شاید از قست نبودهقای zafarmor پستهای پشت سر هم تو P30World ممنوعه!!!
خوب بود تذکر نمید ادی
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
شاید از قست نبودهقای zafarmor پستهای پشت سر هم تو P30World ممنوعه!!!
خوب بود تذکر نمید ادی
ببخشید شرمنده یادم نبود همش تقصیر Armin 2008 هست که هی به من ایراد میگیره بازم میگم شرمنده![]()
آقا مجید بازم میگم لطفا اینو برای SA بسازید و اگه زحمتی نیست بعدشم بذارید![]()
من همچین اسکلتی برای این گوشی ندارم ، یکی دارم کمی نازکه اشکال نداره؟
اسم این گوشی چیه می خوام اون بالاش بنویسم
اگه شد فردا برات می زارم
اینا ساختش که دیگه کاری نداره فقط تعقیر تکسچر هستش که خودت به راحتی می تونی درست کنی فقط می خواد
یکی از اون گوشی هایی که گذاشتم(فقط گوشی هایی که من گذاشتم چون بقیه اون بالا سمت راست اسم نداره و دوربینش هم کادر نداره )رو دانلود کنی و تکسچرس رو عوض کنی
اسمش P1i هست ومال سونی اریکسونه بعد هم من بلد نیستم تکسچرهارو تغییر بدم و 3DS Max هم بلد نیستم![]()
Last edited by aRThaS_08; 12-02-2008 at 21:09.
خوب حتما براي اينه كه پست اسپم مي دي.يه بار گفتيp1i مجيد عزيز گفت فردا مي ذارم دو سه صفحه پيشم گفتي،گفتم بي خيال چيزي نگم گفتي گير مي ده و اينا گفتم بزارم كيف كني.
ویدئوهایی که بین مراحل دیده میشه قابل دیدن نیست چون تو همون لحظه شکل میگیره.چه جوری میشه ویدوهای مراحل بازی gta5 رو نگاه کرد *** پسوندش چیه
لطفا جواب بدین
برای مثال میتونی در بین نمایش دموها رمز ICIKPYH رو بزنی و میبینی که آب و هوا در دمو تغییر میکنه.
یا اینکه از Jetpack (منظور اون جت پک خود بازی نیست و یکی از قابلیتهای ترینر هست) استفاده کنی و میبینی که CJ از دمو حذف میشه.
بعضی دموها هم مثل دموین دموی بازی که پلیسها CJ رو میگیرند کمی قوی تره و تغییرات روش اثر نداره.
شما اگر ماشینی رو عوض کنید میبینید که در دموها اون ماشین تغییر کرده پس دموها تصاویر از پیش ضبط شده ای نیستند که قابل مشاهده باشند.
ریو ساخت شرکت KIA Motors هستش که به همون KIA معروفه.من زياد اطلاعاتم درباره ماشين خوب نيست . اما ميدوني ريو ساخت چه كمپاني هست ؟
اينو بگو شايد توسنتيم پيدا كنيم .
![]()
اقا بخش من اینو با لوگان عوض گر فتمریو ساخت شرکت KIA Motors هستش که به همون KIA معروفه.
ابی یه نصیحت از من به تو :چون تو همون لحظه شکل میگیره.
کار نشد نداره!
بابا من این همه به مر د م گیر مدادمخوب حتما براي اينه كه پست اسپم مي دي.يه بار گفتيp1i مجيد عزيز گفت فردا مي ذارم دو سه صفحه پيشم گفتي،گفتم بي خيال چيزي نگم گفتي گير مي ده و اينا گفتم بزارم كيف كني.
کوتاه اومدم تو شروع کردی
قر ونت بیخیال
تریدی نمیخواد فقط مخوای عکس رو عوض کنی3DS Max هم بلد نیستم
در سته مجید جان ؟
دشمنت شر منده ر فیقببخشید شرمنده یادم نبود همش تقصیر Armin 2008 هست که هی به من ایراد میگیره بازم میگم شرمنده
ببخشید برنامه ی Mod Installer به چه دردی میخوره؟ فکر کنم برای نصب برنامه هایی که از اینترنت دانلود میکنیم.![]()
دیدی من گفتم مجید 2و3 صفحه پیش ندیده بود گفت میذارم ولی گفت بگو اسمش چیه منم گفتم
بله ولی بستگی به ساپورت کردن اون چیزی که دانلود میکنی هم داره!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)