تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2526 از 3347 اولاول ... 152620262426247625162522252325242525252625272528252925302536257626263026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,251 به 25,260 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام جناب از کجای گوشی مشخص میشه که به کدوم باند الان متصل شدم؟؟ اگه برنامه ای هست لطفا نام انگلیسی شو بگید دانلود کنم... گوشیم HUAWEI مدل G620s از باندهای زیر پشتیبانی میکنه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من اصلا موبایل 4 جی ندارم. هواوی هم کد مخفی داره اما نمی دونم چیا رو نشون میده
    من فقط دو تا مودوم هواوی دارم. برای خونه E3372 و برای بیرون e5372

2. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سرعت خدا رو شکر رو دکلی که همیشه ازش نت میگیرفتم بالای 1 مگابایت اومده ! ولی وصل شدن به دکل ضعیف دیوانه کنندس
    نمیدونم این مودم ها بر چه اساس انتخاب میکنن دکل رو ! شاید اون ضعیفه 2600 هست که به خاطر فاصله زیادش سرعت کمه ولی مودم اون رو به عنوان اولویت حساب میکنه ! شاید هم از طرف خود ایرانسل این مشکل مسخره پیش اومده
    البته این احتمال هم میدم اینا که اومدن مشکل رو حل کنن این دکل دوم هم تازه راه اندازی کردن ! و گرنه تا پریروز اصلا فکرش رو نمیکردم چنین مساله ای هم وجود خارجی داشته باشه !

اولین اپراتور در دنیا که سرعت دانلود صفر خالص رو بدست اورد!اپراتوری نیست جز ایرانسل!الان نمیدونم بخندم یا گریه کنم
    امروز نتم به 16 مگابیت رسیده بود که نسبت به قبل خوب شده بود تقریبا دو مگابیت، قرار بود کارشناسم بیاد که دعا کردم نیاد اگر قراره نتم خوب بمونه از ترسم که شانسی خوب شده مودم خاموش نکردم از صبح تا اینکه طرف اومد و یک ساعت ونیم داشت با مرکز چک میکردن البته نرم افزاری که سرعتم بدتر شد و پوشش از نقطه ایی به نقطه دیگه منتقل شد فقط وسط پذیرایی که البته سرعتش فرقی نداره فرکانس 2600 که تضعیف کردن، بهش گفتم منم مثل دو نفر دیگه که رفتین خونشون نتم بدتر میشه که شد . همین دو عزیزی که پستاشون نقل قول کردم. نتیجه گیری این که درخواست کارشناس ندین چون بهتر که نمیشه هیچ بدتر هم میشه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت rishespi66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    خرم اباد

پيش فرض

سلام دوستان من الان با این مشخصات حدود ۷ مگابایت در ثانیه می گیرم پینگم هم میانگین ۸۰.شهرستان خرم اباد
    //img.upload724.com/images/84777014817426953298.png
    //img.upload724.com/images/53570101128510004122.png

اگه نباشه جاش خالی می مونه FLiKS3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

تست همین الان
    اصفهان
    چهارباغ بالا

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

7. 5 کاربر از FLiKS3R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    از روزی که اینترنت تهران دچار اختلال شد، اینترنت ایرانسل گوشی و تبلتم ( دو تا سیم کارت متفاوت ایرانسل) از کار افتاده.

تنظیمات APN را هم از خود سایت ایرانسل دوباره از لینک زیر به روز کردم ولی همچنان اینترنت ندارم.
    کانکت میشه ولی سایتی را باز نمیکنه و خطای dns میگیره.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چه راهکاری پیشنهاد میدهید؟

ضمنا تبلت ـم ویندوزی است.
    Last edited by amir_t6262; 25-10-2016 at 20:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

متاسفانه امثال شما هم زیادن که فکر میکنن بقیه عالم و آدم حقشونو خوردن . دانلود من چه حقی از شما خورده؟ 4 تومن پول دادم از بسته ای که خریدم استفاده کردم . اینکه شهر شما تحت پوشش نیست مقصر کسایی هستن که دانلود دارن؟ اشتباه گرفتی من مسئول پوشش ایرانسل نیستم که حق خورده شدتو از من میخوای .
    4 تومان هم پوله برای 120 گیگ !!! من منظورم خود شرکته که درست عمل نمیکنه و اینطوری میشه امروز به خود شرکت هم گزارش دادم امیدوارم در آینده نزدیک شهرها و روستاهای کوچک هم بتوانند از این سرعت بالا استفاده کنند .

10. این کاربر از alirealm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    از روزی که اینترنت تهران دچار اختلال شد، اینترنت ایرانسل گوشی و تبلتم ( دو تا سیم کارت متفاوت ایرانسل) از کار افتاده.

تنظیمات APN را هم از خود سایت ایرانسل دوباره از لینک زیر به روز کردم ولی همچنان اینترنت ندارم.
    کانکت میشه ولی سایتی را باز نمیکنه و خطای dns میگیره.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چه راهکاری پیشنهاد میدهید؟

ضمنا تبلت ـم ویندوزی است.
    خوب با یه موبایل و دیوایس دیگه تست کنید اگر با اونم وصل نشد دیگه از دست شما کاری برنمیاد مگر تماس با 700
    تنظیمات هیچی نمی خواد فقط توی apn بنویسد mtnirancell و السلام
    احتمال هر چی بنویسید هم جواب بده

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خوب با یه موبایل و دیوایس دیگه تست کنید اگر با اونم وصل نشد دیگه از دست شما کاری برنمیاد مگر تماس با 700
    تنظیمات هیچی نمی خواد فقط توی apn بنویسد mtnirancell و السلام
    احتمال هر چی بنویسید هم جواب بده
    موضوع اینه که کانکت هستم. علامت3G و H+ هم میاد ولی نه صفحه ای باز میشه و نه آپ هایی که دارم (تلگرام یا هواشناسی و ...) به اینترنت وصل میشه .

داره خودمونی میشه mobile1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

امروز نتم به 16 مگابیت رسیده بود که نسبت به قبل خوب شده بود تقریبا دو مگابیت، قرار بود کارشناسم بیاد که دعا کردم نیاد اگر قراره نتم خوب بمونه از ترسم که شانسی خوب شده مودم خاموش نکردم از صبح تا اینکه طرف اومد و یک ساعت ونیم داشت با مرکز چک میکردن البته نرم افزاری که سرعتم بدتر شد و پوشش از نقطه ایی به نقطه دیگه منتقل شد فقط وسط پذیرایی که البته سرعتش فرقی نداره فرکانس 2600 که تضعیف کردن، بهش گفتم منم مثل دو نفر دیگه که رفتین خونشون نتم بدتر میشه که شد . همین دو عزیزی که پستاشون نقل قول کردم. نتیجه گیری این که درخواست کارشناس ندین چون بهتر که نمیشه هیچ بدتر هم میشه.

من که کارشناس رو عمرا راه بدم منزل ... سه سال پیش یه وایمکس گرفتم ازشون دو تا کارشناس اوردن که هیچ کدوم بلد نبودن چند تا کانفیگ ساده رو انجام بدن !!!
    الان که کارشناس اومد ، بازم میاد یا قراره سرعتتون همین طور پایین بمونه ؟

14. این کاربر از mobile1199 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

من که کارشناس رو عمرا راه بدم منزل ... سه سال پیش یه وایمکس گرفتم ازشون دو تا کارشناس اوردن که هیچ کدوم بلد نبودن چند تا کانفیگ ساده رو انجام بدن !!!
    الان که کارشناس اومد ، بازم میاد یا قراره سرعتتون همین طور پایین بمونه ؟
    نه دیگه حرفی از اومدن دوباره نزدن، یک ساعت و نیم داشت با مرکز نویز و سیگنال چک میکردن هر کار کردن نتونستن 1 درصد بهتر کنن بلکه بدتر هم شد البته سیگنال که میرفت بالا میگفتم همین حالت بهتره اما کلا کار خودشون میکنن و اگر نتونن درست کنن بعدش خداحافظی میکنه میره انگار که اتفاقی نیوفتاده، یه لپ تاپ میارن با جی پی اس تو لپ تاپ نرم افزار دارن که sinr ,db چک میکنن با مرکز. البته من گفتم بهشون نرم افزاری توفیقی نداره تا وقتی که سایت و دکل فیزیکی تقویت کنید اما این کار و نمی کنن هزینه داره براشون . خودشم گفت که سیگنال و سرعت اینجا چقدر بده . در کل من نامید شدم کاملا شانسیه که هر کس خونه و یا محل کارش کجا باشه چه دکلی با چندتا لینک و پوشش..... یکی مثل ما نتش داغونه یکی پلاس داره بالای 100 مگابیت، شما هم پیگیر بیشتر نکن که کارشناس اگر خونتون هم نیاد میاد تو محل تست میکنه و نتت بدتر میشه.

راستی اینم اضافه کنم که طرف گفت سمت td نرو که وقتی وضع fd اینطوریه اونم تو منطقه شما همینه.

Last edited by amirbrad; 26-10-2016 at 01:07.

16. 2 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •