تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2526 از 4751 اولاول ... 1526202624262476251625222523252425252526252725282529253025362576262630263526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,251 به 25,260 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام به همه دوستان . من هم دیروز شاتلم وصل شد 512
    ولی سرعت دانلود شبانه رو 0-5 میچرخه تازه با ای دی ام و لینک مستقیم دانلود میکنم
    به نظر شما من چیکار کنم
    پشتیبانی هم که چرت و پرت جواب میده
    اشکال از لینکهای مستقیمیه که ازش دانلود میکنی، به احتمال زیاد سرعتشون محدود شده، الان تعداد کمی از سایتهای دانلود با لینک مستقیم هستن که محدود نشدن.

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شما بهم چند تا لینک خوب که محدود نشدون پ.خ میکنی امتحان کنم
    با تشکر

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مارک مودمت چیه؟! توی دفترچه اش ای پی مودم را نوشته!

با مرورگرهای دیگه هم تست کن!

دوست عزيز با همه مرورگر ها چك كردم..فايده نداره.

مودمم level one fbr-1161 هست....دفترچه اش رو انداختم دور فكر كنم...مال 3-4 سال پيشه...

الان اين وضعيت خوبه؟

Last edited by pedramakaay; 06-10-2010 at 13:08.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ziarratt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

كسي اينجا توي شاتل كار نميكنه كه بدونه. خودشون هم نميدونن مديرشون شب ميخوابه صبح پا ميشه يه ايده به سرش ميزنه يهو سرعت يه سري رو كم و مال بعضي ها رو زياد ميكنه!

ولي چيزي كه معلومه شما هنوز هم سرعتتون 2.5 برابر چيزي كه بايد باشه هست و اگه سرعت قبلي رو ميخواين بايد 256 يا 512 اكو بگيريد.
    در واقع اون مدیرشون هم نمی دونه که چرا سرعت صبح تا شب فرق می کنه
    دلیلش هم اینه که اینترنت توی ایران بمعنای واقعی کلمه "فله ای" هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    سششيشنتمنبمشيدبشي

پيش فرض

مثل اینکه دوباره محدودیتارو از روی سرویس های ART برداشتن.
    الان ART 5 بدون V P N راحت از سرور رپید 110kb/s میگیره !!!
    بریم تو کاره نامحدود ....
    سلام دوست من

آاقا در کل راضی هستی از این سرویس ؟ پینگت چطوره ؟ میشه لطف کنی از این IP یه پینگ بگیری 10.56.130.133 ببنیم اگه خوب باشه ما هم اقدام کنیم
    باتشکر

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دیگه موندم از کجا سرویس بگیرم یکی از دیگری بدتر
    واقعا جایی نیست که ما شکایت کنیم از دسته این دزدا

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزيز با همه مرورگر ها چك كردم..فايده نداره.

مودمم level one fbr-1161 هست....دفترچه اش رو انداختم دور فكر كنم...مال 3-4 سال پيشه...

الان اين وضعيت خوبه؟

برای وارد شدن به منوی کانفیگ مدل مودم شما باید از 192.168.1.254 استفاده بکنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه m_pixel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

پيش فرض

تو این چند روزه مدیران محترم خیلی به من لطف داشتن!
    جاداره یه تشکری ازشون بشه!!

آقای نماینده
    اگه واقعا حرف حق میزنی بیا جواب این پست منو بده!

من تا 1ماه پیش از شاتل سرویس میگرفتم و توی این مدت 1ماه ونیمش رو 2مگ گرفته بودم!
    1-از اول که ما این اکانت رو گرفتیم توی شبانش سرعت به شدت پایین بود و روی 20 و30 بود بعد ما اومدیم با دوستمون یه تحقیقی روی ip هایی که وصل بودیم کردیم و فهمیدیم کدوم ip ها سرعت نسبتا بالایی داره
    یعنی ما هر شب حدود 30 یا 40 دقیقه وقت میزاشتیم تا بلکهip توی رنجی که میخواستیم قرار بگیره! و اگه خدا بخواد سرعت بالا باشه!
    2-بعد هر شب حداقل 3,4 بار , و معمولا تا صبح 6,7 بار قطع میشد! یعنی درواقع ip هم از دست خارج میشد و نمیشد کانکت نگهش داشت!و خیلی از لینک ها انقضاشون تموم میشد و خراب میشدن!
    3- به مدت 15 روز هر شب سرویس ما راس ساعت 3:03 دقیقه قطع میشد! (خوشحال میشم دلیل اینو بدونم!!!)
    4- تقریبا وسط های دوره بود که 2مگ گرفته بودم، دیدم سرعتم کلا کم شده! بعد که رفتم دیدم down stream از 2270 به 160 تغییر یافته!
    یعنی منی که باید با سرعت 256 دانلود کنم سرعتم رو کرده بودن 17!!
    که بعد ما تماس گرفتیم و پشتیبانی هم گفت بچه ها سرویسو ریست کرده بودن!! (الان فکر کنم خود شما از این دروغ خندتون بگیره!) و بعد یه روز درست شد!
    حتی با پشتیبانی تهران هم درمیون گذاشتم گفت این کار خود نمایندگیه و نباید همچین کاری رو بکنه!
    5- رسید به 7 روز باقیمانده از دورم که باز همون جریان بالا تکرار شد! و سرعت شد 17 !
    ما زنگ زدیم پشتیبانی و اونم گفت: به علت استفاده بالا از سرویس شبانه اکانتتون رو به 128 تغییر دادیم!!!!!
    و دیگه نمیتونید 2مگ استفاده کنید و اگر میخواید با همین 128 سر کنید!
    منم با رئیسشون حسینی صحبت کردم و گفت ما خودمون شبا قطع میکردیم و سرعت رو پایین میاوردیم!
    ببینید چقدر این آدم ...
    بعد جالبه گفت طبق قانون fair policy!!
    البته من اونموقع اصلا نمیدونستم چی هست! ولی موقعی که کار از کار گذشته بود فهمیدم که این قانون فقط در مورد سرویس های نامحدود صدق میکنه!
    و کارشون هم 100% غیر قانونی بوده!

حالا شمایی که میگی شاتل خوبه و بهترینه. آیا اینا ملاک خوب بودنه؟
    این طرز برخورد با مشتریه؟
    کدوم شرکتی حق داره بین دوره سرویس رو تغییر بده؟
    اصلا یکی به من بگه این پول حروم از گلوشون پایین میره؟

من با دوستم چند روز پیش رفتیم دفتر خدمات ارتباطی و رفیقم گفت من سرویس 256 مخابرات رو میخوام ولی بحای سرویس مخابرات برگه ی شاتل رو گذاشتن جلوش تا امضا کنه!!!!
    و وقتی هم که گفتیم مخابرات گفت برید به دفتر فلان جا!!!
    چالبه ما توی دوتا دفتر رفتیم شاید کلا 5 تا پوستر تبلیغاتی اونجا بود ولی 4 تاش مربوط به شاتل و تبلیغ مودم zyxel و.. بود!
    یعنی شما فکر کن مشتری برای اولین بار می خواد سرویس بگیره میره دفتر خدمات بعد جلوش قرارداد شاتل رو میزارن که امضا کنه! اونم که اصلا نمیدونه چی به چیه و امضا میکنه!

به نظر من شرکتی که بخواد مشتریاشو اینطوری جمع کنه کلاه برداره! و به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره!
    حالا شما به نظرت شاتل چند درصد مشتریاشو اینطوری جمع کرده؟؟؟
    شما هم اگه یخورده روی این حرفا فکر کنی میبینی که حق با این مردمه یا شرکت خودتون!

البته من این حرفا رو زدم تا یه سری آدم بی خبر مطلع بشن. و میدونم که شما جوابی برای این حرفا نداری!
    وگرنه اگر کل پرسنل شاتل به صف بشن بیان ازم معذرت خواهی کنن هرگز عقلمو دست همچین آدمایی نمیدم!

دز ضمن من الان دارم نصف پول 2مگ شاتل رو میدم و حتی بیشتر از اون حچم هم دانلود میکنم!
    جواب این پست چی شد؟؟
    من جواب تمام این سوالات رو میدم تو همین تاپیک و امروز اما قبل از اون میخوام بدمنم تو کدوم شهر سرویس میگیری اگه امکان داره یه پیغام برام بزار و بگو
    مطمعن باش بعد از اون تمام اینها رو بهش جواب میدم حتی اونهایی که گفتی مطمعنی جواب نداره
    شهرم رو هم اعلام کردم
    حالا شما معمولی هاش رو جواب بدی کلی کار میکنی!!!

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مثل اینکه دوباره محدودیتارو از روی سرویس های ART برداشتن

یعنی چی دوباره ؟ من کاربر نسبتا جدیدم ! کی محدودیت نداشت کی محدودیت گذاشتن و کی دوباره برداشتن ؟!

خوب اینجوریه که بریم Art بگیریم به صرفه تره که ! البته این قانون FP باز اذیت می کنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام! جون من نگین رکب خوردم !!!!!!! آقا من اکو 128 داشتم تو روز سرعت دانلودم تقریبا 60 بود، امروز رفتم تغییر سرویس دادم به 512 گفتم دیگه کم کم 100 تا رو شاخشه !!! اما دیدم بالاتر از 65 تا نمیره !!!!!! نگید سرعتش همینه ؟!!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!!؟
    از سایت speedtest.net این جواب اومده :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جون من جواب بدین تا سکته نزدم !!! پولم هدر رفته ؟!!؟

11. این کاربر از moji67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 54 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 54 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •