تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2526 از 4105 اولاول ... 1526202624262476251625222523252425252526252725282529253025362576262630263526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,251 به 25,260 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه Pouria_061's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

همچین بد هم نیست ، می خوری به تعطیلات عید ، مرخصی هاتون هم بیشتر میشه .
    اون خدمت بعدش که 19 ماهه مهم تر از 2 ماه آموزشیه، میخواستم پذیرش بگیرم ولی اگر 1/12 باقی بمونم دیگه نمیتونم :(

داره خودمونی میشه Pouria_061's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان فکر میکنید 1/12 کجا بیوفتیم؟ بعضیا میگن اسفند ماه ارتش زیاد نیرو میگیره بعضیا میگن نیروانتظامی ، سپاه هم که ظاهرا اسفند نیرو نمیگیره !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام دوستان کسی در مورد موسسه عمران ساحل اطلاعاتی داره. سربازی اونجا پذیرش شدم. خواهش میکنم اگه خودتون یا آشناهاتون اونجا بودن به من اطلاع بدید. خیلی مهمه. لطف کنید به این ایمیل بهم اطلاع بدید. ممنون
    baghiha-at-gmail.com
    Last edited by vahid3b; 01-11-2014 at 00:25.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام دوستان..
    سربازی منم فردا تمام میشه ...شهریور سال پیش که اعزام شدم و فردا اخرین روز سربازی من هست..چه زود گذشت..
    من امریه خاتم داشتم 3 ماه پالایشگاه بندرعباس 10 ماهم خط 2 متروی شیراز به عنوان کارشناس وظیفه برق ..خیلی تجربه کسب کردم توی پروژه های قرارگاه و خیلی کار یاد گرفتم..تجربه کار روی دستگاهی پیدا کردم که توی ایران انگشت شمار شانس کار بر روی اون رو پیدا میکنند (دستگاه TBM) انشاله دنبال کارای استخدام هستم..شنبه قرار خبر نهایی رو بهم بدن ..دعا کنید دوستان برای همه که اوضاع کار بده انشاله همه سرباز ها با کارت پایان خدمت سر بهترین کارها باشن
    یا علی
    سلام. دوست عزیز کسی رو سراغ نداری سربازی موسسه عمران ساحل بوده باشه. منم پذیرش شدم ولی خیلی دو دل هستم. لطفا اگه امکانتش هست جوابمو به این ایمیل بدید. ممنون. baghiha-At-gmail.com

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

باید این 10 روز جایی غیر از پادگان آموزشی باشه یعنی بعد اینکه از اینجا ترخیص شدین مراجعه میکنین جای دیگه و 10 روز شاید اونجا باشه.تا جایی که من تو مدرس کرج دیدم و دوستانی که دوره قبلش تونجا بودن تمام تکمیلی دارا همون روز رفتن. الان تو برگ سفیدتون زدن آموزشگاه مدرس کرج؟
    توی آموزشی من سه نفر رو میشناختم که امریه خاتم بودن 2 تاشون عمران بود رشتشون یکی هم حسابداری. از اون حسابدار خبر دارم جاش زیاد جالب نیست و تا 6 عصر بایداونجا باشه هر روز ولی خب شما فنی هستی باید فرق کنه جات من میبینم ببینم میتونم با اون عمرانی ها تماس برقرار کنم ببینم شرایطشون چطوره بهت بگم
    سلام دوست عزیز. من موسسه عمران ساحل خاتم پذیرش شدم. چندتا سوال داشتم اگه امکانش هست بهم ایمیل بدید.baghiha-at-gmail.com

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اون روزی که منو انداختن 1/12 از طرف پرسیدم گفت تا همین چهارشنبه گذشته 1/10 بودن ... شانس منه :/
    حذف شود........
    Last edited by sasan.69; 01-11-2014 at 01:09.

آخر فروم باز G U L D A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

1 )
    اگه قبل از مشخص شدن وضعیت کسر خدمت اعزام بشیم، مشکلی پیش میاد مگه؟!

2 ) اگه پرونده بسیج توی حوزه استحفاظی یه گردان باشه (بسیج محلات و مساجد) و دوره تکمیلی (کارت سبز) رو توی یه گردان دیگه بگذرونیم، موقع اقدام برای کسری بسیج و کفایت آموزش مشکلی پیش میاد؟
    هر 2 جزء گردان های امام حسین هستن
    1 ) شما برای کسر خدمت باید از یگان خدتون نامه برای سپاه ببرید بعدش که کسر خدمت رو به یگان می برید و ثبت می کنید هر کجا که خدمت می کنید مثلا ( نیروی انتظامی تهران بزرگ ) تا آخر خدمت باید در اون استان خدمت کنید و استان دیگری نمی توانید انتقالی بگیرید . منظور من از کسر خدمت قبل از رفتن به سربازی اینه که پارتی یا دوستی تو بسیج داشته باشی برات پرونده درست کنن و چند سال بسیج فعال بخوری. که تا 6 ماه می تونی کسر خدمت بگیری که هر 1 روزش هم یک عمره .
    2 ) کلا شما یه پرونده در بسیج داری و فعالیت ها و سالهایی که فعال بودی توش هستش خالا می خواد از هر کجا باشه . بازم از پایگاه بسیج سوال کن .

3) یه پیشنهاد به کسانی که نیروی انتظامی افتادن و درجشون زیر س3 یعنی اس به پاییین شد حتما شهری به غیر از شهر خودشون خدمت کنن چون همرو می دن کلانتری و در شهر خودتون تو کلانتری خدمت کردن سخته یهو متهم می دن می بینی آشناست و کلی دردسر داره . . . .

آخر فروم باز G U L D A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

همه همینو میگن ، ولی سربازی مث آب خوردنه همین الانشم سوز پرندک وحشتناکه ولی همه اینا کنار دوستان بودن تو خدمت همرو قابل تحمل میکنه ، تا الان کوچیک ترین بی احترامی رو ندیدیم و کمترین بیگاری رو کشیدیم ، از این به بعدشم همینطوره
    آشنا مم جور شده بعد آموزشی میوفتم پادگان جی کنار خونمون که این از همه بیشتر آدم رو دلگرم میکنه
    سوز و سرمای مشکین شهر اونم تو دی و بهمن بکشی چی می گی ؟ سگ لرز می زدیم ما

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

یادمه تو آموزشی هر کی یه آشنا داشت می گفت من فلان جا میوفتم خیالم راحنه برای یگان و این حرفا!
    یه بنده خدا که می گفت میوفتم فروشگاه اتکای قم دیگه هتل 7 ستاره میشه خدمتم،همون نفر افتاد یکی از نقاط مرزی یکی از بدترین واحدها(فک کنم یه تیپ تکاوری بود)
    یکی دیگه باباش ارتشی بود میگفت من میوفتم شهر خودم ولی افتاد پرندک با ما!
    خلاصه موقع امریه گرفتن قیافه بعضی ها تماشایی بود@!@!@!@!@!

10. 3 کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

فکر کنم چند روز دیگه ظرفیت 1/12 هم پر بشه برای افراد دارای مدرک دانشگاهی
    دوست من اواخر مهر پلیس +10 مدارکش رو ثبت کرد و تاریخ اعزام شد 1/12 !!!!! یعنی اینهمه آدم رفتن برای اعزام که 8 و 10 پر شده...

کسی الان مشموله بزنه تو گوشش و 21 ماهه بگیره تا دیر نشده

12. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •