تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2523 از 4105 اولاول ... 1523202324232473251325192520252125222523252425252526252725332573262330233523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,221 به 25,230 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

رفیق دمت گرم با اینهمه اطلاعاتت
    پس تعطیلی 5شنبه ها توی این پادگان قطعی هست؟ آخه این برام خیلی اهمیت داره!
    قراره شنبه صبح برم خودم رو معرفی کنم. با نوجه به تجربه ای که داری، راهنماییم کن که چیکار کنم؟ توی کدوم بخش برم بهتره؟ با توجه به اینکه در زمینه ی حقوق تخصص دارم آیا میتونم ازشون بخوام که من رو به بخش قضایی منتقل کنند؟
    تیپ 123 رفته بودن کرمانشاه که تازه برگشتن ...

تیپ 223 از 123 بهتر بود که شما افتادین تیپ 123 که اونم باز مشکل خاصی نیست ...

فقط شما تمام تلاشتو بکن که بیفتی قرارگاه که اگ اونجا بیفتی قطعا میفرستنت شعبه قضایی .... اونجا هم ک بهشته واسه خودش ...

2. این کاربر از SaMaN P30WORLD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ممنون از راهنماییت داداش
    فقط 100 درصد مطمئنی اگه تا 22 تیر پست کنم 94 هم اعزام بشم بازم 21 ماه هست؟
    یهو اضافه نشه...آخه چند روز پیش از یکی پرسیدم گفت مهم تاریخه اعزامه.
    خیالم راحت باشه؟
    داداش تاریخ اعزام مهمه ... سعی کن اینور سال بری خدمت چون اگه اونور بیفته باید 24 ماه خدمت کنی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میفرمایید دی دوره ی خوبیه..فقط در همین بالا بردن آستانه مقاومت و تحمل خلاصه میشه یا شامل موارد دیگه هم هست :(
    به نسبت سرد بودن هوا معمولا آموزش هم کمی راحت تر از دوره های تابستان میشه، این را علی الخصوص من برای آموزشگاه خودمون با چشمم دیدم.

من خودم در کمترین زمان دفترچه فرستادم و تاریخی که اعزام زدن هم رفتم، الان هم شما تاریختون مشخص هست نیازی نیست که به فکر تاخیر و... باشین.

سلام

من امروز دفترچه ام رو ارسال کردم بعد از این که طرف تایید کرد بهو گفت تو غیبت داری و 90 روز اضافه خوردی که این غیبت رو اوایل تحصیل برامون زده بودند چون دانشگاه یادش رفته بود اسامی ما رو برای نظام وظیفه ارسال کنه و من فکر کردم غیبتم دیگه پاک شده
    الان ظرف توجیه غیبت برام ارسال کرد تا شاید کارم ردیف بشه
    حالا به نظرتون کارم ردیف میشه به این راحتی؟ البته طرف گفت این غیبتت خود به خود پاک میشه به خاطر عفو رهبری ولی 90 روز اضافه خدمت بی دلیل یکم زور داره
    موردی نداره اگه حل نشد برین نظام وظیفه استان حل میشه.

ممنون از راهنماییت داداش
    فقط 100 درصد مطمئنی اگه تا 22 تیر پست کنم 94 هم اعزام بشم بازم 21 ماه هست؟
    یهو اضافه نشه...آخه چند روز پیش از یکی پرسیدم گفت مهم تاریخه اعزامه.
    خیالم راحت باشه؟
    فکر کنم واضح نوشته بودم.

اونطور که در خبر ها اعلام شده برای مشمولین غایب باید تا 22 بهمن ثبت بشه تا بتونن عفو بخورن و در صورتی که 94 هم اعزام بشن 21 ماه خدمت کنن، این فقط برای مشمولین غایب هست، کسی که غیبت نداره و عادی سال 93 دفترچه ارسال میکنه و 94 اعزام میشه 24 ماه خدمت میکنه.

بخشش اضافه خدمت مشمولان غايب
    به مناسبت عيد غير خم اضافه خدمت سه تا شش ماهه مشموليني که در حال خدمت هستند و يا تا بيست و دوم بهمن ماه 93 خود را معرفي مي کنند بطور کامل بخشيده شده است که ملاک محاسبه اين بخشش اضافه خدمت تاريخ ثبت درخواست اعزام به خدمت مشمولان تا تاريخ بيست و دوم بهمن ماه 93 مي باشد.
    بخشش اضافه خدمت صرفا مربوط به اضافه خدمت سنواتي و دفترچه اي است که بعلت عدم معرفي به موقع از سوي وظيفه عمومي اعمال مي شود .
    لازم به ذکر است ، بخشش غيبت هاي حين خدمت برابر مقررات آئين نامه انضباطي است و در اختيار فرماندهان سازمان مربوطه است.
    بعداز اين مهلت اعلام شده ،بامشمولان غايب و کساني که اين افراد را بکارگيري مي کننددر چهارچوب قانون برخورد جدي صورت می گيرد ، بطوري که بکارگيرندگان سربازان غايب به ازاي هر سرباز، هزينه سالانه يک سرباز و به ازاي بکارگيري دو سرباز و بيشتر بايد هزينه سالانه سه سرباز را پرداخت نمايند وبا مشمولان غايب نيز برخورد قانوني ازجمله دستگيري و ....خواهد شد.
    بهمن آخرین مهلت برای خودمعرفی مشمولان و بهره‌مندی از بخشش اضافه خدمت و تسهیلات کسرخدمت

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح درباره بخشش غیبت و اضافه خدمت سربازان نیز اظهار کرد: یک فرصت به سربازان غایب دادیم که اگر تا 22 بهمن امسال خودشان را برای انجام خدمت سربازی معرفی کنند علاوه بر اینکه به موجب غیبت اضافه خدمت‌های سه یا شش ماهه را تحمل نخواهند کرد، به دلیل غیبتشان نیز به مرجع قضایی نیز معرفی نمی‌شوند و در ضمن چون تا پیش از سال 94 تکلیف سربازی خود را مشخص کرده‌اند طول مدت خدمتشان 21 ماه خواهد بود.

وی در پاسخ به این پرسش که اگر مشمولی تا پیش از موعد مقرر برای رفتن به سربازی اقدام کند اما تاریخ اعزامش به سال آینده یا زمانی دیگر موکول شود نیز گفت: اقدام کردن برای سربازی یعنی آماده اعزام باشد. ممکن است به سبب تعداد زیاد متقاضی سازمان وظیفه عمومی که مسئولیت اعزام سربازان را بر عهده دارد تصمیم بگیرد مدت اعزام این افراد را به تاخیر بیندازد لذا برای این افراد نیز مطابق قانون 93 تصمیم گیری خواهد شد. به عنوان مثال اگر سرباز غایبی تا پیش از 22 بهمن امسال برای رفتن به سربازی اقدام کند، در صورتی که سازمان وظیفه عمومی تصمیم بگیرد وی در تاریخی پس از 22 بهمن به سربازی اعزام شود در این صورت تمامی تسهیلات در نظر گرفته شده برایش لحاظ خواهد شد.

اینها مطالبی هست که در این مورد در اخبار اعلام شده ولی توصیه خود من اینه که وقت را تلف نکنین و هر چه زودتر اعزام بشین تا زودتر هم تموم کنید.

5. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mehdi_Teh021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوبااااره
    امروز 8 آبان 93 از پادگان مرخصی گرفتم ، بر خلاف چیزایی که گفته میشد هیچ چیزی از طرف ارتش به سربازای بیچاره داده نشد و همرو از جیب خودمون خریدیم حتی واکس پوتین رو :|
    این 8 روز خیلی زود گذشت و کلی لذت بردیم با رفقا کاشکی آدم همیشه سرباز بود ، از الان ناراحتم واسه موقعی که میخواد تموم بشه
    ایول به همه بچه های 02 پرندک

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوبااااره
    امروز 8 آبان 93 از پادگان مرخصی گرفتم ، بر خلاف چیزایی که گفته میشد هیچ چیزی از طرف ارتش به سربازای بیچاره داده نشد و همرو از جیب خودمون خریدیم حتی واکس پوتین رو :|
    این 8 روز خیلی زود گذشت و کلی لذت بردیم با رفقا کاشکی آدم همیشه سرباز بود ، از الان ناراحتم واسه موقعی که میخواد تموم بشه
    البته مرخصی رو دادن، ما نگرفتیم

8 روز کجا بود!! از دوشنبه تا چهارشنبه ظهر میشه 2.5 روز همش اونجا بودیم. مثل اینکه سخت گذشته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوبااااره
    یه دو هفته دیگه سرمای پرندک استخون هاتو ترکوند بعد حالتو میپرسم

عجله نکن

شب درازه

ما هم اولش از این فکرا میکردیم

تازه اگر خوش شانس باشی نیوفتی سومار که بخوان بهت جیره خشک بدن خودت بپزی بخوری

حـــــرفـه ای Saleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    بعد از دو ماه دوره کد امروز امریه ها رو دادن
    متاسفانه یا خوشبختانه افتادم تیپ 35 تکاور کرمانشاه (جیران بلاغ)
    دوستان کسی اینجا خدمت کرده؟

ممنون

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام. کسی که شرایط دار باشه ولی توی آموزشی مدارک رو ارائه نده و بعد اتمام آموزشی اگه جای خوبی نیوفته مثل لب مرز، میتونه با ارائه مدارک انتقالی بگیره و استان خودش بیوفته؟

داره خودمونی میشه Mehdi_Teh021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

یه دو هفته دیگه سرمای پرندک استخون هاتو ترکوند بعد حالتو میپرسم

عجله نکن

شب درازه

ما هم اولش از این فکرا میکردیم

تازه اگر خوش شانس باشی نیوفتی سومار که بخوان بهت جیره خشک بدن خودت بپزی بخوری
    همه همینو میگن ، ولی سربازی مث آب خوردنه همین الانشم سوز پرندک وحشتناکه ولی همه اینا کنار دوستان بودن تو خدمت همرو قابل تحمل میکنه ، تا الان کوچیک ترین بی احترامی رو ندیدیم و کمترین بیگاری رو کشیدیم ، از این به بعدشم همینطوره
    آشنا مم جور شده بعد آموزشی میوفتم پادگان جی کنار خونمون که این از همه بیشتر آدم رو دلگرم میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من با درجه گروهبان یکی افتادم تیپ 55 توپخانه اصفهان با رسته اداری پرسنلی کد 72110 (امور اداری) ساکن اصفهان هم هستم.
    کسی میدونه روز برگ یا با کارت تردد میزارند بیام خونه؟ چه ساعتی؟ 2 یا 5؟
    گروهبان ها هفته ای چند بار نگهبانند؟
    من که رستم اداریه حتما میوفتم اداری؟ اگه نه کجاش بیوفتم بهتره؟

دوستان ببخشید سوالات زیاده
    دمتون گرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •