ظاهرا همارا و مکس نت هم تعرفه های جدید رو اعمال کردن
دوستانی که از مخابرات دارن ایا تعرفه های جدید تو پنل کاربری اضافه شده ؟
شرکت دیده بان که ظاهرا بیشترین حجم رو میده و خیلی از همارا یا ماکس نت بهتره ولی تو تبریز نمایندگی نداره![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ظاهرا همارا و مکس نت هم تعرفه های جدید رو اعمال کردن
دوستانی که از مخابرات دارن ایا تعرفه های جدید تو پنل کاربری اضافه شده ؟
شرکت دیده بان که ظاهرا بیشترین حجم رو میده و خیلی از همارا یا ماکس نت بهتره ولی تو تبریز نمایندگی نداره![]()
Last edited by AMIR-AIRGUNNER; 02-12-2017 at 18:32.
مخابرات بدترین تعرفه رو داده .... واقعا خجالت نکشیدن این تعرفه رو دادن ... اینجوری باشه میرم یه آی اس پی دیگه
خب مخابراتم اپدیت کرد. شما با مخابرات و سرویس 2 مگ 37.5 گیگ حجم میگیری. ایشالا که از انحصار زودتر خارج بشه فیبر و شرکتا بیان سرویس بدن
هرکی از هر شرکتی که هست می تونه پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بزاره ببینم کدومه خوب برای کوچ کردن![]()
بهترین پینگ رو فقط مخابرات تبریز داره
با 4.2.2.4 زیر 70 مواقع مزخرف نهایت بشه 100
با 8.8.8.8 زیر 50![]()
wow عالیه این
من الا با پارس انلاین با4.2.2.4 زیر 115 و 8.8.8.8 زیر 100 اونم در بهترین حالت
فعلا منتظرم ببینم این شبانه پارس انلاین وضعیتش چی میشه با این طرح جدید میدن یا نه!
Last edited by humanaga; 03-12-2017 at 20:03.
اینجوری که کف کردی اینم بگن که من رو فیبرم
البته زمانی که رو سیم مسی بودمم پینگم زیر 100 بود با جفتش![]()
الا من طرف کوی فیروز هستم شهید مدنی این طرفا فیبرنوری میدن؟اصلا چطوری میشه اینا بیان خط فیبرنوری کنند و پولی هم می گیرن بابتش یا نه؟
البته این فیبر نوری فرق میکنه و فقط تا کافو فیبره و از کافو تا خونه سیم مسی
ولی تانوما تا خود اتاق فیبر کشیده میشه و هزینه هاشم متفاوته ( تو تاپیک ftth هست جزئیاتش ) اینجوری سرعت تا 50 مگ و 100 مگ هست و پینگم بهتر از مال من
برای تانوما برو مرکز مخابراتیت و بپرس ببین ارائه میدن یا نه
برای راه اندازی اولیه به همراه سرویس حداقل 500 باید در نظر بگیری
در قسمت اطلاعات خط نوشته کافو نوري ONU 14 - ZTE چه فرقی با فیبر نوری داره و غیر از مخابرات میشه از شرکت دیگه سرویس گرفت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)