من يه سال هست هاي وب گرفتم خيلي راضيم.
قبلا اولين سرويسي که گرفته بودم از ماکس نت بود که بعدها آسياتک شد.
بعدش رفتم مخابرات، وضعش ناجور بود.
بعد هم شاتل که اونم از همه ناجورتر!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من يه سال هست هاي وب گرفتم خيلي راضيم.
قبلا اولين سرويسي که گرفته بودم از ماکس نت بود که بعدها آسياتک شد.
بعدش رفتم مخابرات، وضعش ناجور بود.
بعد هم شاتل که اونم از همه ناجورتر!
الان پارس آنلاین تعرفه هاش از همه بهتره. کسی از دوستان اینجا پارس آنلاین داره بگه کیفیتش چجوریه و راضیه آیا؟
دوستان ! من الان سرویسم رو تمدید کردم از مخابرات ! سرویس 2 مگ خریدم و دقیقا همون سرعت اسمی رو بهم تحویل داد
ولی یه خوبی که داره اینه که سرعت برای چند لحظه اول تا کشش خط باز هست !یعنی وقتی میخوای یه سایت لود کنی با سرعت خیلی بیشتر از سرویس خریداری شده لود میشه
یا مثلا موقع دانلود برای حدود 10 ثانیه سرعت حدود 2 مگابایت در ثانیه هست و بعد میاد پایین و به سرعت اصلی میرسه
عزیز اون 20-25 درصد حجم اضافی رو که مخابرات همیشه به جای آپلود رایگان میده بازم هست یا نه تو سرویسهای جدید؟
نه اضافه نشده
======
در ضمن ترافیک بین الملل و ملی هم از هم تفکیک نشده و ترافیک بین الملل رو داره دوبل از 75 گیگ من کسر میکنه !باید فردا زنگ بزنم و بگم که اشتباهه این کار ! چون عملا با مصرف اینترنت ، حجم اینترانت من هم به هدر میره :|
یعنی آپلود الان رایگان شده تو مخابرات هم که اون اضافی رو حذف کرده؟
اون تفکیک هم کلا روال اونجوریه. قرار نیست هرکدوم یه ترافیک مجزا داشته باشند. 75 رومیده و دقیقا خارجی رو دوبل کسر میکنه و داخلی رو نرمال. اشتباه نیست. روال و مصوبه کلا اونجوریه و تمام شرکتها اونجوری هستند
فکر نکنم اینا یه چیزی رو رایگان به مشتری بدن
======
اخه اینجوری که نمیشه ! من اگه همه ترافیکم رو بین الملل استفاده کنم که ، ملی به درد نمیخوره ! پس این ترافیک ملی رو برای چی به من میدن :|
من الان با این 2 مگ مخابرات از ساعت 3 یه فایل 2 گیگی رو زدم رو دانلود ، دانلود منیجر نوشته بود بعد از 1:45 دقیقه تموم میشه الان ساعت 8 هنوز نوشته نیم ساعت باقیمونده ووقتی به سرعت نگاه میکنم بین 240 و 260 نوسان داره البته روز و شب مشکل همینه ، بنظرتون مشکلی هست زنگ بزنم بهشون یا درسته ، ولی با این تعرفه های جدید گند زدن به همه چیز قبلا فیلم آنلاین رو بدون مکث و قطعی با همین سرعت روان میدیدم الان مدام مکث میکنه تا لود شه و حوصله ام رو سر میبره قطعش میکنم و بیخیال فیلم میشم ، مخابرات دیگه بدرد نمیخوره دوستان لطفی کنند و جایی معرفی کنند که ۶۰ گیگ حجم بده در عوض سرعت بالا بده بقیه حجم هم پیشکشش . کدوم شرکت بهتره تا کوچ کنم برم اونجا .
سلام
میبخشید شما چطور حجم نت رو مدیریت میکنید؟مثلا همین مقدار حجم مصرفی داخلی رو از خارجی تفکیک میکنید؟ یا متوجه میشید چند گیگ کسر میشه؟ نرم افزار خاصی نصب دارید؟
درود
میخوام سرویسم رو از همارا جم کنم میگن 3 روز باید صبر کنی چطور مبشه سه روزو صبر نکرد؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)