اون خدمت بعدش که 19 ماهه مهم تر از 2 ماه آموزشیه، میخواستم پذیرش بگیرم ولی اگر 1/12 باقی بمونم دیگه نمیتونم :(
اون خدمت بعدش که 19 ماهه مهم تر از 2 ماه آموزشیه، میخواستم پذیرش بگیرم ولی اگر 1/12 باقی بمونم دیگه نمیتونم :(
دوستان فکر میکنید 1/12 کجا بیوفتیم؟ بعضیا میگن اسفند ماه ارتش زیاد نیرو میگیره بعضیا میگن نیروانتظامی ، سپاه هم که ظاهرا اسفند نیرو نمیگیره !
سلام دوستان کسی در مورد موسسه عمران ساحل اطلاعاتی داره. سربازی اونجا پذیرش شدم. خواهش میکنم اگه خودتون یا آشناهاتون اونجا بودن به من اطلاع بدید. خیلی مهمه. لطف کنید به این ایمیل بهم اطلاع بدید. ممنون
baghiha-at-gmail.com
Last edited by vahid3b; 01-11-2014 at 00:25.
سلام. دوست عزیز کسی رو سراغ نداری سربازی موسسه عمران ساحل بوده باشه. منم پذیرش شدم ولی خیلی دو دل هستم. لطفا اگه امکانتش هست جوابمو به این ایمیل بدید. ممنون. baghiha-At-gmail.com
سلام دوست عزیز. من موسسه عمران ساحل خاتم پذیرش شدم. چندتا سوال داشتم اگه امکانش هست بهم ایمیل بدید.baghiha-at-gmail.com
حذف شود........
Last edited by sasan.69; 01-11-2014 at 01:09.
1 ) شما برای کسر خدمت باید از یگان خدتون نامه برای سپاه ببرید بعدش که کسر خدمت رو به یگان می برید و ثبت می کنید هر کجا که خدمت می کنید مثلا ( نیروی انتظامی تهران بزرگ ) تا آخر خدمت باید در اون استان خدمت کنید و استان دیگری نمی توانید انتقالی بگیرید . منظور من از کسر خدمت قبل از رفتن به سربازی اینه که پارتی یا دوستی تو بسیج داشته باشی برات پرونده درست کنن و چند سال بسیج فعال بخوری. که تا 6 ماه می تونی کسر خدمت بگیری که هر 1 روزش هم یک عمره .
2 ) کلا شما یه پرونده در بسیج داری و فعالیت ها و سالهایی که فعال بودی توش هستش خالا می خواد از هر کجا باشه . بازم از پایگاه بسیج سوال کن .
3) یه پیشنهاد به کسانی که نیروی انتظامی افتادن و درجشون زیر س3 یعنی اس به پاییین شد حتما شهری به غیر از شهر خودشون خدمت کنن چون همرو می دن کلانتری و در شهر خودتون تو کلانتری خدمت کردن سخته یهو متهم می دن می بینی آشناست و کلی دردسر داره . . . .
سوز و سرمای مشکین شهر اونم تو دی و بهمن بکشی چی می گی ؟ سگ لرز می زدیم ما
یادمه تو آموزشی هر کی یه آشنا داشت می گفت من فلان جا میوفتم خیالم راحنه برای یگان و این حرفا!
یه بنده خدا که می گفت میوفتم فروشگاه اتکای قم دیگه هتل 7 ستاره میشه خدمتم،همون نفر افتاد یکی از نقاط مرزی یکی از بدترین واحدها(فک کنم یه تیپ تکاوری بود)
یکی دیگه باباش ارتشی بود میگفت من میوفتم شهر خودم ولی افتاد پرندک با ما!
خلاصه موقع امریه گرفتن قیافه بعضی ها تماشایی بود@!@!@!@!@!
فکر کنم چند روز دیگه ظرفیت 1/12 هم پر بشه برای افراد دارای مدرک دانشگاهی
دوست من اواخر مهر پلیس +10 مدارکش رو ثبت کرد و تاریخ اعزام شد 1/12 !!!!! یعنی اینهمه آدم رفتن برای اعزام که 8 و 10 پر شده...
کسی الان مشموله بزنه تو گوشش و 21 ماهه بگیره تا دیر نشده
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)