تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2524 از 3745 اولاول ... 1524202424242474251425202521252225232524252525262527252825342574262430243524 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,231 به 25,240 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

الان تقریبا تمام ISP ها سرعت 8 مگابیت رو به راحتی ارائه میکنند. 8 مگابیت هم سرعت کمی نیست و به راحتی میتونه یک ویدئوی 1080 رو استریم کنه. منتهی مشکل کاربران اینه که اگر کسی بخواد مثلا در ماه 100 گیگ مصرف داشته باشه، هزینه بسیار گزافی براش در میاد. مشکل اصلی کاربران اینترنت این قیمت هنگفته وگرنه بعید میدونم کسی با سرعت مشکل داشته باشه.

2 یا 3 پیش هم بود که نتیجه یک آمارگیری در آمریکا نشون میداد میانگین سرعت اینترنت کاربران خانگی در این کشور 5 مگابیته، و از اون سال تا الان نهایت رسیده باشه به 8 یا 10 مگابیت

اون مورد 2 گیگابیت هم واقعا مضحک به نظر میرسه! الان ما سرور اجاره میکنیم (از آمریکا یا انگلیس) با پورت 1 گیگابیت، ترافیکش هم محدوده (نهایت تا 20 ترابایت)، قیمتش هم کم نیست بازم دیتاسنتر سرعت 1 گیگابیت رو تضمین نمیکنه و اکثرا زیر اون مقداره. تازه ما داریم از سرور صحبت میکنیم! اونوقت کاربر خانگی به همین راحتی اینرنت 2 گیگابیت بگیره؟! اگر اینطور باشه اکثر دیتاسنترها باید برن جمع کنند و از ژاپن اینترنت خانگی بگیرند!!
    من هم حرفی ندارم که اگه محدودیت حجم نباشه 8 مگابیت هم کاملا مناسبه، ولی انواع و اقسام مشکلات دیگه مثل مسدود کردن سرویس ها و گند زدن به بازی آنلاین و غیره هم هست که کیفیت سرویس رو به شدت تحت تاثیر قرار میده.

بحث من بحث پتانسیلی هست که ایران داره و خب همه میدونیم چرا جلوش گرفته شده...

اون خبر 2 گیگابیت هم از سایت معتبر هست (منبع اصلی) و فکر می کنم یه پروژه آزمایشی در ژاپن باشه چون نوشته که در بعضی از نقاط ارائه میشه، ضمن اینکه ژاپنی ها از این پیشرفت هایی که واسه ما عجیب هست کم نداشتن و ندارن...

چندین بار هم اخبار سرعت های بسیار بالا که در نقاط مختلف دنیا داره تست میشه رو خوندیم شرکت های آمریکایی هم دارن روی این قضیه کار می کنن مثل همه جای دنیا پس به نظر من چیز عجیبی نمیاد. درسته که بحث همه گیر شدنش زمان میبره.

2. 3 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

جالبه دوباره با مودم دی لینک خودم هم درست شد ! ( نتی که هر نیم ساعت داشت لینک میپرید )
    ادم واقعا اعصابش خرد میشه وقتی نمیفهمه مشکل از چیه !
    گفتم که .. واقعا وقتی بحث اینترنت ایرانه منطق معنایی نداره
    الان نت من بدون اینکه مودم رو خاموش کنم ip عوض میکنه که باعث میشه مابینش کلی قطعی داشته باشم و بعدش هم پینگ عوض میشه .

4. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

آقا انگار به خاطر این مجوزشون طرح مسخره هدیه گذاشته 4+4

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

گفتم که .. واقعا وقتی بحث اینترنت ایرانه منطق معنایی نداره
    الان نت من بدون اینکه مودم رو خاموش کنم ip عوض میکنه که باعث میشه مابینش کلی قطعی داشته باشم و بعدش هم پینگ عوض میشه .
    مودم بدون این که لازم باشه روشن خاموش یا ریستارت بشه، می‌تونه IP جدید بگیره. معمولن هم می‌شه از داخل کنترل پنل مودم به راحتی این کار رو کرد.

البته، مورد شما هم به خاطر اینه که ارتباط با تجهیز شرکت به دلایلی مثل نویز قطع می‌شه و مودم در تلاش برای برقراری مجدد ارتباط ip جدید می‌گیره. این مشکل حالا یا به شکل دائمیه (یعنی کیفیت خط و ریتی که بسته شده باعث ناپایداری ارتباط شده)، یا این که موقتیه که می‌تونه علتش پر شدن پهنای باند مرکز باشه یا اشکال در تجهیزات ISP. اگه مشکل فقط تو ساعت‌های خاص پرترافیک اتفاق می‌افته، مشکل از پرشدن پهنای بانده. و گرنه ایراد از تجهیزات خود ISP یا مرکز مخابراتیه.

7. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

سلام
    باز هم این دزد ها حجمم رو پروندند
    تو 14 روز که حداقل ده روزش دهه اول محرم بود و من مصرف اینترنتم خیلی کم بود 10 گیگ ازم پروندند ، این چند روز هم همین طور!
    جایزه 3 گیگ هم از سرویسشون حذف کردند تا مجبور شم پول بدم
    واقعا دزدند
    من ازشون نمی گذرم
    کجا میشه ازشون شکایت کرد؟؟
    واقعا اعصابم رو خورد کردند
    هر چی در میارم باید بریزم تو حلقوم این دزد های آسیاتک ی
    شبانه شون هم قرار بوده رایگان باشه اما وقتی حجم نداری مسدود میشه
    خیلی دزدن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

من هم حرفی ندارم که اگه محدودیت حجم نباشه 8 مگابیت هم کاملا مناسبه، ولی انواع و اقسام مشکلات دیگه مثل مسدود کردن سرویس ها و گند زدن به بازی آنلاین و غیره هم هست که کیفیت سرویس رو به شدت تحت تاثیر قرار میده.

بحث من بحث پتانسیلی هست که ایران داره و خب همه میدونیم چرا جلوش گرفته شده...

اون خبر 2 گیگابیت هم از سایت معتبر هست (منبع اصلی) و فکر می کنم یه پروژه آزمایشی در ژاپن باشه چون نوشته که در بعضی از نقاط ارائه میشه، ضمن اینکه ژاپنی ها از این پیشرفت هایی که واسه ما عجیب هست کم نداشتن و ندارن...

چندین بار هم اخبار سرعت های بسیار بالا که در نقاط مختلف دنیا داره تست میشه رو خوندیم شرکت های آمریکایی هم دارن روی این قضیه کار می کنن مثل همه جای دنیا پس به نظر من چیز عجیبی نمیاد. درسته که بحث همه گیر شدنش زمان میبره.
    جدیدا که پینگشون افتضاحه ، کلا بازی آنلاین تعطیل شده
    خدا لعنتشون کنه که به هیچ دردی نمی خورند
    اولش هم اشتباه کردم گولشون رو خوردم
    الآن هم بهوونه می آرن برای تخلیه پورت و من مجبورم اینترنت داشته باشم و الا حتما می رفتم یک ISP آدمیزادی

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

مودم بدون این که لازم باشه روشن خاموش یا ریستارت بشه، می‌تونه IP جدید بگیره. معمولن هم می‌شه از داخل کنترل پنل مودم به راحتی این کار رو کرد.

البته، مورد شما هم به خاطر اینه که ارتباط با تجهیز شرکت به دلایلی مثل نویز قطع می‌شه و مودم در تلاش برای برقراری مجدد ارتباط ip جدید می‌گیره. این مشکل حالا یا به شکل دائمیه (یعنی کیفیت خط و ریتی که بسته شده باعث ناپایداری ارتباط شده)، یا این که موقتیه که می‌تونه علتش پر شدن پهنای باند مرکز باشه یا اشکال در تجهیزات ISP. اگه مشکل فقط تو ساعت‌های خاص پرترافیک اتفاق می‌افته، مشکل از پرشدن پهنای بانده. و گرنه ایراد از تجهیزات خود ISP یا مرکز مخابراتیه.
    اره دیگه یه سره لینک میپره . دقیقا این چند وقته اکثر ملت با همین مشکل مواجهن . دلایلش هم زیاده . این چند وقته نمایشگاه کامپیوتر تا تونستن پهنای باند فروختن . از اون طرف زیر ساخت . از اون طرف فیلترینگ جدید . از اون طرف خود محدود سازی isp ها و کیفیت خط پایینشون . دیگه خوب گند میزنه به نت . بازی انلاین هم که تعطیل فعلا .

11. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ODADO's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

عجب گیری کردیم اینجا مصداق پیدا میکنه!
    پینگ کنار،قطعی کنار،ترکیدن سرعت بکنار ،اینو لطفا یکی توضیح بده چی شده!

از ساعت 19:29 تا 4:31 دقیقه صبح چطور 4:34ساعت طول کشیده!
    من وقتی دقیقا ساعت 12:30 دقیقه مودم رو خاموش کردم این قطع اتصال کجای این ریز مصرف قرار داره؟!

همونطور که در بالا خط دوم دیده میشه بعد از قطعی اتصال ساعت 4:40 دقیقه برقرار شده و ساعت 5:36 دقیقه قطع شده!حالا مدت زمان اتصال دیدن داره!

باز همونطور که در بالا میبینین اتصال در ساعت 5:37 دقیقه برقرار شده!حالا من چطور 6گیگ دانلود داشتم وقتی کل نرم افزار ها مسدود هستن و فقط 5گیگ حجم برای دانلود قرار داده شده خدا عالمه!
    و در نهایت وقتی ساعت 7 لپ تاب خاموش شده و هیچ ارتباطی از طریق وایرلس برقرار نیست چطور من بعد از ساعت 8:49 دقیقه صبح 46 مگ مصرف داشتم!

اکر برداشت من از این رکوردها اشتباه هست که عذر میخوام و دوستان لطفا اصلاح کنن در غیر این صورت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون بابت لینکی که گذاشتی. این رو ندیده بودم قبلن. البته ظاهرن خبرش مربوط به سال 2013 است و درست چند ماه بعد از این که گوگل، طرح گوگل فایبر 1گیگابیتیش رو تو شهر کانزاس راه انداخت. شرکت ژاپنی So-Net که تحت حمایت شرکت سونی قرار داره، پهنای باند 2گیگابیتی رو با همین قیمتی که شما گفتی در چند شهر محدود تو ژاپن ارائه می‌ده. راستش این لینک و خبرت به من کمک کرد تا بفهمم مرکز پژوهش‌های مجلس بر اساس چه مبنایی اون عدد نجومیه «1500 برابر ارزونتر» رو پیدا کرده. گر چه نمی‌خواستم این بحث رو اینجا ادامه بدم، چون جاش نیست،اما یه چند تا نکته رو خدمت گلت عرض کنم:

• این که یکی دو تا شرکت بزرگ مثل گوگل و سونی که اصولن درآمد اصلی‌شون جای دیگه‌ایه می‌آن به هر دلیلی یه همچین سرویسی ارائه می‌کنن، رو نمی‌شه به عنوان معیاری از قیمت اینترنت تو اون کشورها به حساب آورد. باید دید میانگین شرکت‌ها و خدمات چه هزینه‌ای دارن. مثلن تو همین آمریکا، طرح گوگل فایبر با وجود ظاهر جذاب و فریبنده‌اش تا الآن فقط تو 3 تا شهر اجرا شده. گوگل هم فقط به شرط وجود یه سری پیش‌نیازهای سنگین حاضر شده تو این شهرها طرح رو اجرا کنه. ضمن این که از همون اول هم سودآور بودن این کار گوگل محل بحث جدی بوده. خود مسؤولان گوگل هم مدعین که این طرح ممکنه 10 سال بعد به سودآوری برسه. شرکت سونت ژاپنی هم این بستر رو فقط برای ارائه اینترنت ایجاد نکرده. در اصل یه شرکت مخابراتیه که درآمد اصلیش از مکالمه تلفنی ایجاد می‌شه و برای مکالمات روی همین بستر هم هزینه دریافت می‌کنه.
    • طبیعتن با پیشرفت تکنولوژی و بالاتر رفتن سرعت‌ها، قیمت تمام شده و قیمت فروش یه مقدار مشخص پهنای باند پایین‌تر می‌آد. اما یه حسن دیگه‌ای هم افزایش پهنای باند برای شرکت‌های ISP داره و اونم اینه که بدون این که مشکل خیلی جدی پیش بیاد می‌تونن ضریب اشتراک‌های بسیار بالاتری رو روی سرویس‌های اشتراکی ببندن.
      فرض کن یه خط نامحدود 1مگابیتی ضریب اشتراک 8:1 بسته می‌شه. روی این پهنای باند 1مگابیتی یا 128 کیلوبایتی اگه در لحظه فقط 1 نفر آنلاین باشه و بخواد یه فایل 50 مگی رو دانلود کنه حدود 7 دقیقه طول می‌کشه و سرعتی هم که گیرش می‌آد تقریبن عین کل پهنای بانده. حالا اگه تو ساعت‌های شلوغی، هر 5 دقیقه یک نفر از این هشت نفر روی همین باند، مشغول دانلود یه فایل 50مگی بشه دانلوداشون با هم تلاقی می‌کنه. این جوری دانلود همون فایل بیشتر از 9 تا 10 دقیقه طول می‌کشه و یه زمان‌هایی سرعتی که گیر هر کدومشون می‌آد کمتر می‌شه.
      حالا اگه به جای این کار، 80 نفر رو روی یه پهنای باند 10 مگابیت به طور مشترک بذاریم، در ساعت خلوتی دانلود یه فایل 50 مگابایت کمتر از 1 دقیقه و حدود 45 ثانیه طول می‌کشه. حالا اگه جوری باشه که هر 50 ثانیه، 1 نفر از بین این 80 نفر بخوان یه فایل 50 مگابایتی رو دانلود کنن، هیچ تداخلی بینشون به وجود نمی‌آد و به راحتی همه‌شون احساس می‌کنن که کل پهنای باند 10مگابیتی در اختیار اوناست. یعنی حداقل 70 نفرشون به راحتی تونستن یه فایل 50 مگی رو تو یه بازه زمانی 1ساعته دانلود کنن و افت سرعتی هم مشاهده نکنن.
      این جوری دست ISP باز می‌شه که به جای 80 نفر مثلن روی همین پهنای باند 160 نفر یا حتی تعداد بیشتری مشترک رو بگیره. تا جایی که حتی تو یه مقاله تو ژورنال علمی دیدم که روی خط 30مگابیت تو آلمان یه ISP سر جمع 600 مشترک رو بدون این که مشکلی حاد کمبود پهنای باند به وجود بیاد می‌بنده. یعنی معادل ضریب اشتراک 20:1 روی خط 1مگابیت.
      حالا شما در نظر بگیر این پهنای باند اون قدر گل و گشاد باشه مثل این 1گیگابیت گوگل فایبر که به راحتی روش بشه 50 هزار تا مشترک هم‌زمان گرفت که می‌شه معادل ضریب اشتراک 20:1 روی یه خط 1مگابیت که کاملن با این پهنای باند عادیه و مشکلی ایجاد نخواهد کرد. این جوری واقعن دیگه قیمت پهنای باند اینترنت اون قدر سرشکن می‌شه که عملن برای یه شرکتی در حد و قواره گوگل یا سونی اصلن به حساب نمی‌آد. یعنی حتی اگه قیمت تموم شده پهنای باند 1گیگابیتی برای گوگل در ماه 5000 دلار هم دربیاد، وقتی روی 50 هزار نفر سرشکن بشه، سهم هر مشترک می‌شه در ماه 10 سنت که برای گوگل نگرفتنش بیشتر توجیه داره.

سرعت اینترنت چه ربطی به قانون کپی رایت داره؟؟؟

کاربران کشورهای پیشرفته با بخش خیلی کمی از درآمدشون اشتراک سایتهای پخش فیلم رو میگیرن و آنلاین با کیفیت full HD فیلم تماشا می کنن، یا یه بازی رو خیلی راحت آنلاین خریداری و در مدت زمان کمی دانلود می کنن. پهنای باندشون صرف این چیزا میشه.

ضمن اینکه قبلا هم بحث این چیزا شده تو همین فروم، بخش زیادی از ترافیک تورنت مال همین کشورهای پیشرفته هست حالا دولت بیاد سایتهای تورنت رو مسدود کنه، وی پی ان میزنن. دولتشون نیومده مثل اینجا وی پی ان رو هم مسدود کنه که!

سرعت اینترنت یه بحث کاملا جدا از قانون کپی رایت هست و هیچ توجیهی برای این وضعیت اسف بار اینترنت در ایران وجود نداره.
    در این مورد حق با شماست. قانون کپی‌رایت درسته که تو کشورهای پیشرفته یه قانون عام تلقی می‌شه اما درباره کاربران عادی خیلی سخت‌گیری روش نیست. بیشتر توجه به استفاده از اقلام کپی‌رایتی در شغل یا حرفه یا بیزینس می‌شه. حتی اگه مشخص بشه یه دانشجو، استاد یا محقق با نرم‌افزاری که کپی‌رایت داره بدون تهیه لایسنس و به صورت غیرقانونی مطالعه و تحقیقی انجام داده و نتایجش رو منتشر کرده، به شدت به اعتبار اون فرد لطمه وارد می‌شه. در واقع یه جور سؤاستفاده و دروغ‌گویی محسوب می‌شه که کاملن نابخشودنیه.

همون طور شما گفتین، تو کشورهای پیشرفته چون با پیشرفت تکنولوژی سرعت‌های ارتباطی در اختیار خیلی بیشتر شده، محصولات و کاربردهای حجیم مثل همین ویدیوی با کیفیت فول HD عادی شده. همین باعث شده که خیلی از کاربرا مصرفشون به شدت زیاد بشه. جوری شده که شرکت کامکست برای یه سرویس 25مگابیت که معمول‌تر تو آمریکا و قاعدتن بدون محدودیت می‌شه باهاش نزدیک به 7 ترابایت در ماه دانلود کرد سقف 300 گیگابایت رو گذاشته. یا AT&T‌ هم سقف 250 گیگابایت رو داره. اینم لینک خبرش که مال همین امروزه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جالبه. این سایتی که لینک رو ازش گذاشتم در واقع یه حرکت از طرف مصرف‌کننده‌ها در اعتراض به همین محدودیت سقف ترافیک مصرفی تو آمریکاست. یعنی اونجا هم دارن دچار این معضلات می‌شن. اما خوب دیگه مثل ما مشکل فیلترینگ و کیفیت پایین خط و این جور چیزا رو ندارن.

14. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

عجب گیری کردیم اینجا مصداق پیدا میکنه!
    پینگ کنار،قطعی کنار،ترکیدن سرعت بکنار ،اینو لطفا یکی توضیح بده چی شده!

از ساعت 19:29 تا 4:31 دقیقه صبح چطور 4:34ساعت طول کشیده!
    من وقتی دقیقا ساعت 12:30 دقیقه مودم رو خاموش کردم این قطع اتصال کجای این ریز مصرف قرار داره؟!

همونطور که در بالا خط دوم دیده میشه بعد از قطعی اتصال ساعت 4:40 دقیقه برقرار شده و ساعت 5:36 دقیقه قطع شده!حالا مدت زمان اتصال دیدن داره!

باز همونطور که در بالا میبینین اتصال در ساعت 5:37 دقیقه برقرار شده!حالا من چطور 6گیگ دانلود داشتم وقتی کل نرم افزار ها مسدود هستن و فقط 5گیگ حجم برای دانلود قرار داده شده خدا عالمه!
    و در نهایت وقتی ساعت 7 لپ تاب خاموش شده و هیچ ارتباطی از طریق وایرلس برقرار نیست چطور من بعد از ساعت 8:49 دقیقه صبح 46 مگ مصرف داشتم!

اکر برداشت من از این رکوردها اشتباه هست که عذر میخوام و دوستان لطفا اصلاح کنن در غیر این صورت
    شما به اون 0 قبل از 4:31 دقت نکردین. یعنی منظورش اینه بین ساعت 19 و 29 دقیقه و 38 ثانیه تا ساعت 4 دقیقه و 31 ثانیه بامداد روز بعد جمعن شده 4 ساعت و 34 دقیقه و 54 ثانیه.
    خط دوم هم می‌گه در ساعت 4 دقیقه و 40 ثانیه بامداد وصل شده و دوباره ساعت 5 دقیقه و 36 ثانیه بامداد قطع شده که حدودن 56 ثانیه حسابش کرده.

خط آخر هم می‌گه ساعت 5 دقیقه و 36 ثانیه بامداد وصل شده و تا ساعت 8 و 54 دقیقه و 45 ثانیه وصل بوده مجموعن 8 ساعت و 49 دقیقه و 6 ثانیه وصل بوده و 6101 واحد (نمیدونم واحدش مگابایته یا چیز دیگه‌ای) در طول این 8 ساعت مصرف شده.

16. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •