اشکال از لینکهای مستقیمیه که ازش دانلود میکنی، به احتمال زیاد سرعتشون محدود شده، الان تعداد کمی از سایتهای دانلود با لینک مستقیم هستن که محدود نشدن.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اشکال از لینکهای مستقیمیه که ازش دانلود میکنی، به احتمال زیاد سرعتشون محدود شده، الان تعداد کمی از سایتهای دانلود با لینک مستقیم هستن که محدود نشدن.
شما بهم چند تا لینک خوب که محدود نشدون پ.خ میکنی امتحان کنم
با تشکر
دوست عزيز با همه مرورگر ها چك كردم..فايده نداره.
مودمم level one fbr-1161 هست....دفترچه اش رو انداختم دور فكر كنم...مال 3-4 سال پيشه...
الان اين وضعيت خوبه؟
![]()
Last edited by pedramakaay; 06-10-2010 at 13:08.
در واقع اون مدیرشون هم نمی دونه که چرا سرعت صبح تا شب فرق می کنه
دلیلش هم اینه که اینترنت توی ایران بمعنای واقعی کلمه "فله ای" هست
سلام دوست من
آاقا در کل راضی هستی از این سرویس ؟ پینگت چطوره ؟ میشه لطف کنی از این IP یه پینگ بگیری 10.56.130.133 ببنیم اگه خوب باشه ما هم اقدام کنیم
باتشکر
دیگه موندم از کجا سرویس بگیرم یکی از دیگری بدتر
واقعا جایی نیست که ما شکایت کنیم از دسته این دزدا
برای وارد شدن به منوی کانفیگ مدل مودم شما باید از 192.168.1.254 استفاده بکنید .
تو این چند روزه مدیران محترم خیلی به من لطف داشتن!
جاداره یه تشکری ازشون بشه!!
جواب این پست چی شد؟؟
شهرم رو هم اعلام کردممن جواب تمام این سوالات رو میدم تو همین تاپیک و امروز اما قبل از اون میخوام بدمنم تو کدوم شهر سرویس میگیری اگه امکان داره یه پیغام برام بزار و بگو
مطمعن باش بعد از اون تمام اینها رو بهش جواب میدم حتی اونهایی که گفتی مطمعنی جواب نداره
حالا شما معمولی هاش رو جواب بدی کلی کار میکنی!!!
مثل اینکه دوباره محدودیتارو از روی سرویس های ART برداشتن
یعنی چی دوباره ؟ من کاربر نسبتا جدیدم ! کی محدودیت نداشت کی محدودیت گذاشتن و کی دوباره برداشتن ؟!
خوب اینجوریه که بریم Art بگیریم به صرفه تره که ! البته این قانون FP باز اذیت می کنه.
سلام! جون من نگین رکب خوردم !!!!!!! آقا من اکو 128 داشتم تو روز سرعت دانلودم تقریبا 60 بود، امروز رفتم تغییر سرویس دادم به 512 گفتم دیگه کم کم 100 تا رو شاخشه !!! اما دیدم بالاتر از 65 تا نمیره !!!!!! نگید سرعتش همینه ؟!!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!!؟
از سایت speedtest.net این جواب اومده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جون من جواب بدین تا سکته نزدم !!! پولم هدر رفته ؟!!؟
هم اکنون 54 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 54 مهمان)