واقعا تغییرات مهم و اساسی در پارتاک رخ داده!![]()
واقعا تغییرات مهم و اساسی در پارتاک رخ داده!![]()
حتی اگر IP مودم شما تغییر کند هاست dlinkddns آی پی جدید شما را شناسایی میکند و آن را در سرور خود تغییر میدهد شما فقط نیاز دارید نام هاستی که ساختید را در اختیار داشته باشد و با پینگ کردن آن IP خود را بدست آورید========موفق باشید منبع: انجمن تخصصی OverclockingHeroes
نمیدونستم با paypal و visa و master card میشه تو پارتاک پرداخت کرد. عکسش رو هم زدن. تحریم ها هم برداشته شده وایرانی ها هم میتونن از اینا استفاده کنن. چه تغییرات مهمی
اینا جنبه شوخی داره که نوشتم
Last edited by Hamed-M1; 29-06-2015 at 17:08.
منم هم همین رو خدمتتون عرض کردم ایپی تغییر کنه ایپی جدید به سرور ارسال میشه با اون ادرس هاست وارد شی ایپی جدید بالا میاد سرورش همون شرکت noip هستش نه سرور مخابرات
هیچ تغییری نیست دو روز فقط پارتاک رو قطع کردن کمی تغییرات گرافیکی دادن اون مستر و ویزا و پی پل کارت برای زیبایی هستش وگرنه کاربردی ندارن
سلام
شما هم شب ها از ساعت 2 به بعد تایم اوت شدید دارید ؟
رنج آی پی 5
بله شدیداً
اصلا نمیشه کاری کرد
ولی سرعت دانلود ثابته
هم رنج 5 و هم 2.185
دوستان من مشکلی که دارم اینکه نصف سایت هارو باز نمیکنه نتم.
گاهی وقتا سرور های خارج رو باز نمیکنه بعضی وقتا هم سرور های ایران رو باز نمیکنه.
آیپی هم فقط 5.168 و 37.221 میاد.
خداییش اینترنت مخابرات خوبه ولی تا زمانی که گذرت به پشتیبانیش نخوره ، الان بنده چهار پنج روزه که downstream خطم اومده پایین و شاید 8-9 بار تماس گرفتم و مدام میگن که خطت نویز داره ، سیم کشیتون مشکل داره و ... من نمیدونم چه جور تا همین پنج شش روز پیش با همین نویز خطم تا 10 مگ میکشید ولی الان میگن مشکل داره ! یکیشون که دلش به حالم سوخت ده دقیقه پشت خط نگه داشت منو و بعدش گفت اقا مودمت رو 20 دقیقه خاموش کن و بعد روشن کن همه مشکلاتت حله ، ولی مشکل حل نشد :| وقتی هم بهشون میگی که بابا بخدا مشکل مرکز مخابراتیه ، انگار فحششون دادی ! با هر بار که مودم رو خاموش روشن میکنم یه داون استریم میاد برام از 32 بگیر تا 900 ...
کسی نمیدونه دیگه باید چی کار کنم ؟
![]()
اقا MTU رو بزار روی 1400 مشکلت حل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)