تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2523 از 2550 اولاول ... 152320232423247325132519252025212522252325242525252625272533 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,221 به 25,230 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ™ Hadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    کالبد بدن

پيش فرض

تعرفه های مکس نت و همارا در مقایسه با شرکت های سراسری خیلی بده
    پارس و های وب هم که الان تعرفه هاش رو تغیر دادن و بیشترین ترافیک مصرفی رو به کاربر میدن !
    حتی پارس شبانه رایگان هم داره
    من يه سال هست هاي وب گرفتم خيلي راضيم.
    قبلا اولين سرويسي که گرفته بودم از ماکس نت بود که بعدها آسياتک شد.
    بعدش رفتم مخابرات، وضعش ناجور بود.
    بعد هم شاتل که اونم از همه ناجورتر!

2. این کاربر از ™ Hadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

الان پارس آنلاین تعرفه هاش از همه بهتره. کسی از دوستان اینجا پارس آنلاین داره بگه کیفیتش چجوریه و راضیه آیا؟

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

دوستان ! من الان سرویسم رو تمدید کردم از مخابرات ! سرویس 2 مگ خریدم و دقیقا همون سرعت اسمی رو بهم تحویل داد
    ولی یه خوبی که داره اینه که سرعت برای چند لحظه اول تا کشش خط باز هست !یعنی وقتی میخوای یه سایت لود کنی با سرعت خیلی بیشتر از سرویس خریداری شده لود میشه
    یا مثلا موقع دانلود برای حدود 10 ثانیه سرعت حدود 2 مگابایت در ثانیه هست و بعد میاد پایین و به سرعت اصلی میرسه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان ! من الان سرویسم رو تمدید کردم از مخابرات ! سرویس 2 مگ خریدم و دقیقا همون سرعت اسمی رو بهم تحویل داد
    ولی یه خوبی که داره اینه که سرعت برای چند لحظه اول تا کشش خط باز هست !یعنی وقتی میخوای یه سایت لود کنی با سرعت خیلی بیشتر از سرویس خریداری شده لود میشه
    یا مثلا موقع دانلود برای حدود 10 ثانیه سرعت حدود 2 مگابایت در ثانیه هست و بعد میاد پایین و به سرعت اصلی میرسه
    عزیز اون 20-25 درصد حجم اضافی رو که مخابرات همیشه به جای آپلود رایگان میده بازم هست یا نه تو سرویسهای جدید؟

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

عزیز اون 20-25 درصد حجم اضافی رو که مخابرات همیشه به جای آپلود رایگان میده بازم هست یا نه تو سرویسهای جدید؟
    نه اضافه نشده
    ======
    در ضمن ترافیک بین الملل و ملی هم از هم تفکیک نشده و ترافیک بین الملل رو داره دوبل از 75 گیگ من کسر میکنه !باید فردا زنگ بزنم و بگم که اشتباهه این کار ! چون عملا با مصرف اینترنت ، حجم اینترانت من هم به هدر میره :|

7. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نه اضافه نشده
    ======
    در ضمن ترافیک بین الملل و ملی هم از هم تفکیک نشده و ترافیک بین الملل رو داره دوبل از 75 گیگ من کسر میکنه !باید فردا زنگ بزنم و بگم که اشتباهه این کار ! چون عملا با مصرف اینترنت ، حجم اینترانت من هم به هدر میره :|
    یعنی آپلود الان رایگان شده تو مخابرات هم که اون اضافی رو حذف کرده؟
    اون تفکیک هم کلا روال اونجوریه. قرار نیست هرکدوم یه ترافیک مجزا داشته باشند. 75 رومیده و دقیقا خارجی رو دوبل کسر میکنه و داخلی رو نرمال. اشتباه نیست. روال و مصوبه کلا اونجوریه و تمام شرکتها اونجوری هستند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

یعنی آپلود الان رایگان شده تو مخابرات هم که اون اضافی رو حذف کرده؟
    اون تفکیک هم کلا روال اونجوریه. قرار نیست هرکدوم یه ترافیک مجزا داشته باشند. 75 رومیده و دقیقا خارجی رو دوبل کسر میکنه و داخلی رو نرمال. اشتباه نیست. روال و مصوبه کلا اونجوریه و تمام شرکتها اونجوری هستند
    فکر نکنم اینا یه چیزی رو رایگان به مشتری بدن
    ======
    اخه اینجوری که نمیشه ! من اگه همه ترافیکم رو بین الملل استفاده کنم که ، ملی به درد نمیخوره ! پس این ترافیک ملی رو برای چی به من میدن :|

10. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من الان با این 2 مگ مخابرات از ساعت 3 یه فایل 2 گیگی رو زدم رو دانلود ، دانلود منیجر نوشته بود بعد از 1:45 دقیقه تموم میشه الان ساعت 8 هنوز نوشته نیم ساعت باقیمونده ووقتی به سرعت نگاه میکنم بین 240 و 260 نوسان داره البته روز و شب مشکل همینه ، بنظرتون مشکلی هست زنگ بزنم بهشون یا درسته ، ولی با این تعرفه های جدید گند زدن به همه چیز قبلا فیلم آنلاین رو بدون مکث و قطعی با همین سرعت روان میدیدم الان مدام مکث میکنه تا لود شه و حوصله ام رو سر میبره قطعش میکنم و بیخیال فیلم میشم ، مخابرات دیگه بدرد نمیخوره دوستان لطفی کنند و جایی معرفی کنند که ۶۰ گیگ حجم بده در عوض سرعت بالا بده بقیه حجم هم پیشکشش . کدوم شرکت بهتره تا کوچ کنم برم اونجا .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

نه اضافه نشده
    ======
    سلام
    میبخشید شما چطور حجم نت رو مدیریت میکنید؟مثلا همین مقدار حجم مصرفی داخلی رو از خارجی تفکیک میکنید؟ یا متوجه میشید چند گیگ کسر میشه؟ نرم افزار خاصی نصب دارید؟

پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

درود
    میخوام سرویسم رو از همارا جم کنم میگن 3 روز باید صبر کنی چطور مبشه سه روزو صبر نکرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •