از ساعت 1:47 تا 2 و از ساعت 7 تا 7:13 سرعت دانلودم حدود 1 MB/s بود و از ساعت 2 تا 7 سرعت دانلود بین 350 تا 530 متغیر بود
از ساعت 1:47 تا 2 و از ساعت 7 تا 7:13 سرعت دانلودم حدود 1 MB/s بود و از ساعت 2 تا 7 سرعت دانلود بین 350 تا 530 متغیر بود
از سرور داخلی دانلود کردی یا خارجی؟
چند وقته از پارس سرویس داری؟
شبانش همیشه اینطوریه؟
سپاس![]()
والا نمیدونم ایبن سرورایی که دانلود کردم داخلی بوده یا خارجی
من الان 3 ساله از پارس سرویس دارم
شبانش نه همیشه اینطوری نیست جدیدا چون منطقه ما افزایش پهنای باند دادند و خط هارو روی دو مگ بستند اینطوریه
من 128 نا محدود دارم دیشب تست کردم تو ساعات رایگان سرعتش روی 16 کیلو بود فقط ! به خاطر اینکه سرویس نا محدود هست اینقدر سرعتش پایینه تو ساعات رایگان !؟ اگه 256 محدود بگیرم سرعتم تو ساعان رایگان رو چند میاد ؟
سلام
دوستان سرویس قبلی من 256 بود که روی 9 مگ بسته شده بود ولی شبا سرعت خیلی افت میکرد و به 50 میرسید
الان سرویسم رو به 2 مگ ارتقا دادم و خوب دان استریم هنوز روی همون 9 مگه
از اونجایی که دان استریم سرویس 256 و 2 مگ هر دو روی 9 مگ بسته شده نیازی هست که من بهشون زنگ بزنم و بگم سرویسم رو ارتقا دادم ؟ ( واسه اینکه سرعت شبانه م روی 2 مگ تنظیم بشه نه 256 )
و الان سرعت دانلود شبانه 2 مگ حدودا چنده ؟
ممنون
خب الان شبانه چند دانلود میکنید ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
همین امروز سرویسم رو 2 مگ کردم و امشب اولین شب دانلود شبانم با 2 مگه
خیر نیازی نیست دوباره تماس بگیرید و وقتی سرویستون را اپدیت کردید با خاموش و روشن کردن مودم تغییرات اعمال میشه
و مطمئن باشید امشب با 50 دانلود نخواهید کرد![]()
من که ۲ مگ دارم تو تهران ۴۰۰ دانلود میکنم شبانه
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
تاریخ
افزایش محدودیت ترافیک به میزان 1024 مگا بایت [One GB (حجم ترافيک اضافه شده بابت اجرای مصوبه 152 سازمان تنظيم مقررات) ]
1392/07/13
جریان این چیه!؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)