تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2521 از 4105 اولاول ... 1521202124212471251125172518251925202521252225232524252525312571262130213521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,201 به 25,210 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

وای به حال من که دی اعزامم
    به ما هنوز لباس گرم هم ندادن پدرمون درومد! مخصوصا روز اول! اصلا با رژه رفتن و فعالیت هم گرم نمیشه!! میری حتما لباس گرم ببر از زیر بپوش. هم شلوار و هم پلور از زیر بپوش.

برا ما سرمای 2-3 ساعت اول صبح واقعا اذیت می کنه! مخصوصا تو اون سرما هم نگه می دارن که دهن آدم سرویس بشه! اوناییکه 02 بودن روز دوشنبه میفهمن چی میگم!!!

دی بری اگه برف بیاد پارو میدن باید پارو هم بکشین کل محوطه رو.
    Last edited by cotgnx; 30-10-2014 at 00:51.

آخر فروم باز G U L D A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

یادش نخیر دی ماه 91 اعزامم بود . آمورشی افتاده بودم مشکین شهر . چقدر برف پارو کردیم . الان یک ماهی می شه خدمتم تموم شده . پیشنهاد می کنم حتما کسری بگیرید ( اگه ممکنه ) بعد برید خدمت . حتما هم بردی چون قدر خونه و زندگی رو می فهمید . دوستانی که می رن جاهای سرد سیر حتما لباس گرم ببرن که اون چیزایی که تو پادگان می دن مفت نمی ارزه . اصلا گرم نمی کنه . پلیور . شلوار پشمی و جوراب پشمی . کلا یادش نخیر . . . . هی

3. 2 کاربر از G U L D A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به ما هنوز لباس گرم هم ندادن پدرمون درومد! مخصوصا روز اول! اصلا با رژه رفتن و فعالیت هم گرم نمیشه!! میری حتما لباس گرم ببر از زیر بپوش. هم شلوار و هم پلور از زیر بپوش.

برا ما سرمای 2-3 ساعت اول صبح واقعا اذیت می کنه! مخصوصا تو اون سرما هم نگه می دارن که دهن آدم سرویس بشه! اوناییکه 02 بودن روز دوشنبه میفهمن چی میگم!!!

دی بری اگه برف بیاد پارو میدن باید پارو هم بکشین کل محوطه رو.
    داداش الان پشیمونی این ماه رفتی؟ همه میگن دی نررووو اما خب زودتر میرم که تکلیفم مشخص شه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من با درجه گروهبان یکی افتادم تیپ 55 توپخانه اصفهان با رسته اداری پرسنلی کد 72110 (امور اداری) ساکن اصفهان هم هستم.
    کسی میدونه روز برگ یا با کارت تردد میزارند بیام خونه؟ چه ساعتی؟ 2 یا 5؟
    گروهبان ها هفته ای چند بار نگهبانند؟
    من که رستم اداریه حتما میوفتم اداری؟ اگه نه کجاش بیوفتم بهتره؟

دوستان ببخشید سوالات زیاده
    دمتون گرم.

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

لیسانس دیگه ستوان سومی هم نمیدن از شانس ما؟ بعضی ها میگفتن با لیسانس گروهبان یکمی بهشون دادن چرا استوار نشدند؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام بچه ها
    من متولد 1369/10/26 هستم.دیپلم دارم.
    مثه اینکه از فروردین 94 قراره 24 ماه بشه خدمت سربازی و تا 22 بهمن 93 هرکسی خودش رو معرفی کنه اضافه خدمتشم بخشیده میشه.
    چندتا سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم.
    --------------------------------------------------------------------
    اگه تا قبل 22 بهمن (مثلا 10 بهمن) دفترچه پست کنم بازم اضافه خدمتم بخشیده میشه یا نه؟
    اگه تا قبل 22 بهمن (مثلا 10 بهمن) دفترچه پست کنم بازم مدت خدمتم 21 ماه هست یا نه؟

با توجه به 24 ماه شدن خدمت و بخشش اضافه خدمت تا 22 بهمن اگه من الان دفترچه پست کنم تقریبا کی اعزام میشم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

داداش الان پشیمونی این ماه رفتی؟ همه میگن دی نررووو اما خب زودتر میرم که تکلیفم مشخص شه!
    من تو خود تبریز آموزشیم بود چنان سرمایی کشیدم (علی الخصوص در اردو که تو عمرم نکشیده بودم، ولی همین سرمای آموزش و 3-4 بار سرما خوردن در آموزش باعث شد بقیه خدمت و حتی بقیه زندگی دیگه در مقابل سرما مقاومت بره بالا.

تازه این دوستمون که بیگلری (مشکین شهر) در دامنه های سبلان بوده که واویلا...

دی دوره خوبیه برین.

لیسانس دیگه ستوان سومی هم نمیدن از شانس ما؟ بعضی ها میگفتن با لیسانس گروهبان یکمی بهشون دادن چرا استوار نشدند؟
    ارتش گروهبانی میده، در ارتش استوار وظیفه نداشتیم و نداریم.

سلام بچه ها
    من متولد 1369/10/26 هستم.دیپلم دارم.
    مثه اینکه از فروردین 94 قراره 24 ماه بشه خدمت سربازی و تا 22 بهمن 93 هرکسی خودش رو معرفی کنه اضافه خدمتشم بخشیده میشه.
    چندتا سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم.
    --------------------------------------------------------------------
    اگه تا قبل 22 بهمن (مثلا 10 بهمن) دفترچه پست کنم بازم اضافه خدمتم بخشیده میشه یا نه؟
    اگه تا قبل 22 بهمن (مثلا 10 بهمن) دفترچه پست کنم بازم مدت خدمتم 21 ماه هست یا نه؟

با توجه به 24 ماه شدن خدمت و بخشش اضافه خدمت تا 22 بهمن اگه من الان دفترچه پست کنم تقریبا کی اعزام میشم؟
    بله

بله

هر ماهی احتمال اعزام دارین چون دیپلم 18 هر ماه اعزام داریم احتمالا اگه الان بفرستین بهمن و اسفند اعزام بشین، به هر حال اگه تا 22 بهمن ارسال کنید و حتی 94 هم اعزام بشین باز 21 ماه خدمت میکنید. (فقط مختص مشمولین غایب)

9. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میفرمایید دی دوره ی خوبیه..فقط در همین بالا بردن آستانه مقاومت و تحمل خلاصه میشه یا شامل موارد دیگه هم هست :(

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیروز برگ اعزام رو از پلیس +10 گرفتم... 1/12 رفتنی شدیم حالا کجا بیوفتم خدا میدونه...ان شاء الله که جای خوبی باشه...
    همچین بد هم نیست ، می خوری به تعطیلات عید ، مرخصی هاتون هم بیشتر میشه .

12. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    خودتون درخواست برای 1/12 دادید یا اینکه 1/10 پرشده بود؟
    دوستان ۱/۱۰ پر شده ؟ از کی ؟ کسی اطلاع داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •