کی پستایه مارو پاک میکنه عجبا. انگار باید از ایرانسل تعریف کنیم پستمون پاک نشه واقعا که.![]()
کی پستایه مارو پاک میکنه عجبا. انگار باید از ایرانسل تعریف کنیم پستمون پاک نشه واقعا که.![]()
این مشخصات دکلی هست که همیشه بهش وصل میشم و انتن فول میگیرم ! ولی امروز طوری شده که بعد چند ثانیه ، منو وصل میکنه به یه دکلی که معلوم نیست کجاست و فاصله زیادی هم داره ! و هر بار مجبورم تغییر بدم به 3g و دوباره به 4g که واسه چند دقیقه درست شه . این مشکل مسخره قبلا نبود و امروز به این شکله !
اساتید کسی میدونه دلیل این اتفاق چیه ؟ اصلا چه دلیلی داره مودم منو وصل کنه به یه دکل ضعیف وقتی دکل نزدیکتری وجود داره ؟
خودم احتمال میدم که اون دکل قویه میبینه استفاده ای ندارم منو پرت میکنه بیرون تا وصل شم به اون دکلکه اصلا معنی نداره !!!
عدد اس ان آر عجیب و غریبه
معمولا اگر اون دکل از مدار خارج بشه به دکل دیگه وصل میشی اگر مطمئنی که اون دکل داره سیگنال میده و شما به دکل دورتر وصل میشی حتماً مشکلی وجود داره.
باند رو هم قفل کن حالا یا روی 1800 یا 2600، البته 2600 بهتره
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
دو تا مودم دارم یکی که tp link هست (اسکرین شات هاش صفحه های قبل بود) و دومی lh92 خود ایرانسله که این اسکرین شات هم با همون گرفتم .
شاید نزدیک 10 بار تست کردم امروز با فاصله های زمانی خیلی کم و دقیقا بعد سویچ از 3g به 4g ، اگر نتم در حال دانلود بود بدون مشکل رو همون سرعت خوب 4 مگابایت میموند ! ولی یکی دو دقیقه بی استفاده بمونه نت ، با کله کانکت میشه به همون دکلی که فاصله داره ! که این مشکل هم رو هر دو مودم هست ...
رو این مودم فکر نکنم اصلا چیزی برای قفل کردن شبکه باشه ! روی اون tplink که هیچی نشون نمیده![]()
به قول دوستمون sinr خیلی عجیب غریبه چون نهایتا باید به 30 برسه. شما روی حالت 4g only هم میزاری سوییچ میکنه به اون یکی دکل؟ حالت auto هم همینطور؟. اگه این دو حالت هم جواب نداد. مودم رو جابجا کنید به سمتی که سیگنال دکل دوم ضعیف تر بشه و نتونه وصل بشه بهش. باز هم جواب نداد با گوشی هات اسپات کنید تست کنید. در نهایت اگه هیچ کدوم جواب نداد مشکل احتمال زیاد از دکله
خب مبارکتون باشه
دیگه پست دادن نمی خواست
می خواید دل کسایی که سرعت خوبی ندارند رو بسوزنید؟
تجربه من از ایرانسل اینه که شب تا صبح بیدار بمونم که وقتی شبکه قطع میشه مودم رو خاموش روشن کنم تا بسته ام نسوزه
مشکلی نداره اصلا ! همه ازاد باید باشن
سرعت من و بقیه هر چه قدر هم پایین باشه تهش اینه که حل میشه این مشکل چه یه ماه دیگه چه یه سال دیگه ! و اصلا چیزی نیست که دلمون بخواد سرش بسوزه !!
ایشون هم انشالله سرعتشون همین طور بمونه تا بتونن بیشتر لذت ببرن ... صد تا مساله مهمتر تو زندگی هممون هست که این سرعت اینترنت گمه بینش .
البته یادمه چند بار عدد 10 رو هم نشون داد برای sinr !
در هر دو حالت auto و only به همین صورته . البته چیزی که احتمال میدم اینه که مودم ایرانسل باهوش تره ! یعنی چند بار مودم موقع دانلود اتومات وصل شد به این دکل درست حسابیه !
کاری که فرمودید رو انجام میدم ولی احتمال بسیار زیاد مشکل از همین دکله که تا نت بیکار میشه منو میندازه بیرون ! احتمالا به خاطر دستکاری های انجام شده از دیشبه .
واسه منم مثل شماست فقط اون 12 اول سرعت دانلود حذف کنید [emoji3]
کدوم شهر و محل تست گرفتین؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by amirbrad; 24-10-2016 at 21:25.
فکر کنم به صورت عادی باید گوشی کارش رو انجام بده
واسه من اختلال داره یکم
نمی دونم ایرانسل با شیائومی مشکل داره یا شیائومی با ایرانسل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)