کسانی که کد نخورن میشن گروهبان کسانی که دوره کد بخورن میشن ستوان
این قانون توی ارتش تصویب شد از اول مهر 93
کسانی که کد نخورن میشن گروهبان کسانی که دوره کد بخورن میشن ستوان
این قانون توی ارتش تصویب شد از اول مهر 93
جمع کرده رفته سنندج این اخرین وضعیتش هست
سلام
من امروز دفترچه ام رو ارسال کردم بعد از این که طرف تایید کرد بهو گفت تو غیبت داری و 90 روز اضافه خوردی که این غیبت رو اوایل تحصیل برامون زده بودند چون دانشگاه یادش رفته بود اسامی ما رو برای نظام وظیفه ارسال کنه و من فکر کردم غیبتم دیگه پاک شده
الان ظرف توجیه غیبت برام ارسال کرد تا شاید کارم ردیف بشه
حالا به نظرتون کارم ردیف میشه به این راحتی؟ البته طرف گفت این غیبتت خود به خود پاک میشه به خاطر عفو رهبری ولی 90 روز اضافه خدمت بی دلیل یکم زور داره
بله فکر کنم دیگه پر شده باشه چون منم امروز دفترچه فرستادم و افتادم برای 1/12
کسی که کد بخوره رسته ی زرهی، فقط خاش و اهواز و شیراز و قزوین می افته؟
احتمال نداره که بعد از کد رسته عوض بشه؟
من تک پسر هستم، کد خوردم زرهی شیراز، تهران نمیفتم؟
اینطوری نوشته :
تیپ 123 مستقل تکاور آج
درجه ستوان دوم
رسته اداری پرسنلی
میخوام بدونم آیا اینجا پنجشنبه ها تعطیل هست؟ ما که ستوان دوم هستیم و رسته اداری، تا چه ساعتی می مونیم؟وآیا کارت تردد داریم؟
دوستانی که در این زمینه اطلاع دارند لطف کنند یه توضیحی بدند که خدمت در این پادگان برای یک شخص 31ساله با درجه ستوان دومی و رسته اداری چطور خواهد بود؟ (فرض رو بر این بذارید که رابطه ی این شخص با فرمانده ای که باهاش سر و کار داره هم بد نباشه)
برای منم مشابه همین مشکل پیش اومده بود با این تفاوت که دانشگاه بعدا هم برای ارسال اسامی اقدام نکرده بود و من رسما ۱.۵ سال غیبت داشتم ولی بعد از اینکه متوجه شدم از دانشگاه نامه نامه مربوطه رو تحویل پلیس+۱۰ دادم و اونجا وارد سیستم کردند و غیبتم پاک شد!
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
جای واقعا فاجعه ایِ البته نه برای ستوان ۲ ها
شما کارت تردد دارید هر روز میتونید برید شاید ماهی یدونه نگهبانی هم بدین.
شما الان تیپ ۱ هستین
تیپ یک هم اعزام نیرو داره به سمت شهر های مرزی کرمانشاه تا ماه پیش حتی میدم امیر جمشیدی فرمانده تیپ خودشم کرمانشاه بود.
کلا اگر شما توی خود لشکر باشید فقط توی ستادش خدمت میکنید بسیار راحت
پنجشنبه هام تعطیلِ
چه حرفیِ ؟
کی همچین حرفی زده؟
نگرانی شما قابل درکِ اما اصلا اینجوری نیست که شما دوره کد زرهی دیدن حتماً تیپ های زرهی تقسیم میشید.
من خودم رسته هام پیاده بود دوره کد توی لشکر 23 بودم تقسیم شدم همون خاشی که شما میگید 288 زرهی !!
اصلا ربطی نداره
طرح تقسیم کاملاً به شیوه رندومِ
Last edited by __Jamaica__; 30-10-2014 at 14:59.
ممنون از راهنماییت داداش
فقط 100 درصد مطمئنی اگه تا 22 تیر پست کنم 94 هم اعزام بشم بازم 21 ماه هست؟
یهو اضافه نشه...آخه چند روز پیش از یکی پرسیدم گفت مهم تاریخه اعزامه.
خیالم راحت باشه؟
رفیق دمت گرم با اینهمه اطلاعاتت
پس تعطیلی 5شنبه ها توی این پادگان قطعی هست؟ آخه این برام خیلی اهمیت داره!
قراره شنبه صبح برم خودم رو معرفی کنم. با نوجه به تجربه ای که داری، راهنماییم کن که چیکار کنم؟ توی کدوم بخش برم بهتره؟ با توجه به اینکه در زمینه ی حقوق تخصص دارم آیا میتونم ازشون بخوام که من رو به بخش قضایی منتقل کنند؟
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)