نمیدونم والا خیلی وقت پیش تموم کردم هیچی از بازی یادم نیست
نمیدونم والا خیلی وقت پیش تموم کردم هیچی از بازی یادم نیست
سلام . خوشبختانه تونستم از مرحله ی Lowrider Challenger و Beach's Life عبور کنم ، ولی الان با یه مشکل اساسی رو به رو شدم ، وقتی که Lowrider Challenger رو پاس کردم ، نوبت Lowrider Race ، همون مسابقه بود که CJ باید توی مسابقه ی ماشین سواری اول بشه ، اول هم شدم و مرحله رو پاس کردم و 1000 دلار گرفتم ، با توجه به اینکه مراحل OG توی همون همبرگریه که باید با شاگرد همبریه همکاری می کردم و مرحله ی Burning Desire همون که باید آتش افروزی می کردم و دختره رو از توی ساختمون نجات می دادم ، قبل از Lowrider Race پاس کرده بودم ، الان هرچی می گردم ماموریت جدیدی پیدا نمی کنم یعنی اول هاله ی قرمز رنگ که به منزله ی وارد شدن به ماموریت جدیده رو هیچ جا پیدا نمی کنم ، شهر رو زیر و رو کردم ، ماموریت جدیدی پیدا نکردم که نکردم ، نکنه بازی همین جا تموم میشه ... یا برای ماموریت جدید باید به شهر دیگه ای برم ... لطفا راهنمایی کنید .
ببین مرحله ی مسابقه ی سزار رو رد کردی؟سلام . خوشبختانه تونستم از مرحله ی Lowrider Challenger و Beach's Life عبور کنم ، ولی الان با یه مشکل اساسی رو به رو شدم ، وقتی که Lowrider Challenger رو پاس کردم ، نوبت Lowrider Race ، همون مسابقه بود که CJ باید توی مسابقه ی ماشین سواری اول بشه ، اول هم شدم و مرحله رو پاس کردم و 1000 دلار گرفتم ، با توجه به اینکه مراحل OG توی همون همبرگریه که باید با شاگرد همبریه همکاری می کردم و مرحله ی Burning Desire همون که باید آتش افروزی می کردم و دختره رو از توی ساختمون نجات می دادم ، قبل از Lowrider Race پاس کرده بودم ، الان هرچی می گردم ماموریت جدیدی پیدا نمی کنم یعنی اول هاله ی قرمز رنگ که به منزله ی وارد شدن به ماموریت جدیده رو هیچ جا پیدا نمی کنم ، شهر رو زیر و رو کردم ، ماموریت جدیدی پیدا نکردم که نکردم ، نکنه بازی همین جا تموم میشه ... یا برای ماموریت جدید باید به شهر دیگه ای برم ... لطفا راهنمایی کنید .
منتظر باش تا بهت زنگ بزنه. زنگ نزد یک گلیچ توی بازیه که تا حالا فکر نکنم پیش اومده باشه.
حتما باید onfoot و بدون هیچ مرحله ای باشی تا بهت زنگ بزنه.
اگه اسم مرحله سزار خالیه نه ، راستی گلیچ یعنی چی ؟ کی بهم زنگ می زنه ؟
نه. اسم مرحله High Stakes, Lowider هست.اگه اسم مرحله سزار خالیه نه ، راستی گلیچ یعنی چی ؟ کی بهم زنگ می زنه ؟
رد کردی؟
گلیچ یعنی خطای نرم افزاری.
آره . رد کردم ، منتهی ماشینشو دزدیدم ، با ماشینی که Lowrider Challenger رو پاس کردم نبود ...
نمیدونم والا.آره . رد کردم ، منتهی ماشینشو دزدیدم ، با ماشینی که Lowrider Challenger رو پاس کردم نبود ...
تو الان Gang WAR برات باز شده؟ نقشه ت دو رنگه؟ جلوی اصلحه فروشی یک مرحله نیست؟ 100% باید باشه چک کن. اگه نیست یک سیو دانلود کن و شروع کن.
دوستان فکر کنم ترینرش رو برداشتم درست شدش
بزار برم ببینم چی میشه
Last edited by Ship Storm; 31-08-2007 at 14:09.
دوستان شرمنده من یکی پست زدم نمیدونم چرا 2 تا ظاهر شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)