تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2522 از 3347 اولاول ... 152220222422247225122518251925202521252225232524252525262532257226223022 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,211 به 25,220 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد ده روزاومدم چند تا فیلم دانلود کنم سرعت ترکیده بود.چند شب قبلی هم اینجوری بوده؟!
    از خود فروش همین مودمهای 4g میدونید چه پولی به جیب زدند حالا دیگه دون پاشیدن و محدود کردنش خیلی بی معرفتیه.

2. 2 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نمی دونم با این سیگنال همین سرعتو میشه گرفت یا نه
    البته فکر می کنم بیشتر یوزرهای موبایل به همین باند سه وصل میشن و ترافیک این باند بیشتره

4. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SHAHAB-P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

4g اصفهان

6. 7 کاربر از SHAHAB-P30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

از شانس ما آنتن نصب نمیکنن توی محل ما رئیس ایرانسل فقط حرف مفت زده گفته اگر پوشش سیگنال ندارید گزارش بدید تا...،ما حتی سیگنال 3g نداریم 0 هست با موبایل چه برسه به 4g ، حالا با روتر و دوتا آنتن بیرونی و به لطف بساز بندازها که محل بکر ما را مورد عنایت قرار دادن دبگه به 2مگابایت هم نمیرسه سرعت، واسه سیگنال هی فقط زنگ میزنن حل شد؟ حل شد؟ حل شد؟ تغییر نرم افزاری دادیم
    یه بار اومدن دیدن حالا وضع خرابه، باز هم میخوان بفرستن دوباره چک کنن.
    یه بار هم دوتا بسته گرفته بودم دوماه پیش اینترنت قطع بود 1 کیلوبایت ترافیک نداشت و دوتا بسته سوخت شد، شکایت کردم زنگ زدن دعوا و ... که چرا شکایت کردی گفتی به فلان دلیل پولو مسترد کنید، ما بررسی میکنیم اگر اینطور باشه فقط این یکبار مبلغ رو پس میدیم وگرنه چنین چیزی ما نداریم پول پس بدیم، شبکه ما هیچ مشکلی نداره، جتی اگر بتونید یا نتونید به هر دلیل استفاده کنید پای خودتون هست و ...
    بلافاصله بعداز تماس بدون بررسی جواب شکایت رو دادن که ما با مشترک تماس گرفتیم و اطلاع دادیم امکان استفاده از 2g,3g,4g مهیا بوده میتوانستند بهره ببرند و خلاصه وجه مسترد نمیشه.
    بلافاصله در جواب گذاشتم تو کاسشون که بله با لحن طلبکارانه و بد تماس گرفتن گفتن چرا شکایت کردی و... و میگن مشکلی سرویس ما نداره و بررسی میکنیم بلافاصله اومدن اینجا اینو درج کردن!!!
    بله مشکلات همه از مشنرک هست هیچ ایرادی از شما و سرویستون نیست و ....
    اینقدر زمان برد و نه بررسی کردند و نه پولو پس دادن و نه جواب دادن، بلاخره نامه تنظیم مقررات زده به ایرانسل بعد از چند روز پولشو با خاک تو سری پس دادن.

یه بار دیگه بازم دوتا بسته فعال کرده بودم همین چندروز پیش بعداز ساعت 12 سیگنال 3تا موبایل و مودم 2g,3g,4g همه با هم 1ساعت و خرده ای قطع شد با خودم گفتم دهنتون...کلاغ.... نقطه سر خط.

وانمود میکنن بی عیب و نفصند، یه تماس بگیرید 700، بعیده بار اول کار راه بندازن، پولیش کردن تا پول پارو کنند، 10بار باید تماس بگیری تا رضایت بدهند و از حالت بروزرسانی درش بیارن. از طریق وبسایت هم گاهی ارجاع میدن به تماس 700.
    Last edited by Alone-Star; 25-10-2016 at 16:07.

8. 2 کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان اینجا کسی گوشی شیائومی داره؟؟؟
    من با فورجی ایرانسل روی Mi 5 مشکل دارم
    وقتی دیتا رو روشن می کنم آنتن میپره و سوییچ می کنه رو ترجی
    منم این گوشی رو تازه گرفتم اطلاعات زیادی ندارم شما در این مسیر برید settings>About phone>روی اینترنال مموری 5 بار ضربه بزنید از اینجا هم حق انتخاب باند رو دارید هم مشخصات بسیار کاملی در اختیارتون قرار میده

10. این کاربر از erfan69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mobile1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

اقا دست رو دلم نزار که سرعت در بهترین حالت شده 2 مگابیت اونم با نوسان یه دفعه قطع میشه تایم اوت میده، اگر ادامه پیدا کنه معلومه داشتن دون میپاشیدن خرشون از پل گذشته اینم مثل همراه اول داره میشه حداقل تو شمال غربی تهران که وسعت کمی نیست از نظر مساحت.من فکر کنم درست نکنن دیگه وقتی من و شما زنگ زدیم برای هردومون بدتر شد پس معلومه اشتباه نکردن عمدا اینطوری کردن چون یکیمون مثلا اشتباه کردن بدتر شده اماوقتی تو یه محدوده و یه مشکل بدتر میکنن معلومه عمدی بوده . تنها امیدمون باید به نت 100 مگابیت مخابرات باشه با فیبر که فکر کنم چندسالی طول بکشه راه بیوفته.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    الان رسیدم خونه خواستم تست کنم دیدم یه دقیقه میره رو 4 مگابایت دوباره میاد زیر 100 ... انتن هم معلوم نیس وضعش چیه ! یه لحظه دو تاس یه لحظه کامل یه لحظه هم خیلی کم!!! یعنی همه رنگ سرعتی رو من تو این یه ربع دیدم ...
    انشالله یکی یکی درست کنن مناطق رو . فعلا که این دو ماه رسما دو تا سیستمم خوابیده به خاطر این عزیزان

--------------------------------------------------------ویرایش 1 --------------------------------------------------------

عزیزان این که انتن مدام کم و زیاد میشه به دلیل دستکاری در دکل هست ؟ (با فرض این که هیچ مشکلی از طرف من نیست)'
    الان چک کردم دیدم هر بار که انتن 4g کم میشه ، با تنظیم رو شبکه 3g و دوباره 4g ، تا چند دقیقه اوکی میشه و بعد دوباره باید این کار رو انجام بدم ! الان اینا متوجه میشن من دارم دانلود میکنم سرعت رو تنظیم کردن بیاد پایین ؟ یا از جای دیگس مشکل ؟
    Last edited by mobile1199; 24-10-2016 at 16:45.

12. این کاربر از mobile1199 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

الان رسیدم خونه خواستم تست کنم دیدم یه دقیقه میره رو 4 مگابایت دوباره میاد زیر 100 ... انتن هم معلوم نیس وضعش چیه ! یه لحظه دو تاس یه لحظه کامل یه لحظه هم خیلی کم!!! یعنی همه رنگ سرعتی رو من تو این یه ربع دیدم ...
    انشالله یکی یکی درست کنن مناطق رو . فعلا که این دو ماه رسما دو تا سیستمم خوابیده به خاطر این عزیزان

--------------------------------------------------------ویرایش 1 --------------------------------------------------------

عزیزان این که انتن مدام کم و زیاد میشه به دلیل دستکاری در دکل هست ؟ (با فرض این که هیچ مشکلی از طرف من نیست)'
    الان چک کردم دیدم هر بار که انتن 4g کم میشه ، با تنظیم رو شبکه 3g و دوباره 4g ، تا چند دقیقه اوکی میشه و بعد دوباره باید این کار رو انجام بدم ! الان اینا متوجه میشن من دارم دانلود میکنم سرعت رو تنظیم کردن بیاد پایین ؟ یا از جای دیگس مشکل ؟
    سلام دوست عزیز

البته این فقط یه احتماله ولی ممکنه دلیل کم و زیاد شدن سیگنال و سرعت سویچ شدن به دکل دیگه باشه چون برای خودم این قضیه پیش اومده اما می گم فقط یه احتماله شاید network signal info کمک کنه که مطمئن بشید

14. 2 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تکراری ---- لطفا حذف بشه

داره خودمونی میشه comet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Cyberspace

پيش فرض

امروز صبح برای دانلود فایل های تورنتی که یکی از اعضای تاپیک مربوط به مستقیم کردن تورنت زحمت انتقال به سرور خودش را کشیده بود و حداکثر سرعت بخش دانلود رایگان اون 3 مگابایته بعد از مدتها سر وقت بسته یک ساعته نامحدود 900 تومانی که با این شارژهای تخفیفی در واقع 720 تومان خریده بودم، رفتم و با مودم 8372 از ساعت یه ربع به شش تا یه ربع به هفت کل سقف 20 گیگابایتی را دانلود کردم. چند فایل را به صورت همزمان برای دانلود گذاشتم و مجموع سرعت بین 7 تا 9 مگابایت در نوسان بود. هنوز یک ربع به انتهای زمان بسته مونده بود که با مودم سری به طبقه بالا زدم و سرعت حدود یک مگابایت بیشتر شد و نوسان هم کمتر شد. در مجموع تجربه دلچسبی بود.

17. این کاربر از comet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

الان رسیدم خونه خواستم تست کنم دیدم یه دقیقه میره رو 4 مگابایت دوباره میاد زیر 100 ... انتن هم معلوم نیس وضعش چیه ! یه لحظه دو تاس یه لحظه کامل یه لحظه هم خیلی کم!!! یعنی همه رنگ سرعتی رو من تو
    امروز به من زنگ زدن که فردا کارشناس میاد خونه چک کنه واسه عصر بعد دوباره زنگ زد واسه صبح که کاربر کمتری داره حالا باید اینو حالیشون کنم عصر بدتر میشه !!خبرشو بهتون میدم هر چند بعد از اومدنشون انگار بدتر میشه خدا به دادم برسه چون شماو یه دوست دیگه کارشناس رفته بوده بدتر شده منم نفر سوم قراره باشم!!!
    در مورد این نوسان هم قبول دارم که نت خط پایداری نداره اما نه در این حد که شما گذاشتین واسه منم موقعی که سرعت نرمال بود عز 1 مگابایت یه دفعه میشد 400 کیلوبایت. فکر کنم ظرفیت و تجهیزاتشون مشکل داره.

Sent from my iPhone using Tapatalk

19. 2 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •