بله همون کنترل حساب .سایت و ایرانسل من بهتره
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم می تونید ای میل بزنید
بله همون کنترل حساب .سایت و ایرانسل من بهتره
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم می تونید ای میل بزنید
سلام الان 2 3 هفتس پینگم نوسان زیاد داره پینگم از 120 تا 160 همش بالا پایین میره چون انلاین بازی می کنم خیلی رو اعصابه کسی می دونه چرا اینطوریه ؟
فعلا که ایرانسل من هی داره ناموفق تحویل میده بهم ... از همون سایت و ایمیل باید اقدام کنم .
زنگ زدم دوباره گفتم دو ماهه مشکل رفع نشده و تازه امروز یکم تکون خورد سرعت ! اگه میشه یه فرم پیگیری بزنید که با من تماس گرفته شه برای حل مشکل .
بالای 5 بار به زودی اوکی میشه رو گفت که خواستم فحش بدم ، دیدم این بدبختا گناهی ندارن ! یه عده دیگه اینا رو انداختن جلو که از جواب دادن به کاربرا طفره برن ... فعلا که خیلی از کارهام تعطیل شده به خاطر این لامذهبا
امشب هم عجیب سرعت نوسان داشت از 10 کیلوبایت تا 4 مگابایت .... انشالله فردا اوکی شه برای مناطق غرب و شمال غرب تهران .![]()
بعد از چند ماه دوری از نت و دانلود شبانه دیشب اومدم و دانلود کردم . من همیشه سرعت دانلود پایداری داشتم و خیلی نوسان نداشتم که میانگین سرعت دانلودم هم 4MB\s بود اما دیشب خیلی متفاوت بود هم سرعت افت کرده بود و هم نوسان شدید داشت طوری که یکی دو دقیققه سرعت خوب بود یهو باز میومد به نزدیک 0KB\s و باز کم کم میرفت بالا و این داستان باز تکرار میشد ! .
این هم نمودار سرعت که خیلی روشن نشون میده وضعیت نت دیشب چطور بود ! .
4G . مشهد . نزدیک چهار راه شفا .
فقط امیدوارم نوسان سرعت نت ادامه دار نباشه .
اقا دست رو دلم نزار که سرعت در بهترین حالت شده 2 مگابیت اونم با نوسان یه دفعه قطع میشه تایم اوت میده، اگر ادامه پیدا کنه معلومه داشتن دون میپاشیدن خرشون از پل گذشته اینم مثل همراه اول داره میشه حداقل تو شمال غربی تهران که وسعت کمی نیست از نظر مساحت.من فکر کنم درست نکنن دیگه وقتی من و شما زنگ زدیم برای هردومون بدتر شد پس معلومه اشتباه نکردن عمدا اینطوری کردن چون یکیمون مثلا اشتباه کردن بدتر شده اماوقتی تو یه محدوده و یه مشکل بدتر میکنن معلومه عمدی بوده . تنها امیدمون باید به نت 100 مگابیت مخابرات باشه با فیبر که فکر کنم چندسالی طول بکشه راه بیوفته.
Sent from my iPhone using Tapatalk
وقتی قیمت بسته های اینترنتی یک اپراتور نصف قیمت اون دو اپراتور دیگه باشه مسلما ترافیک سایت هاش میره بالا و مشکل افت سرعت و عدم آنتن دهی پیش میاد ... و گرنه خودشون که از خداشونه سرعت اینترنت شما بالا بشه و دائم بسته ها رو تموم کنی و بسته جدید بخری .
یه مشکل دیگه ای هم که هست انتظار بیش از حد کاربرها از نسل 4 موبایل هست که فکر میکنن باید سرعتشون بالای پنجاه مگ باشه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مثال این دو ویدیوی بالایی رو که تست سرعت اپراتورهای آمریکاست که LTE Advanced هم هستند رو اگر نگاه کنید دیگه به اپراتورهای درب و داغون ایرانی حق میدید سرعتشون خیلی بالا نباشه!
سرعت ایرانسل در شهر ما در کلیه مناطق حتی در 1 متری دکل هم به 1 مگابیت نمیرسه، سرعت دانلود در بهترین حالت 80!
این است اینترنت نسل چهار!
فقط شبا ساعت 3 به بعد سرعت به 9 مگابیت میرسه.
قشنگ معلومه مشکل پهنای باند دارن.
سلام
دوستان اینجا کسی گوشی شیائومی داره؟؟؟
من با فورجی ایرانسل روی Mi 5 مشکل دارم
وقتی دیتا رو روشن می کنم آنتن میپره و سوییچ می کنه رو ترجی
با بخشی از صحبتاتون موافقم اما اینم در نظر بگیرید بیشتر پهنای باند ما اینترانت هستش و محدودیت و مسدودیت...... اما نت اونجا نداره و پایداره . اصلا نت امریکا بد اما ایرانسل ادعاداره در حضور وزیر نسل 5 ازمایش شد نت 400 مگابیت و اینا.... وگرنه نباید بنویسه سرعت نامحدود ،اعلام کنه مثلا 4 مگابیت هر کیم بیشتر داشت لذتشو ببره، اصلا نت کل دنیا بد باشه ما باید کار خودمون بکنیم همیشه نباید مقایسه کنیم اگر به مقایسه باشه از کشورهای همسایه تا چند کشور اروپایی تست گرفتم صبح و ظهر شب یه سرعتی داشتن اصلا هیچ جا دو خط انتن ندیدم . من نمیدونم چرا همه چیمون برعکسه اول اسمشو میاریم بعد گسترش میدیم مثال: لیگ برتر، نسل سه و چهار اینترنت خط، ترابردپذیری و.... الان تایپیک td lte دیدم که ایرانسل گفته همه مراکز استان ها اما برا چندتا کاربر که قطع یا ضعیف . اول باید بیارن گسترش بدن پیش بینی تعداد کاربر بکنن بعد راه اندازی. همش حالت مسابقه دارن همراه اول تو تبلیغاش میگه اولین اپراتور رایتل میگه اولین نسل سه ایرانسل میگه اولین نسل چهار انگار واسه ما فرق داره اول کیه مهم کیفیت واسه ما.
دوستان بنظرم زیاد خودتونو درگیر سرعت و انتظار بیش ازحد نکنید
اینترنت = نگاه سیاسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)