تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2523 از 3347 اولاول ... 152320232423247325132519252025212522252325242525252625272533257326233023 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,221 به 25,230 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

کی پستایه مارو پاک میکنه عجبا. انگار باید از ایرانسل تعریف کنیم پستمون پاک نشه واقعا که.

2. 2 کاربر از ارمین800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mobile1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

این مشخصات دکلی هست که همیشه بهش وصل میشم و انتن فول میگیرم ! ولی امروز طوری شده که بعد چند ثانیه ، منو وصل میکنه به یه دکلی که معلوم نیست کجاست و فاصله زیادی هم داره ! و هر بار مجبورم تغییر بدم به 3g و دوباره به 4g که واسه چند دقیقه درست شه . این مشکل مسخره قبلا نبود و امروز به این شکله !
    اساتید کسی میدونه دلیل این اتفاق چیه ؟ اصلا چه دلیلی داره مودم منو وصل کنه به یه دکل ضعیف وقتی دکل نزدیکتری وجود داره ؟
    خودم احتمال میدم که اون دکل قویه میبینه استفاده ای ندارم منو پرت میکنه بیرون تا وصل شم به اون دکل که اصلا معنی نداره !!!

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این مشخصات دکلی هست که همیشه بهش وصل میشم و انتن فول میگیرم ! ولی امروز طوری شده که بعد چند ثانیه ، منو وصل میکنه به یه دکلی که معلوم نیست کجاست و فاصله زیادی هم داره ! و هر بار مجبورم تغییر بدم به 3g و دوباره به 4g که واسه چند دقیقه درست شه . این مشکل مسخره قبلا نبود و امروز به این شکله !
    اساتید کسی میدونه دلیل این اتفاق چیه ؟ اصلا چه دلیلی داره مودم منو وصل کنه به یه دکل ضعیف وقتی دکل نزدیکتری وجود داره ؟
    خودم احتمال میدم که اون دکل قویه میبینه استفاده ای ندارم منو پرت میکنه بیرون تا وصل شم به اون دکل که اصلا معنی نداره !!!
    عدد اس ان آر عجیب و غریبه
    معمولا اگر اون دکل از مدار خارج بشه به دکل دیگه وصل میشی اگر مطمئنی که اون دکل داره سیگنال میده و شما به دکل دورتر وصل میشی حتماً مشکلی وجود داره.
    باند رو هم قفل کن حالا یا روی 1800 یا 2600، البته 2600 بهتره

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

5. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

عدد اس ان آر عجیب و غریبه
    معمولا اگر اون دکل از مدار خارج بشه به دکل دیگه وصل میشی اگر مطمئنی که اون دکل داره سیگنال میده و شما به دکل دورتر وصل میشی حتماً مشکلی وجود داره.
    باند رو هم قفل کن حالا یا روی 1800 یا 2600، البته 2600 بهتره

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
    دو تا مودم دارم یکی که tp link هست (اسکرین شات هاش صفحه های قبل بود) و دومی lh92 خود ایرانسله که این اسکرین شات هم با همون گرفتم .
    شاید نزدیک 10 بار تست کردم امروز با فاصله های زمانی خیلی کم و دقیقا بعد سویچ از 3g به 4g ، اگر نتم در حال دانلود بود بدون مشکل رو همون سرعت خوب 4 مگابایت میموند ! ولی یکی دو دقیقه بی استفاده بمونه نت ، با کله کانکت میشه به همون دکلی که فاصله داره ! که این مشکل هم رو هر دو مودم هست ...
    رو این مودم فکر نکنم اصلا چیزی برای قفل کردن شبکه باشه ! روی اون tplink که هیچی نشون نمیده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

دو تا مودم دارم یکی که tp link هست (اسکرین شات هاش صفحه های قبل بود) و دومی lh92 خود ایرانسله که این اسکرین شات هم با همون گرفتم .
    شاید نزدیک 10 بار تست کردم امروز با فاصله های زمانی خیلی کم و دقیقا بعد سویچ از 3g به 4g ، اگر نتم در حال دانلود بود بدون مشکل رو همون سرعت خوب 4 مگابایت میموند ! ولی یکی دو دقیقه بی استفاده بمونه نت ، با کله کانکت میشه به همون دکلی که فاصله داره ! که این مشکل هم رو هر دو مودم هست ...
    رو این مودم فکر نکنم اصلا چیزی برای قفل کردن شبکه باشه ! روی اون tplink که هیچی نشون نمیده
    به قول دوستمون sinr خیلی عجیب غریبه چون نهایتا باید به 30 برسه. شما روی حالت 4g only هم میزاری سوییچ میکنه به اون یکی دکل؟ حالت auto هم همینطور؟. اگه این دو حالت هم جواب نداد. مودم رو جابجا کنید به سمتی که سیگنال دکل دوم ضعیف تر بشه و نتونه وصل بشه بهش. باز هم جواب نداد با گوشی هات اسپات کنید تست کنید. در نهایت اگه هیچ کدوم جواب نداد مشکل احتمال زیاد از دکله

8. این کاربر از xomax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه adreno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

امروز صبح برای دانلود فایل های تورنتی که یکی از اعضای تاپیک مربوط به مستقیم کردن تورنت زحمت انتقال به سرور خودش را کشیده بود و حداکثر سرعت بخش دانلود رایگان اون 3 مگابایته بعد از مدتها سر وقت بسته یک ساعته نامحدود 900 تومانی که با این شارژهای تخفیفی در واقع 720 تومان خریده بودم، رفتم و با مودم 8372 از ساعت یه ربع به شش تا یه ربع به هفت کل سقف 20 گیگابایتی را دانلود کردم. چند فایل را به صورت همزمان برای دانلود گذاشتم و مجموع سرعت بین 7 تا 9 مگابایت در نوسان بود. هنوز یک ربع به انتهای زمان بسته مونده بود که با مودم سری به طبقه بالا زدم و سرعت حدود یک مگابایت بیشتر شد و نوسان هم کمتر شد. در مجموع تجربه دلچسبی بود.
    خب مبارکتون باشه
    دیگه پست دادن نمی خواست
    می خواید دل کسایی که سرعت خوبی ندارند رو بسوزنید؟
    تجربه من از ایرانسل اینه که شب تا صبح بیدار بمونم که وقتی شبکه قطع میشه مودم رو خاموش روشن کنم تا بسته ام نسوزه

10. 2 کاربر از adreno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

خب مبارکتون باشه
    دیگه پست دادن نمی خواست
    می خواید دل کسایی که سرعت خوبی ندارند رو بسوزنید؟
    تجربه من از ایرانسل اینه که شب تا صبح بیدار بمونم که وقتی شبکه قطع میشه مودم رو خاموش روشن کنم تا بسته ام نسوزه
    مشکلی نداره اصلا ! همه ازاد باید باشن
    سرعت من و بقیه هر چه قدر هم پایین باشه تهش اینه که حل میشه این مشکل چه یه ماه دیگه چه یه سال دیگه ! و اصلا چیزی نیست که دلمون بخواد سرش بسوزه !!
    ایشون هم انشالله سرعتشون همین طور بمونه تا بتونن بیشتر لذت ببرن ... صد تا مساله مهمتر تو زندگی هممون هست که این سرعت اینترنت گمه بینش .

به قول دوستمون sinr خیلی عجیب غریبه چون نهایتا باید به 30 برسه. شما روی حالت 4g only هم میزاری سوییچ میکنه به اون یکی دکل؟ حالت auto هم همینطور؟. اگه این دو حالت هم جواب نداد. مودم رو جابجا کنید به سمتی که سیگنال دکل دوم ضعیف تر بشه و نتونه وصل بشه بهش. باز هم جواب نداد با گوشی هات اسپات کنید تست کنید. در نهایت اگه هیچ کدوم جواب نداد مشکل احتمال زیاد از دکله
    البته یادمه چند بار عدد 10 رو هم نشون داد برای sinr !
    در هر دو حالت auto و only به همین صورته . البته چیزی که احتمال میدم اینه که مودم ایرانسل باهوش تره ! یعنی چند بار مودم موقع دانلود اتومات وصل شد به این دکل درست حسابیه !
    کاری که فرمودید رو انجام میدم ولی احتمال بسیار زیاد مشکل از همین دکله که تا نت بیکار میشه منو میندازه بیرون ! احتمالا به خاطر دستکاری های انجام شده از دیشبه .

12. این کاربر از mobile1199 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ir.ghost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

نبود؟

14. 4 کاربر از ir.ghost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

واسه منم مثل شماست فقط اون 12 اول سرعت دانلود حذف کنید [emoji3]

کدوم شهر و محل تست گرفتین؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by amirbrad; 24-10-2016 at 21:25.

16. 4 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

منم این گوشی رو تازه گرفتم اطلاعات زیادی ندارم شما در این مسیر برید settings>About phone>روی اینترنال مموری 5 بار ضربه بزنید از اینجا هم حق انتخاب باند رو دارید هم مشخصات بسیار کاملی در اختیارتون قرار میده
    فکر کنم به صورت عادی باید گوشی کارش رو انجام بده
    واسه من اختلال داره یکم
    نمی دونم ایرانسل با شیائومی مشکل داره یا شیائومی با ایرانسل

18. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •