برای چی تخته اش کمه؟
برای چی تخته اش کمه؟
رفتن که نه سر میزنم بهزاد از ترایب انداختنم بیرون بعد ترایب از هم پاشید رنک ترایب 22 بود فکر کنم بعد من دانشگاه داشتم سیتر پیدا نشد ریختن یک ترایب سرم کلی مقاومت کردم اما دارن ته توی روستا هامو جمع میکنن خدددددددددداااااااااااااا ااااااااااااا
اخه 900 کیلو امتیاز داره و این بنده خدا 19 کیلو خودت حساب کن مورال اش چقدر است.
حیف. بازی را ول می کنی یا میری تو یک ورد کم سرعت تر؟
منم بعد از کلی دنبال سیتر گشتن دست به دامن لیدر شدم که برام یکی پیدا کرد.(دستش درد نکنه)
وگرنه احتمالا منم اوضاعم مثل شما بود
Last edited by zed2; 06-05-2008 at 23:33.
یا برو یک ورلد با سرعت پایین یا چند وقت بازی رو بذار کنار تا بعد از امتحانات دانشگاه بذاری پشتش و بچسبی به بازی.
اره مصطفی باید بز ارم کنار بزارم کنار که نه منو گذاشتن کنار تا این دانشگاه روجمع کنم اما هر روز اینجا سر میزنم
سلام..
k 42 که می شه دقیقا وسط FEMA !!
تارایب ما فعلا داره روی k41 کار می کنه ... اونجا ر که گرفتیم شاید بیام اونوور ....
چرا ؟؟؟
با کودوم ای دیت ؟؟؟؟( لو بده)
هرچی زمان بگذره بدتر میشه. به هر حال اگه جای Village ها خوب باشه ارزش 7-8 تا Nuke رو داره.
ای بابا! با همونی که می دونیالبته اون رو وقف عام کردم هرکی دلش می خواد داره حمله می کنه و می گیره! (سه تا Account توی یک World سخته دیگه!)
?????????????????????(سه تا Account توی یک World سخته دیگه!
3تا ؟؟؟
لااقل اون یکی رو بگو...
تخته به تمام معنا کم است به دو نفر حمله کرده یکی 14کیلویی و یکی19 کیلویی کلی نیرو هروم کرده.1 روستا هم بیشتر نتونسته بگیره
زورش به ضعیفها میرسه![]()
نمیشه اون یکی هم خیلی مهمه
همش رو توی دو سه روز می گیره. تمام نیروهایی که از بین رفتن هم نهایتا توی یک هفته دوباره ساخته میشن.
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)