من اصلا موبایل 4 جی ندارم. هواوی هم کد مخفی داره اما نمی دونم چیا رو نشون میده
من فقط دو تا مودوم هواوی دارم. برای خونه E3372 و برای بیرون e5372
من اصلا موبایل 4 جی ندارم. هواوی هم کد مخفی داره اما نمی دونم چیا رو نشون میده
من فقط دو تا مودوم هواوی دارم. برای خونه E3372 و برای بیرون e5372
امروز نتم به 16 مگابیت رسیده بود که نسبت به قبل خوب شده بود تقریبا دو مگابیت، قرار بود کارشناسم بیاد که دعا کردم نیاد اگر قراره نتم خوب بمونه از ترسم که شانسی خوب شده مودم خاموش نکردم از صبح تا اینکه طرف اومد و یک ساعت ونیم داشت با مرکز چک میکردن البته نرم افزاری که سرعتم بدتر شد و پوشش از نقطه ایی به نقطه دیگه منتقل شد فقط وسط پذیرایی که البته سرعتش فرقی نداره فرکانس 2600 که تضعیف کردن، بهش گفتم منم مثل دو نفر دیگه که رفتین خونشون نتم بدتر میشه که شد . همین دو عزیزی که پستاشون نقل قول کردم. نتیجه گیری این که درخواست کارشناس ندین چون بهتر که نمیشه هیچ بدتر هم میشه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان من الان با این مشخصات حدود ۷ مگابایت در ثانیه می گیرم پینگم هم میانگین ۸۰.شهرستان خرم اباد
//img.upload724.com/images/84777014817426953298.png
//img.upload724.com/images/53570101128510004122.png
تست همین الان
اصفهان
چهارباغ بالا
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
سلام
از روزی که اینترنت تهران دچار اختلال شد، اینترنت ایرانسل گوشی و تبلتم ( دو تا سیم کارت متفاوت ایرانسل) از کار افتاده.
تنظیمات APN را هم از خود سایت ایرانسل دوباره از لینک زیر به روز کردم ولی همچنان اینترنت ندارم.
کانکت میشه ولی سایتی را باز نمیکنه و خطای dns میگیره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه راهکاری پیشنهاد میدهید؟
ضمنا تبلت ـم ویندوزی است.
Last edited by amir_t6262; 25-10-2016 at 20:59.
4 تومان هم پوله برای 120 گیگ !!! من منظورم خود شرکته که درست عمل نمیکنه و اینطوری میشه امروز به خود شرکت هم گزارش دادم امیدوارم در آینده نزدیک شهرها و روستاهای کوچک هم بتوانند از این سرعت بالا استفاده کنند .
خوب با یه موبایل و دیوایس دیگه تست کنید اگر با اونم وصل نشد دیگه از دست شما کاری برنمیاد مگر تماس با 700
تنظیمات هیچی نمی خواد فقط توی apn بنویسد mtnirancell و السلام
احتمال هر چی بنویسید هم جواب بده
موضوع اینه که کانکت هستم. علامت3G و H+ هم میاد ولی نه صفحه ای باز میشه و نه آپ هایی که دارم (تلگرام یا هواشناسی و ...) به اینترنت وصل میشه .
من که کارشناس رو عمرا راه بدم منزل ... سه سال پیش یه وایمکس گرفتم ازشون دو تا کارشناس اوردن که هیچ کدوم بلد نبودن چند تا کانفیگ ساده رو انجام بدن !!!
الان که کارشناس اومد ، بازم میاد یا قراره سرعتتون همین طور پایین بمونه ؟
نه دیگه حرفی از اومدن دوباره نزدن، یک ساعت و نیم داشت با مرکز نویز و سیگنال چک میکردن هر کار کردن نتونستن 1 درصد بهتر کنن بلکه بدتر هم شد البته سیگنال که میرفت بالا میگفتم همین حالت بهتره اما کلا کار خودشون میکنن و اگر نتونن درست کنن بعدش خداحافظی میکنه میره انگار که اتفاقی نیوفتاده، یه لپ تاپ میارن با جی پی اس تو لپ تاپ نرم افزار دارن که sinr ,db چک میکنن با مرکز. البته من گفتم بهشون نرم افزاری توفیقی نداره تا وقتی که سایت و دکل فیزیکی تقویت کنید اما این کار و نمی کنن هزینه داره براشون . خودشم گفت که سیگنال و سرعت اینجا چقدر بده . در کل من نامید شدم کاملا شانسیه که هر کس خونه و یا محل کارش کجا باشه چه دکلی با چندتا لینک و پوشش..... یکی مثل ما نتش داغونه یکی پلاس داره بالای 100 مگابیت، شما هم پیگیر بیشتر نکن که کارشناس اگر خونتون هم نیاد میاد تو محل تست میکنه و نتت بدتر میشه.
راستی اینم اضافه کنم که طرف گفت سمت td نرو که وقتی وضع fd اینطوریه اونم تو منطقه شما همینه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by amirbrad; 26-10-2016 at 01:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)