تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2523 از 3745 اولاول ... 1523202324232473251325192520252125222523252425252526252725332573262330233523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,221 به 25,230 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بله کاملا موافقم
    ولی همین نت رو میتونستن خیلی ارزونتر بدن
    کافیه هزینه ی فیلترینگ + سود زیاد زیر ساخت رو کم کنید
    دوستان یه سوال داشتم زیر ساخت هم مثل مخابرات مال سپاهه؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    شرکت زیرساخت یه شرکت کاملن دولتیه. مثل شرکت‌های مخابراتی نیست که مشمول اصل 44 شدند.

در مورد هزینه‌ها هم موافقم، اگه دست دولت از این حوزه کوتاه می‌شد، اینترنت خیلی رقابتی‌تر می‌شد. همین الآن که 1 ساله نصفه و نیمه همراه اول و ایرانسل 3G و 4G می‌دن و انحصار رایتل رو شکستن، رایتل هم مجبور شده طرح‌های متنوع و با قیمت‌های رقابتی‌تر بذاره. مطمئنن تو کابلی هم اگه نقش دولت کمرنگتر بشه وضعیت خیلی بهتر می‌شه.

2. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان باز اون مشکل مسخره پرش لینک شروع شد ! هر 1 ساعت یک بار قطع میشه !
    2-3 روز خوب خوب شده بود
    واقعا دیگه کلافه شدم
    دوستان امروز یه مودم سیمفون قدیمی وصل کردم واقعا تعجب کردم ! ( البته برد این مدل ایسوز هست am602 )
    رو حالت adsl2+ هست و اصلا لینک نمیپره ! ( مودم دی لینک 2740 من ، وقتی هم که هیچ مشکلی نداشتم باهاش اگه تو حالت adsl2+ میزاشتم لینک میپرید و باید حتما روی حالت d.gmt میزاشتم تا لینک ثابت بشه ، دیگه این چند روز که دیگه رو این حالت d.gmt هم پرش شدید لینک دارم )
    الان تو دو ساعتی که این مودم رو وصل کردم اصلا لینک نپریده - حتی نویز هم تقریبا ثابت بوده !
    دارم کم کم شک میکنم نکنه واقعا مودمم مشکل داره ! نظر شما چیه ؟ مودم رو عوض کنم ؟
    اینم عکس این مدل سیمفون:

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مطمئنن اینترنت تو خیلی از کشورهای پیشرفته دنیا وضعیت خیلی بهتری نسبت به ایران داره. به هر حال، نکاتی که من عرض کردم فقط و فقط برای اینه که یه مقدار واقع‌بین‌تر باشیم و ساده‌انگارانه فکر نکنیم که اینترنت تو ژاپن 1500 برابر از ایران ارزونتره. یعنی باید به حال مرکز پژوهش‌های مجلس که به یه همچین نتیجه‌ای تو گزارشش رسیده واقعن باید گریه کرد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرعت 2 گیگابیت بر ثانیه با قیمت 51 دلار

در مورد اینترنت به نظر من 2 مشکلی که کاربر با اون درگیر هست یکی قیمت بالاست و یکی عدم ثبات و پاسخگویی. که هر دوی اینها در اصل برمیگرده به انحصار اینترنت در کشور

مقایسه اینترنت هم با کشورهایی مثل آلمان یا آمریکا هم به نظرم معنی نداره. واقعیت اینه که کاربران ما هم خر رو میخوان هم خرما رو! عمده دانلود کاربران ایرانی محتوای کپی رایتی، و غیر قانونی در اکثر کشورهای جهان هست. مثلا همین آلمان یکی از سخت ترین سیاست ها رو در زمینه کپی رایت داره به طوریکه شاید نصف موزیک ویدئو های یوتیوب از آلمان به دلیل مسائل کپی رایتی قابل دیدن نیست (میتونید وی پــی ان بزنید و امتحان کنید) یا در انگلیس طوریکه من امتحان کردم تمام سایت های شناخته شده تورنت مسدوده!

خوب چند نفر از کاربران ایرانی حاضر هستند بهشون اینترنت نامحدود بدید و بگید چنین شرایطی رو از نظر کپی رایت باید رعایت کنید؟

در آمریکا رو که شخصا میدونم و با کاربرانشون ارتباط داشتم اکثر پهنای باندشون صرف یوتـیوب، فیـسبوک، Hulu، آپدیت های نرم افزاری و از این دست میشه (که تقریبا تمام اینها هم برای کاربر آمریکایی ترافیک داخلی حساب میشه)

شکی نیست اینرنت در ایران خیلی گرونه و به علت فیـلترینگ هزینه پنهانی رو هم به کاربر تحمیل میکنه اما نباید با کشورهایی مقایسه بشه که در اونها کپی رایت اجرا میشه و کاربران هم اونو رعایت میکنن چون اساسا شرایط فرهنگی و قانونی با ایران متفاوت هست.
    سرعت اینترنت چه ربطی به قانون کپی رایت داره؟؟؟

کاربران کشورهای پیشرفته با بخش خیلی کمی از درآمدشون اشتراک سایتهای پخش فیلم رو میگیرن و آنلاین با کیفیت full HD فیلم تماشا می کنن، یا یه بازی رو خیلی راحت آنلاین خریداری و در مدت زمان کمی دانلود می کنن. پهنای باندشون صرف این چیزا میشه.

ضمن اینکه قبلا هم بحث این چیزا شده تو همین فروم، بخش زیادی از ترافیک تورنت مال همین کشورهای پیشرفته هست حالا دولت بیاد سایتهای تورنت رو مسدود کنه، وی پی ان میزنن. دولتشون نیومده مثل اینجا وی پی ان رو هم مسدود کنه که!

سرعت اینترنت یه بحث کاملا جدا از قانون کپی رایت هست و هیچ توجیهی برای این وضعیت اسف بار اینترنت در ایران وجود نداره.

5. 2 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان امروز یه مودم سیمفون قدیمی وصل کردم واقعا تعجب کردم ! ( البته برد این مدل ایسوز هست am602 )
    رو حالت adsl2+ هست و اصلا لینک نمیپره ! ( مودم دی لینک 2740 من ، وقتی هم که هیچ مشکلی نداشتم باهاش اگه تو حالت adsl2+ میزاشتم لینک میپرید و باید حتما روی حالت d.gmt میزاشتم تا لینک ثابت بشه ، دیگه این چند روز که دیگه رو این حالت d.gmt هم پرش شدید لینک دارم )
    الان تو دو ساعتی که این مودم رو وصل کردم اصلا لینک نپریده - حتی نویز هم تقریبا ثابت بوده !
    دارم کم کم شک میکنم نکنه واقعا مودمم مشکل داره ! نظر شما چیه ؟ مودم رو عوض کنم ؟
    اینم عکس این مدل سیمفون:
    الکی ریسک نکن . اینا معلوم نیست چکار میکنن . یه وقت میبینی الان خوبه . فردا با همین مودم باز قطعی و ... .
    منم که مخابرات مشهدم این پرش لینکه بدجور رفته رو اعصابم . جالبه مشخصات نویز هم بالاست و همسایمون هم همینطور اما اون شاتله و اصلا پرش لینک و تایم اوت نداره . یه سری isp ها و کاربرای خاص دچار این قضیه شدن .

7. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

الکی ریسک نکن . اینا معلوم نیست چکار میکنن . یه وقت میبینی الان خوبه . فردا با همین مودم باز قطعی و ... .
    منم که مخابرات مشهدم این پرش لینکه بدجور رفته رو اعصابم . جالبه مشخصات نویز هم بالاست و همسایمون هم همینطور اما اون شاتله و اصلا پرش لینک و تایم اوت نداره . یه سری isp ها و کاربرای خاص دچار این قضیه شدن .
    اخه از دیشب تا همین ظهر که این مودم رو گذاشتم هر نیم ساعت یه بار لینک میپرید ! ولی الان 2-3 ساعتیه مشکلی نداره ! فکر نکنم شانسی باشه !
    اگه بشه یه مودم دیگه هم پیدا کنم که 100 درصد مطمئن بشم بهتره فکر کنم
    ----------------------------------------------------------------------------
    الان این مودم ایسوز رو باز کردم دیدم چیپ برادکام داره ! به خاطر همینه اینقدر پایداره
    دوستان نظرشون چیه برم مودم Tplink 8960 بگیرم ؟ فکر کنم اونم برادکام باشه

Last edited by MOHAMMAD2010; 04-11-2015 at 17:48.

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اینم عکس این مدل سیمفون:
    این مودم چیپش برودکامه از منوش مشخصه

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

جالبه دوباره با مودم دی لینک خودم هم درست شد ! ( نتی که هر نیم ساعت داشت لینک میپرید )
    ادم واقعا اعصابش خرد میشه وقتی نمیفهمه مشکل از چیه !

11. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

جالبه دوباره با مودم دی لینک خودم هم درست شد ! ( نتی که هر نیم ساعت داشت لینک میپرید )
    ادم واقعا اعصابش خرد میشه وقتی نمیفهمه مشکل از چیه !
    زنگ بزن بگو خطت بیارن رو 4 مگ
    شاید استیبل شد

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

زنگ بزن بگو خطت بیارن رو 4 مگ
    شاید استیبل شد

اقا مشکل از یه جای دیگس !
    اخه اگه مشکل از خط بود همش مشکل داشت الان 3 روز پیش تا همین دیروز خوب بود - از دیروز تا امروز ظهر لینک هر نیم ساعت میپرید از سر شب دوباره درست شده !
    نویز هم اونقدر داغون نیست که بخواد لینک بپره ! روی 12-13 هست !
    کاش مثلا خط کوفتی نویز داشت مومد رو 1 مگ نویز هم میومد زیر 10 ! اون موقع خب میفهمیدم مشکل از سیم کشی یا این چیزاس ولی الان متاسفانه مشکل یه جور دیگه هست - هی هم درست میشه دوباره خراب میشه !
    Last edited by MOHAMMAD2010; 04-11-2015 at 20:25.

14. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بله کاملا موافقم
    ولی همین نت رو میتونستن خیلی ارزونتر بدن
    کافیه هزینه ی فیلترینگ + سود زیاد زیر ساخت رو کم کنید
    دوستان یه سوال داشتم زیر ساخت هم مثل مخابرات مال سپاهه؟

البته به طور واضح نمیگن ولی اونطوری که متوجه شدم قوه قضاییه، سپاه، شورای امنیت ملی، نمایندگی رهبر و دولت در اون سهیم هستند احتمالا به همین دلیل هم هست که انحصارش به این راحتی شکسته نمیشه چون چندین نهاد تصمیم گیری میکنند. حتما میدونید که فیلــترینگ هم در زیرساخت انجام میشه.

سال گذشته وزیر ارشاد یا ارتباطات بود که گفت اختیار فیلــترینگ دست ما نیست و ما تنها نهاد تصمیم گیری نیستیم. یعنی به طور مستقیم میگفت دولت در زیرساخت نفوذ چندانی نداره.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرعت 2 گیگابیت بر ثانیه با قیمت 51 دلار

سرعت اینترنت چه ربطی به قانون کپی رایت داره؟؟؟

کاربران کشورهای پیشرفته با بخش خیلی کمی از درآمدشون اشتراک سایتهای پخش فیلم رو میگیرن و آنلاین با کیفیت full HD فیلم تماشا می کنن، یا یه بازی رو خیلی راحت آنلاین خریداری و در مدت زمان کمی دانلود می کنن. پهنای باندشون صرف این چیزا میشه.

ضمن اینکه قبلا هم بحث این چیزا شده تو همین فروم، بخش زیادی از ترافیک تورنت مال همین کشورهای پیشرفته هست حالا دولت بیاد سایتهای تورنت رو مسدود کنه، وی پی ان میزنن. دولتشون نیومده مثل اینجا وی پی ان رو هم مسدود کنه که!

سرعت اینترنت یه بحث کاملا جدا از قانون کپی رایت هست و هیچ توجیهی برای این وضعیت اسف بار اینترنت در ایران وجود نداره.

الان تقریبا تمام ISP ها سرعت 8 مگابیت رو به راحتی ارائه میکنند. 8 مگابیت هم سرعت کمی نیست و به راحتی میتونه یک ویدئوی 1080 رو استریم کنه. منتهی مشکل کاربران اینه که اگر کسی بخواد مثلا در ماه 100 گیگ مصرف داشته باشه، هزینه بسیار گزافی براش در میاد. مشکل اصلی کاربران اینترنت این قیمت هنگفته وگرنه بعید میدونم کسی با سرعت مشکل داشته باشه.

2 یا 3 پیش هم بود که نتیجه یک آمارگیری در آمریکا نشون میداد میانگین سرعت اینترنت کاربران خانگی در این کشور 5 مگابیته، و از اون سال تا الان نهایت رسیده باشه به 8 یا 10 مگابیت

اون مورد 2 گیگابیت هم واقعا مضحک به نظر میرسه! الان ما سرور اجاره میکنیم (از آمریکا یا انگلیس) با پورت 1 گیگابیت، ترافیکش هم محدوده (نهایت تا 20 ترابایت)، قیمتش هم کم نیست بازم دیتاسنتر سرعت 1 گیگابیت رو تضمین نمیکنه و اکثرا زیر اون مقداره. تازه ما داریم از سرور صحبت میکنیم! اونوقت کاربر خانگی به همین راحتی اینرنت 2 گیگابیت بگیره؟! اگر اینطور باشه اکثر دیتاسنترها باید برن جمع کنند و از ژاپن اینترنت خانگی بگیرند!!

16. 2 کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •