ای بابا
صالح کجا افتادی این کجاست دیگه ؟؟؟
درجه چی بهت دادن؟؟؟
بچه کجا بودی صالح؟؟؟
ای بابا
صالح کجا افتادی این کجاست دیگه ؟؟؟
درجه چی بهت دادن؟؟؟
بچه کجا بودی صالح؟؟؟
ممنون که به سوالاتم پاسخ میدین
این قرارگاه توی خود پادگان هست؟
برای منتقل شدن به قرارگاه نیاز به پارتی هست؟ اگر پارتی نداشته باشم میشه به روش خودم با فرمانده صحبت کنم تا من رو منتقل کنه به قرارگاه؟
قبلا هم گفتم بهت داداش . جای خوبی افتادی . حداقلش اینه که صاحاب داره و هرکی به هرکی نیست . کارت تردد مخصوص ستوان هاست . اگه لیسانس باشی شاید بهت روزبرگ بدن( شاید) دوره ما همه گروهبان ها باید توی پادگان میموندن . پس خیلی برای خروج از پادگان دلتو خوش نکن .
افتادی توی پادگانی که کلا از اول تا آخرش توپخانه ست . برای توپخانه هم دوره کد مخصوص وجود داره ( مراتو - دروازه شیراز) . پس به احتمال زیاد میفتی اداری چون نیروهای توپخانه رو از دوره کدی ها میگیرن( به جز سرباز صفر ها) . . .
احتمالا توی یکی از آتشبار ها میفتی ، بعد مامور میزنن واست برای اداری . حتی اگه اینطور هم نشد خودتو ناراحت نکن . یکی از بهترین جاهای نیرو زمینی افتادی .
در مورد نگهبانی هم ناراحت نباش . اگه اداری بیفتی احتمالا هفته ای یکبار میشی نگهبان ( که اصلا چیزی نیست!).
موفق باشی .
ببینید چون لشکر رزمی هست چندتا گردان پیاده داره ک اونجا فاجعه هست و چندتا گروهان مستقل مثل جنگ نوین و قرارگاه و مهندسی و .... ...
قرارگاه افتادن همینکه بگید رشتتون حقوقه و کارهای کامپیوتری انجام میدین کفایت میکنه .... البته اینم عرض کنم که فرمانده تیپ خودش شخصا بچه های لیسانس به بالا رو تقسیم میکنه یعنی همرو جمع میکنن تو ی سالن و تک تک با فرمانده تیپ صحبت میکنید و ایشون نظر میدن ک کجا باشید .... بعد از اینکه قرارگاه افتادین بین بازرسی و شعبه قضایی با نظر فرمانده قرارگاه یکجا مشغول بکار میشین
منم هفته اول کلم باد داشت
در مورد پادگان جی باید بهت بگم که سخت در اشتباه هستی
اگر پارتید پوردستان باشه فقط میتونی پادگان جی خدمت کنی در غیر این صورت 1 هزارم درصد هم روش حساب باز نکن
من تو کل 01 ندیدم کسی بیوفته پادگان جی در صورتی که همه پارتی داشتن و میخواستن اونجا بیوفتن
تو دوره کد هم همینطور
کلا ادم شادی هستی بزار متد بره بالا حالتو میپرسم عجله نکن
هنوز تو نمیدونی سرمای پرندک چیه دو هفته دیگه میفهمی این سرما نیستش این بازی با باد هستش
گفتم که عجله نکن
تاریخ معرفیت کی هستش داداش؟
دمت گرم دوست عزیز
دوست عزیز من دوره کد توپخانه( شهید صیاد شیرازی رسته عملیات زمین به هوا با کد 15200) بودم (پدافند هوایی شاهین شهر) و دورمون دیروز تمام شد و تک پسرم و اهل شهر یزد به نظرت چند درصد احتمال داره بییفتم توپخانه 55 اصفهان؟(یک سرهنگ مسیول نیروی انسانی 55 نام من را فرستاده ستاد نیروی زمینی تهران و درخواست نیرو داده وگفته بهم 90 درصد کارت حله و فقط دعا کن ستاد نیروی زمینی گیج بازی در نیاوره)
جناب 55312 آموزشی کجا بودی؟/شرایط داشتی که افتادی توپخانه 55؟
سلام
فردا باید خودمو به فرماندهی پشتیبانی منطقه 1 ف اماد و پش نزاجا کرمانشاه معرفی کنم.رسته اداری.
1-با لباس شخصی برم تو پادگان یا باید از همین شهر خودمون لباسارو بپوشم و برم اونجا؟
2-پنجشنبه ها تعطیله؟اگر تعطیل باشه میتونم چهارشنبه بیام خونه تا شنبه؟
3-وضعیت مرخصیهاش چطوره؟
ممنونم.
با لباس نظامی اگر می توانید ارام و علایم نیز بزنید اگر هم نداشت مشکلی نیست روز اول زیاد گبر نمیدن.
در برخی از پادگان ها در شهرستان ها تعطیل می باشد در تهران که اکثرا پادگان های ارتش تعطیله.
وضیعت مرخصی ابتدا به درجه نطامی شما و سپس به نگهبانی شما مربوطه ، افسرهادر اکثر پادگان ها کارت تردد دارند و گروهبان ها و سرباز های عادی دفترچه مرخصی ، نگهبانی هم به تعداد گروهبان ها و افسرها متفاوته هر چه تعداد بیشتر باشه تعداد نگهبانی ها کم میشه .افسرها چون کارت تردد دارند بنابراین برای تردد مشکلی ندارند و اخر هفته با فرض تعطیل بودن پنجشنبه راحتر میتونن استفاده کنند اما دفترچه با توجه نظر فرمانده شما متفاوته چون مهر و امضا ان باید پای برگ دفترچه باشه.اما با توجه به اینکه شما در پش م ۱ هستید فکر کنم برای مرخصی زیاد گیر نباشند.
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)