک رو بخونین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با این روش می تونین مدل هایی از هارد لپتاپ WD رو هــک کنین و به اسلیم بزنین...

2. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست گرامی ، اول از همه اینکه GPU و CPU ذوب نمیشند و میتونند تا 250 درجه سانتی گراد رو تحمل کنند ، دمای ذوب قلع هم 505 درجه سانتی گراد هستش ، پس نه چیپست ذوب میشه و نه اتصالاتش - چیزی که مشکل پیدا میکنه و جا افتاده که ذوب میشه خود مدار هست - مدار های الکترونیکی از نوع خاصی فیبر استفاده میکنند که در 170-180 درجه سانتی گراد میسوزه (یعنی کربن میشه) و این باعث میشه اتصالات فوق العاده ریز در لایه میانی (نازکتر از تار مو) به خاطر از هم گسستگی ماده نگهدارنده پاره بشه و به همین خاطر هستش که وقتی کنسول شما سه چراغه میشه قابل تعمیر نیست .
    درست به همین دلیل هستش که میگند موقع لحیم کاری از هویه مناسب استفاده کنید تا یک وقتی حرارت بیش از حد نزنه خود بردتون رو بسوزونه و باعث کنده شدن مدار ها از روش بشه .

در مورد قدرت بیشتر مادربورد فالکون ! بله درسته که طراحی مادربورد در پرفورمنس یک مدار منطقی خیلی تاثیر داره ! ولی در مورد کنسول 360 این مساله صدق نمیکنه .
    ما در حال برسی لپتاپ لنوو با لپتاپ سونی با سخت افزار یکسان نیستیم که بگیم دلیل پرفورمنس بیشتر لنوو مادربوردش هست !
    ما داریم در مورد کنسول 360 با یک تکنولوژی مشخص صحبت میکنیم ، و اگر بگیم کمپانی سازنده (شرکت بیلی و دوستان) از تکنولوژی مادربورد قبلی خودش خبر نداشته و در نتیجه مادربوردی که ساخته پرفورمنس کمتری نسبت به قبلی داره حرف درستی نزدیم .
    در ضمن این رو هم باید اضافه کنم که کوچکتر شدن به معنی ضعیف تر شدن نیست ! روزگاری مردم با چرتکه های خیلی گنده حساب میکردند ! پس چون اونها بزرگترند کارایی بیشتری نسبت به ماشین حساب دارند ؟
    و اگر بخواهیم با تکنولوژی روز حساب کنیم ، آیا سی پی یو های چندین سال پیش با سی پی یو های امروزی که کوچکتر شده اند قابل مقایسه هستند ؟!
    در ضمن این رو هم مد نظر بگیرید که گرمای کمتر = پرفورمنس بیشتر .

یعنی عالیی جواب دادیم من که لذت بردم مرسیییی

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

بازیهای XBOX بخاطر عمدتا ً حجم بالاشون فقط رو DVD9 رایت میشن.(بعضی بازیها حجمشون از 4 گیگ هم کمتره!!!)
    پچ هم یه قفل امنیتیه!رو حجم بازی زیاد موثر نیست!رو 6 تا بازی فعلاً قرار داره و احتمال به یقیت در بازیهای آینده هم خواهد بود به همین خاطر پیشنهاد میشه که بازی های جدید قبل از نصب و اجرا توسط برنامه ABGX چک بشه تا از سلامت بازی مطمئن شیم و به مشکل نخوریم.پک 50 تایی DVD 5 هم برای رایت فیلم و موزیک و باز PC بدرتون میخوره ولی برای بازیه XBOX کاربردی نداره.
    اوه من قیل از اینکه NFS HP رو پچ کنم DVD رو گذاشتم تو دستگاه ولی اجرا نشد . الان چی شدم ؟

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

وقتی وسط یه بازی شارژ یه دسته تموم بشه و بخوام از اون یکی دسته استفاده کنم باید چی کار کنم؟..یعنی اون یکی دسته رو بر میدارم هر چی باهاش میزنم کار نمیکنه ..مجبور میشم برم داشبورد دوباره بازی رو پلی کنم

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

14

اوه من قیل از اینکه NFS HP رو پچ کنم DVD رو گذاشتم تو دستگاه ولی اجرا نشد . الان چی شدم ؟

آقا منظورتون از پچ چیه ؟؟؟؟ به خاطر همون آپدیت داشبورد پچ کردید ؟؟؟؟؟؟؟؟ با چه برنامه ای این کار رو انجام دادید ؟؟؟
    چون من دو تا Call Of Duty ها رو یعنیMW2 و BLACK OPS رو الان میذارم تو کنسول میگه Unreadable Disc ! که بچه ها میگن از آپدیت داشبورده . باید بازی پچ شده بگیرم !!!!!!!!!!!!!!!!!
    نمیشه این بازی رو الان خودم پچ کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه میشه راهش چیه ؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

آقا منظورتون از پچ چیه ؟؟؟؟ به خاطر همون آپدیت داشبورد پچ کردید ؟؟؟؟؟؟؟؟ با چه برنامه ای این کار رو انجام دادید ؟؟؟
    چون من دو تا Call Of Duty ها رو یعنیMW2 و BLACK OPS رو الان میذارم تو کنسول میگه Unreadable Disc ! که بچه ها میگن از آپدیت داشبورده . باید بازی پچ شده بگیرم !!!!!!!!!!!!!!!!!
    نمیشه این بازی رو الان خودم پچ کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه میشه راهش چیه ؟؟؟؟؟؟

بخاطر اومدن یک پچ امنیتی از سوی مایکروساف روی دی وی دی ها ( AP 2.5 ) که روی بازیهای : NFS:HP - AC: BO - اون یکیش یادم نیس هست این هکرا اومدن ال تی + رو زدن که وقتی شما ال تی + ( که همون فریموریه که میریزن روی درایو و باید بدید بیرون ) رو میریزی دیگه بازیهای هالو و کال آف دیوتی و .. رو باید پچ شده بخری‌! پچشم تو نت هست میتونی بگیری با بازی رایتش کنی ... در باره پچش اطلاعاتی ندارم اما شما مشکلت داشبورد نیست : دی منم داشبوردم مثل شماست با لا تی + ۱.۹ اما CoD : Bo رو راحت اجرا کردم !

---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------

وقتی وسط یه بازی شارژ یه دسته تموم بشه و بخوام از اون یکی دسته استفاده کنم باید چی کار کنم؟..یعنی اون یکی دسته رو بر میدارم هر چی باهاش میزنم کار نمیکنه ..مجبور میشم برم داشبورد دوباره بازی رو پلی کنم
    وقتی میخوای یه دسته دیگه وصل کنی دسته رو روشن کن .. اگه کنسولو شناخت که مشکلی نباید باشه اگه نه یه دکمه ریز پشت دسته هست اونو نگه دار بعد یه دکمه دیگه هم روی کنسول هست ( اگه فت دارید زیر اون جاهای مموریشه اگه اسلیم دارید یه دکمه مربع بزرگ بالای اون تیکه یو اس بی های جلوشه : دی ) بزنید و بعدش با هم مچ میشن دسته و کنسول ! ( البته برا من بار اول این کارو کردم بار دوم و ... دیگه همینجوری میزدم میومد اون یکی دسته ! )‌

-------

مگه دسته باطری نداره ؟ باطری اونی که پره رو بنداز رو دسته ای که باطریش تموم شده !‌

8. 2 کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه phoenix_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان من که با windows media center اسلیم فیلم از روی pc میبینم مشکلی برای دستگاه بوجود نمیاد که ؟
    share می کنم از pc به xbox

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

برای پچ کافیه از دیسک ایمج بگیری ، ایمیج رو تو برنامه abgx360 اجرا کنی ، ایمیج خود به خود تعمیر میشه و همون فایل ایمیج رو دوباره بریزی تو یه DVD دیگه !

اگه اون اروری که قرمز کردم رو میده اشکال از پچ نیست اشکال از یه جای دیگست !

---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------

اگه دسته دومی روشن شده باشه دوباره خاموش شده باشه ، برای استفاده از دسته دوم باید پروفایل دسته اول رو SignOut کنی بعد دسته دوم رو روشن کنی و پروفایل دسته اول رو SignIn کنی !

11. 2 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه phoenix_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من آهنگ با فرمت audio زدم رو cd گذاشتم تو کنسول نوشته rip cd ولی خاموشه نمی تونم ریپش کنم چرا ؟
    یعنی ممکنه نشه آهنگ بریزم روی کنسولم ؟
    یاداوری کنم کنسولم اسلیم 4گیگ 0225 هست حتی فلش رو هم به کنسول زدم مثل هارد و شناختمشون به همدیگه بازم نشد .

اگه کسی می دونه لطفا کمکم کنه . ممنون می شم
    یعنی تو این فروم یکی نیست بیاد جواب منو بده ؟
    4 روزه دارم این سوال رو می پرسم .
    با cd اورجینال Audio که شرکت ها بیرون می دن هم امتحان کردم بازم نشد .

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه دوست عزیز این مشکل و ارور الان رو اون دو تا بازی که گفتم هست و همه میگن باید بازی پچ شده بگیرم !
    این مشکل بعد از آپدیت داشبوردم اتفاق افتاد !!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •