تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2524 از 4105 اولاول ... 1524202424242474251425202521252225232524252525262527252825342574262430243524 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,231 به 25,240 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام دوستان
    بعد از دو ماه دوره کد امروز امریه ها رو دادن
    متاسفانه یا خوشبختانه افتادم تیپ 35 تکاور کرمانشاه (جیران بلاغ)
    دوستان کسی اینجا خدمت کرده؟

ممنون
    ای بابا

صالح کجا افتادی این کجاست دیگه ؟؟؟

درجه چی بهت دادن؟؟؟

بچه کجا بودی صالح؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

تیپ 123 رفته بودن کرمانشاه که تازه برگشتن ...

تیپ 223 از 123 بهتر بود که شما افتادین تیپ 123 که اونم باز مشکل خاصی نیست ...

فقط شما تمام تلاشتو بکن که بیفتی قرارگاه که اگ اونجا بیفتی قطعا میفرستنت شعبه قضایی .... اونجا هم ک بهشته واسه خودش ...
    ممنون که به سوالاتم پاسخ میدین
    این قرارگاه توی خود پادگان هست؟
    برای منتقل شدن به قرارگاه نیاز به پارتی هست؟ اگر پارتی نداشته باشم میشه به روش خودم با فرمانده صحبت کنم تا من رو منتقل کنه به قرارگاه؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    من با درجه گروهبان یکی افتادم تیپ 55 توپخانه اصفهان با رسته اداری پرسنلی کد 72110 (امور اداری) ساکن اصفهان هم هستم.
    کسی میدونه روز برگ یا با کارت تردد میزارند بیام خونه؟ چه ساعتی؟ 2 یا 5؟
    گروهبان ها هفته ای چند بار نگهبانند؟
    من که رستم اداریه حتما میوفتم اداری؟ اگه نه کجاش بیوفتم بهتره؟

دوستان ببخشید سوالات زیاده
    دمتون گرم.
    قبلا هم گفتم بهت داداش . جای خوبی افتادی . حداقلش اینه که صاحاب داره و هرکی به هرکی نیست . کارت تردد مخصوص ستوان هاست . اگه لیسانس باشی شاید بهت روزبرگ بدن( شاید) دوره ما همه گروهبان ها باید توی پادگان میموندن . پس خیلی برای خروج از پادگان دلتو خوش نکن .
    افتادی توی پادگانی که کلا از اول تا آخرش توپخانه ست . برای توپخانه هم دوره کد مخصوص وجود داره ( مراتو - دروازه شیراز) . پس به احتمال زیاد میفتی اداری چون نیروهای توپخانه رو از دوره کدی ها میگیرن( به جز سرباز صفر ها) . . .
    احتمالا توی یکی از آتشبار ها میفتی ، بعد مامور میزنن واست برای اداری . حتی اگه اینطور هم نشد خودتو ناراحت نکن . یکی از بهترین جاهای نیرو زمینی افتادی .
    در مورد نگهبانی هم ناراحت نباش . اگه اداری بیفتی احتمالا هفته ای یکبار میشی نگهبان ( که اصلا چیزی نیست!).
    موفق باشی .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ممنون که به سوالاتم پاسخ میدین
    این قرارگاه توی خود پادگان هست؟
    برای منتقل شدن به قرارگاه نیاز به پارتی هست؟ اگر پارتی نداشته باشم میشه به روش خودم با فرمانده صحبت کنم تا من رو منتقل کنه به قرارگاه؟
    ببینید چون لشکر رزمی هست چندتا گردان پیاده داره ک اونجا فاجعه هست و چندتا گروهان مستقل مثل جنگ نوین و قرارگاه و مهندسی و .... ...

قرارگاه افتادن همینکه بگید رشتتون حقوقه و کارهای کامپیوتری انجام میدین کفایت میکنه .... البته اینم عرض کنم که فرمانده تیپ خودش شخصا بچه های لیسانس به بالا رو تقسیم میکنه یعنی همرو جمع میکنن تو ی سالن و تک تک با فرمانده تیپ صحبت میکنید و ایشون نظر میدن ک کجا باشید .... بعد از اینکه قرارگاه افتادین بین بازرسی و شعبه قضایی با نظر فرمانده قرارگاه یکجا مشغول بکار میشین

5. این کاربر از SaMaN P30WORLD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

همه همینو میگن ، ولی سربازی مث آب خوردنه همین الانشم سوز پرندک وحشتناکه ولی همه اینا کنار دوستان بودن تو خدمت همرو قابل تحمل میکنه ، تا الان کوچیک ترین بی احترامی رو ندیدیم و کمترین بیگاری رو کشیدیم ، از این به بعدشم همینطوره
    آشنا مم جور شده بعد آموزشی میوفتم پادگان جی کنار خونمون که این از همه بیشتر آدم رو دلگرم میکنه
    منم هفته اول کلم باد داشت

در مورد پادگان جی باید بهت بگم که سخت در اشتباه هستی

اگر پارتید پوردستان باشه فقط میتونی پادگان جی خدمت کنی در غیر این صورت 1 هزارم درصد هم روش حساب باز نکن

من تو کل 01 ندیدم کسی بیوفته پادگان جی در صورتی که همه پارتی داشتن و میخواستن اونجا بیوفتن

تو دوره کد هم همینطور

کلا ادم شادی هستی بزار متد بره بالا حالتو میپرسم عجله نکن

هنوز تو نمیدونی سرمای پرندک چیه دو هفته دیگه میفهمی این سرما نیستش این بازی با باد هستش

گفتم که عجله نکن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    بعد از دو ماه دوره کد امروز امریه ها رو دادن
    متاسفانه یا خوشبختانه افتادم تیپ 35 تکاور کرمانشاه (جیران بلاغ)
    دوستان کسی اینجا خدمت کرده؟

ممنون
    تاریخ معرفیت کی هستش داداش؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

قبلا هم گفتم بهت داداش . جای خوبی افتادی . حداقلش اینه که صاحاب داره و هرکی به هرکی نیست . کارت تردد مخصوص ستوان هاست . اگه لیسانس باشی شاید بهت روزبرگ بدن( شاید) دوره ما همه گروهبان ها باید توی پادگان میموندن . پس خیلی برای خروج از پادگان دلتو خوش نکن .
    افتادی توی پادگانی که کلا از اول تا آخرش توپخانه ست . برای توپخانه هم دوره کد مخصوص وجود داره ( مراتو - دروازه شیراز) . پس به احتمال زیاد میفتی اداری چون نیروهای توپخانه رو از دوره کدی ها میگیرن( به جز سرباز صفر ها) . . .
    احتمالا توی یکی از آتشبار ها میفتی ، بعد مامور میزنن واست برای اداری . حتی اگه اینطور هم نشد خودتو ناراحت نکن . یکی از بهترین جاهای نیرو زمینی افتادی .
    در مورد نگهبانی هم ناراحت نباش . اگه اداری بیفتی احتمالا هفته ای یکبار میشی نگهبان ( که اصلا چیزی نیست!).
    موفق باشی .
    دمت گرم دوست عزیز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوست عزیز من دوره کد توپخانه( شهید صیاد شیرازی رسته عملیات زمین به هوا با کد 15200) بودم (پدافند هوایی شاهین شهر) و دورمون دیروز تمام شد و تک پسرم و اهل شهر یزد به نظرت چند درصد احتمال داره بییفتم توپخانه 55 اصفهان؟(یک سرهنگ مسیول نیروی انسانی 55 نام من را فرستاده ستاد نیروی زمینی تهران و درخواست نیرو داده وگفته بهم 90 درصد کارت حله و فقط دعا کن ستاد نیروی زمینی گیج بازی در نیاوره)

جناب 55312 آموزشی کجا بودی؟/شرایط داشتی که افتادی توپخانه 55؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    فردا باید خودمو به فرماندهی پشتیبانی منطقه 1 ف اماد و پش نزاجا کرمانشاه معرفی کنم.رسته اداری.
    1-با لباس شخصی برم تو پادگان یا باید از همین شهر خودمون لباسارو بپوشم و برم اونجا؟
    2-پنجشنبه ها تعطیله؟اگر تعطیل باشه میتونم چهارشنبه بیام خونه تا شنبه؟
    3-وضعیت مرخصیهاش چطوره؟
    ممنونم.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    فردا باید خودمو به فرماندهی پشتیبانی منطقه 1 ف اماد و پش نزاجا کرمانشاه معرفی کنم.رسته اداری.
    1-با لباس شخصی برم تو پادگان یا باید از همین شهر خودمون لباسارو بپوشم و برم اونجا؟
    2-پنجشنبه ها تعطیله؟اگر تعطیل باشه میتونم چهارشنبه بیام خونه تا شنبه؟
    3-وضعیت مرخصیهاش چطوره؟
    ممنونم.
    با لباس نظامی اگر می توانید ارام و علایم نیز بزنید اگر هم نداشت مشکلی نیست روز اول زیاد گبر نمیدن.
    در برخی از پادگان ها در شهرستان ها تعطیل می باشد در تهران که اکثرا پادگان های ارتش تعطیله.
    وضیعت مرخصی ابتدا به درجه نطامی شما و سپس به نگهبانی شما مربوطه ، افسرهادر اکثر پادگان ها کارت تردد دارند و گروهبان ها و سرباز های عادی دفترچه مرخصی ، نگهبانی هم به تعداد گروهبان ها و افسرها متفاوته هر چه تعداد بیشتر باشه تعداد نگهبانی ها کم میشه .افسرها چون کارت تردد دارند بنابراین برای تردد مشکلی ندارند و اخر هفته با فرض تعطیل بودن پنجشنبه راحتر میتونن استفاده کنند اما دفترچه با توجه نظر فرمانده شما متفاوته چون مهر و امضا ان باید پای برگ دفترچه باشه.اما با توجه به اینکه شما در پش م ۱ هستید فکر کنم برای مرخصی زیاد گیر نباشند.

12. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •