تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2524 از 3195 اولاول ... 152420242424247425142520252125222523252425252526252725282534257426243024 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,231 به 25,240 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

رفتم COD : BO و COD : MW2 و Alan Wake رو خریدم ، الن ویک که توش خالیه!!! COD ها رو هم که میزارم می گه Unable to read disk...
    بدیش اینه که از تهران گرفتم نمی تونم برم بکوبم تو سر یارو...
    الن ویک که امیدی بهش نیست!!! ولی COD ها رو نمی شه یه کاریش کرد؟؟؟
    تنکس

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

دوستانl.a.noireاز کینکت پشتیبانب میکنه...(دوستم میگفت)من که نتونستم با کینکت بازیش کنم اصلا درسته؟چه جوری هاسیت؟
    دی:چه داستان غم باری آخرش بدبخت مرد

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محتوای مخفی: نقل قول 
    آقا من dvd های modern warfare 2 و black ops رو گرفتمن آوردم گذاشتم تو xbox ، تو داشبورد عکس بازی میاد و وقتی دکمه A رو میزنم که وارد بازی بشم تو صفحه سیاه قبل از ورود بازی میمونه !!!! یعنی یه جورایی هنگ میکنه !! بعد اومدم اینستال کردم ، دیدم کامل بازی رو روی هارد ریخت و پیغام Complete هم داد و دوباره که اومدم برم تو بازی نشد . یعنی 2 ، 3 دقیقه ای زور میزنه که بره ولی بعد این ارور رو میده :
    Disc Unrecognized
    The Disc Unreadeble .
    for more info .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    !!
    یه همچین چیزی !!!!!!!! این پیغام هیچ شماره ای هم نداره در ضمن !!!!!!! ایراد از چیه ؟؟؟؟ xbox من اسلیم با درایو 9504 که هفته پیش داشبوردش رو آپدیت کردم به ورژن 2.0.12625.0 با بازیهای قبلی در حال حاضر هیچ مشکلی نداره ولی این دو تا ... یعنی مثلا dvd assassin creed رو گذاشتم ، بدون هیچ مشکلی وارد بازی میشه در حالی که اصلا تو هارد هم اینستال نکردم !!!!!!
    اصلا با لایو و ... هم سر و کار ندارم به هیچ وجه !!

یعنی چی ؟؟؟ چون داشبورد رو آپدیت کردم اینجوری شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه ایراد از آپدیته نمیشه برگشت به داشبورد قبلی ؟؟؟؟
    یا کلا از فیرم ویری چیزیه ؟؟؟؟؟؟ آخه بازیها رو از دوستم گرفتم که اینارو تو الیت بازی کرده . الیتی که ماله پارساله !!!
    الان ( روز جمعه ای ) چی کار میتونم بکنم من ؟؟؟؟؟؟؟

خب الان نمیشه برگردم به آپدیت یکی قبلیش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    این پچ رو نمیشه گیر آورد الان یا برنامه ای چیزی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی اشتباه از خودم بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا بازیها بصورت پچ شده هست تو بازار ؟؟؟؟ کسی میدونه تو توپخونه کجا میفروشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببخشید جریان این داشبرد چیه ؟ اصلا خودشون چین ؟؟ اپدیتشون به چه دردی میخوره ؟ کسی که نمیخواد لایو بازی کنه باید اپدیت کنه یا نه ؟ ببخشید سوالام زیاد شد خیلی ممنون !

سلام:
    ببینید دوستان آپدیت داشبورد یا فریمور مثل آپدیت آنتی ویروس سیستم نیست که بگیم خیلی واجب و حیاتیه و اگه انجام بشه دیگه کارمون از هر لحاظ درسته.
    تو این جور آپدیت ها باید شرایط رو بررسی کنید ببینید انجام این آپدیت نیاز هست یا نه؟
    گاهی شما قصد انجام یه بازی رو دارین و با اجرای بازی پیغام آپدیت داشبورد رو میده که این فقط برای اجرا شدن بازی رو داشبورد فعلیتونه و ورژن داشبورد رو تغییر نمیده و اساسا ً چیز مهمی بحساب نمیاد فقط در راستای اجرای اون بازی انجام میشه.
    و بعضی مواقع شما آپدیت رو انجام میدین تا در محیطLive براحتی گردش کنید.پس پیشنهادم اینه اگه کنسولتون مشکل نداره و دارین بازیهاتونو اجرا میکنید اقدام به آپدیت داشبورد یا فریمور نکنید!
    خیلی از دوستان با آخرین آپدیت به جای اینکه کارشون راه بیفته تو درد سر افتادن تا اینکه فریمور lt1.9 اومد و بعضی ها رو خلاص کرد!
    در مورد بازیهایی که قفل امنیتی ap2.5 دارن باید بازی رو پچ شده بخرین!در حال حاضر 6 تا بازی هستن که این قفل رو دارن و تو پست های قبلی هر 6 مورد رو نام بردیم!نام بازیهارو از لینک زیر ببینید.

محتوای مخفی: لینک نام بازیهای ap2.5 دار 
    http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6184481&postcount=24688

قبل از اجرای بازی از این به بعد پیشنهاد میکنم بدلیل اقدامات امنیتی مایکروسافت و شرکت های بازیساز قبل از اجرای بازیهای جدید از پچ شدن بازی مطمئن شید.نحوه تشخیص با استفاده از نرم افزار abgx در لینک زیر آموزش داده شده و خیلی راحته!(یعنی غیر از اون 6 تا گیم قبلی، بازی های جدید رو هم تست کنید)

محتوای مخفی: لینک آموزش برنامه abgx 
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258083

پچ بازی با فریمور درایو متناسبه و اگه فریمور درایوتون رو تغییر دادین پچ بازی رو کنسول شما دیگه جواب نمیده و دوباره متناسب با فریمورتون باید بازی رو پچ کنید که اون هم توسط نرم افزار مذکور انجام میشه.

باز هم میگم اگه با کنسول و بازیهاتون مشکل ندارین و قصد لایو گردی هم ندارین اقدام به آپدیت نکنید مگر اینکه تو این تالار راجع به الزامی بودن آپدیت بحث بشه!
    آپدیتی که بازی ازتون میخواد رو داشبورد انجام بدین چیز مهمی نیست و انجام دادنش مشکلی براتون ایجاد نمیکنه!
    موفق باشید.

رفتم COD : BO و COD : MW2 و Alan Wake رو خریدم ، الن ویک که توش خالیه!!! COD ها رو هم که میزارم می گه Unable to read disk...
    بدیش اینه که از تهران گرفتم نمی تونم برم بکوبم تو سر یارو...
    الن ویک که امیدی بهش نیست!!! ولی COD ها رو نمی شه یه کاریش کرد؟؟؟
    تنکس
    Cod هارو باید پچ کنی.از همون لینک بالا آموزششو ببین.یا اینکه برو از یه جای مطمئن بازیه پچ شده بگیر.متناسب با فریمور کنسولت
    Last edited by MITAJOON; 24-06-2011 at 15:41.

4. 6 کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hasankachal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستانl.a.noireاز کینکت پشتیبانب میکنه...(دوستم میگفت)من که نتونستم با کینکت بازیش کنم اصلا درسته؟چه جوری هاسیت؟
    دی:چه داستان غم باری آخرش بدبخت مرد
    نه نمیشه
    لطفا داستان بازی را در spoiler قرار بدین. بعضی ها هنوز بازی نکردن

اگه نباشه جاش خالی می مونه ariaei_tabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

من اگه داشبورت رو از لایو یا فلش ابدیت کنم
    حکش نمیپره و کپی خور می مونه؟؟
    دیگه نیاز نیس کنسول باز بشه؟
    یه توضیح کوچولو

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اگه داشبورت رو از لایو یا فلش ابدیت کنم
    حکش نمیپره و کپی خور می مونه؟؟
    دیگه نیاز نیس کنسول باز بشه؟
    یه توضیح کوچولو

یه ساعت تایپ گردم یعنی کشک؟
    اگه آخرین داشبورد رو که ورژن 13146 هست بگیری!هم از کپی خوری در میایی و هم امکان فلگ شدنت هست!در این صورت باید فریمور رو هم تغییر بدی و lt1.9 بریزی که باید دید کنسول و درایو کنسول شما چیه؟اگه لایو رفتن برات مهم نیست آپدیت نکن.
      محتوای مخفی: ضرب المثل!!!!!!!! 
    سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن.

8. این کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه phoenix_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

کسانی که 0225 می خوان pm بدن من آشنا دارم که 0225 داره .

10. 2 کاربر از phoenix_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ariaei_tabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

یه ساعت تایپ گردم یعنی کشک؟
    اگه آخرین داشبورد رو که ورژن 13146 هست بگیری!هم از کپی خوری در میایی و هم امکان فلگ شدنت هست!در این صورت باید فریمور رو هم تغییر بدی و lt1.9 بریزی که باید دید کنسول و درایو کنسول شما چیه؟اگه لایو رفتن برات مهم نیست آپدیت نکن.
      محتوای مخفی: ضرب المثل!!!!!!!! 
    سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن.
    همون دیگه تعجب کردم
    بعضی ها گفتم از لایو ....منم !!!

12. این کاربر از ariaei_tabar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان دی وی دی 9 گیگ چه برندی از همه ارزون تره؟؟؟ من 10 تا گرفتم 11 و خورده ای پکیج بود...
    مردک چار پا گفت پچ شدن
    الان از 10 تا 5 تاشو رایت کردم 2 تاشو سوزوندم 3 تا مونده... می خوام بازم بگیرم چی بگیرم ارزون تر باشه؟؟؟ تنکس
    Last edited by .:PAR3A:.; 24-06-2011 at 15:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouya_1631's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

کسانی که 0225 می خوان pm بدن من آشنا دارم که 0225 داره .
    کی داره ؟آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !آدرس لطفا !

15. این کاربر از pouya_1631 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •