تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2525 از 3347 اولاول ... 152520252425247525152521252225232524252525262527252825292535257526253025 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,241 به 25,250 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چه خبره؟؟ متاسفانه امثال شماها خیلی دانلود زیاد دارید و حق بقیه خورده میشه بعضیا 1 گیگ هم نمیتونن دانلود کنن اونوقت شما شبی 120 گیگ دانلود میکنی یه وقت کم نیاری !!! برای این موضوع بنظرم باید شرکت تصمیم بگیره که حق بقیه خورده نشه و در بهترین حالت شبی بیشتر از یه حجم خاصی نشه دانلود کرد ! همه چیز هم شده برای شهرهای بزرگ ! مگه بقیه آدم نیستن و نمیتونن از اینترنت پر سرعت استفاده کنن !؟ اکثر جاها پوشش نداره متاسفانه... واقعا متاسفم برای شرکت ایرانسل
    مشکل اصلی سر پهنای باند منطقه و تداخلات فرکانسی و ایجاد نویز و پایین بودن کیفیته و الا اگر این مشخصه ها خوب باشه و همزمان چند نفر با هم دانلود کنن یه جوری بینشون تقسیم میشه.
    مثلا اگر الان من توی خونه دانلود کنم و سرعتم شش مگ باشه و بغل دستی من هم شروع به دانلود کنه سریع سرعت من میاد روی سه مگ تا هر دو با هم استفاده کنند. به همین خاطر لود بالانس دو تا سیم 4 جی توی یک نقطه هیچ فایده ای نداره. پس اگر این بنده خدا دانلود کرده سرعت شما از بین نرفته بله نوسان زیاد توی یک منطقه می تونه به خاطر همین دانلودها باشه اما اگر شما کلا پوشش ندارید یا کلا سرعت بالا دریافت نمی کنید مشکلش چیز دیگست
    Last edited by ak313; 25-10-2016 at 17:14.

2. 5 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

از 2:10 تا 7:7 دوتا بسته 3 ساعته در عرض 5 ساعت 120 گیگ تموم شد. هر شب هم دانلود دارم تقریبا .4g باند 1800 .
    خخخخ
    خدا قوت اخوی
    من این حجم رو هر شب تو هاردم جا بدم میترکه

========

معلومه تو منطقتون دانلودر دیگه ای نیس که سرعت رو بخوابونه ! وگرنه همچین دانلودی رو باند 3 خیلی کمیابه

4. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

6. 4 کاربر از distefanoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

8. این کاربر از distefanoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چه خبره؟؟ متاسفانه امثال شماها خیلی دانلود زیاد دارید و حق بقیه خورده میشه بعضیا 1 گیگ هم نمیتونن دانلود کنن اونوقت شما شبی 120 گیگ دانلود میکنی یه وقت کم نیاری !!! برای این موضوع بنظرم باید شرکت تصمیم بگیره که حق بقیه خورده نشه و در بهترین حالت شبی بیشتر از یه حجم خاصی نشه دانلود کرد ! همه چیز هم شده برای شهرهای بزرگ ! مگه بقیه آدم نیستن و نمیتونن از اینترنت پر سرعت استفاده کنن !؟ اکثر جاها پوشش نداره متاسفانه... واقعا متاسفم برای شرکت ایرانسل
    اگر هم کسی مقصر باشه قطعا خود ایرانسله (بعنوان یک شخص حقوقی) که به درستی پهنای باند رو تسهیم نکرده، نه امثال این دوستمون ! وقتی محدودیتی برای دانلود شبانه اعمال نشده چرا دانلود نکنن ؟؟

معلومه تو منطقتون دانلودر دیگه ای نیس که سرعت رو بخوابونه ! وگرنه همچین دانلودی رو باند 3 خیلی کمیابه
    مگه پهنای باند بصورت منطقیه-ای تقسیم میشه ؟؟
    Last edited by leo.unique; 25-10-2016 at 17:07.

10. 3 کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mobile1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سرعت خدا رو شکر رو دکلی که همیشه ازش نت میگیرفتم بالای 1 مگابایت اومده ! ولی وصل شدن به دکل ضعیف دیوانه کنندس
    نمیدونم این مودم ها بر چه اساس انتخاب میکنن دکل رو ! شاید اون ضعیفه 2600 هست که به خاطر فاصله زیادش سرعت کمه ولی مودم اون رو به عنوان اولویت حساب میکنه ! شاید هم از طرف خود ایرانسل این مشکل مسخره پیش اومده
    البته این احتمال هم میدم اینا که اومدن مشکل رو حل کنن این دکل دوم هم تازه راه اندازی کردن ! و گرنه تا پریروز اصلا فکرش رو نمیکردم چنین مساله ای هم وجود خارجی داشته باشه !

12. 3 کاربر از mobile1199 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اولین اپراتور در دنیا که سرعت دانلود صفر خالص رو بدست اورد!اپراتوری نیست جز ایرانسل!الان نمیدونم بخندم یا گریه کنم

14. 5 کاربر از silvermanhhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یادم زمانی که پهنای باند فرکانس 1800 به ده مگاهرتز ارتقا پیدا کرد من سرعت 50 مگ رو تجربه کردم اما بعد یه مدت کم شد 20 و بعد هم 10. نظر شخصیم اینه که دو چیز باعثش شد یک اینکه چند دکل دیگر رو توی منطقه 4 جی کردن و اونا پهنای باند گرفتن و مهم تر این که اونا باعث شدن نویز من بره بالا و طبیعی هست که با نویز بالا خبری از سرعت خوب نخواهد بود. اگر سرعت خوب می خواهید باید نویز بالای 15 باشه و کیفیت هم بین 3 تا 7
    این سرعت الان باند سه با سیگنال زیر. الانم اگر بگردم و اس ان آ رو به 14 15 برسونم 21 22 مگ میده ( تست کردم)

اینم وضعیت زمانی که گفتم ( 10 ماه پیش )

دیگه این سرعتو توی باند سه خونمون ندیدم البته الان 2600 با 15 مگا هرتز پهنای باند خیلی خوبه البته اگر اونم خراب نکنن

سلام جناب از کجای گوشی مشخص میشه که به کدوم باند الان متصل شدم؟؟ اگه برنامه ای هست لطفا نام انگلیسی شو بگید دانلود کنم... گوشیم HUAWEI مدل G620s از باندهای زیر پشتیبانی میکنه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

مگه پهنای باند بصورت منطقیه-ای تقسیم میشه ؟؟
    منظورم از منطقه ، مناطق تحت پوشش اون دکلی بود که ایشون در حال دانلود بودن ! چون تو این فن آوری هر چند نفر باهم دانلود بکنن سرعت بین اون ها تقسیم میشه
    و هر سکتور پهنای باندی داره برای خودش که در صورت استفاده افراد بیشتر روی اون سکتور پهنای اون سکتور بین اون ها تقسیم میشه

17. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

اولین اپراتور در دنیا که سرعت دانلود صفر خالص رو بدست اورد!اپراتوری نیست جز ایرانسل!الان نمیدونم بخندم یا گریه کنم
    باز شما یه مقدار آپلود دارید. این رکورد مقدس کماکان متعلق به تنهای آخر هست. (Slower than 99% of IR)

19. 2 کاربر از xomax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •