تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 522 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256262302352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

اگه نباشه جاش خالی می مونه parisa_t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

گوشیمو ریست کردم همه آهنگ های فابریک گوشیم پاک شده !
    امکانش هست از دوستان یکی لطف کنه و آهنگ های مسیج فابریک k800 رو اینجا واسه من بزاره ؟!

داره خودمونی میشه gole yase shekaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

گل محمدی من چندین بار به این تاپیک رفتم اما نمیدونم هر چی تلاش میکنم بی نتیجه میمونه .میشه شما کاملا بگین چیکار کردین منم همون راه هارو برم بقیه دوستان هم اگه میتونن کمک کنن
    Last edited by gole yase shekaste; 07-12-2007 at 08:12.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

گل محمدی من چندین بار به این تاپیک رفتم اما نمیدونم هر چی تلاش میکنم بی نتیجه میمونه .میشه شما کاملا بگین چیکار کردین منم همون راه هارو برم بقیه دوستان هم اگه میتونن کمک کنن
    اي دي منو در ياهو ادد كن تا كامل برات توضيح بدم
    همينجا زير آواتو هست اي دي من

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نميشه همينجا بگي يا پيغام خصوصي بزاري آخه امروز هر چي ميخواستم وارد ياهو بشم نشد دمت گرم مگر شما به دادم برسين يه جوري حالي كن به ما ديگه من فكر ميكنم يه جايه كارم ميلنگه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

نميشه همينجا بگي يا پيغام خصوصي بزاري آخه امروز هر چي ميخواستم وارد ياهو بشم نشد دمت گرم مگر شما به دادم برسين يه جوري حالي كن به ما ديگه من فكر ميكنم يه جايه كارم ميلنگه
    باشه من يكبار ديگه كامل برات توضيح ميدم
    ابتدا درايو يو اس بي را نصب كن اين درايو به همراه برنامه setool2lite107 دانلود ميشود كه در مسير زير قرار دارد setool2lite107\drivers\usb_flash_driver . بزار نصب بشه خودش ميدونه كه بايد كجا نصب بشده ( منظورم درايو C )
    براي احتياط يكبار سيستم را ريستارت كن
    گوشي را خاموش كن در مورد دراوردن سيمكارت و مموري بايد بگم كه من تا حالا 100 بار آكواستيك زدم و اينها را درنياوردم و هيچ مشكلي هم پيش نيومده
    حالا برنامه setool2lite107 را باز كن دقت كن در سمت چپ و پايين برنامه بايد USB انتخاب شده باشد سپس مدل گوشي را از قسمت Phone Type انتخاب كن بعد آكواستيك مورد نظر را در قسمت MISC برنامه قرار بده
    ناگفته نماند كه تا الان بهترين آكواستيك در بلندي صدا در بلندگو jpx2 هست ( در هندزفري هم صداش سوپر باس هست ) من اين آكواستيك را برات آپلود ميكنم فقط فولدر ifs زيپ شده را آپلود ميكنم تا شما عين همين را در MISC بدون هيچ مشكلي قرار دهي
    حالا همه چيز آماده هست FLASH را ميزني سپس دكمه C در گوشي را گرفته و كابل را وصل ميكني (در اين مرحله ممكنه كامپيوتر سخت افزار جديد شناسايي كنه كه شما بايد مسير درايور USB را كه بهمراه برنامه دانلود كرده اين setool2lite107\drivers\usb_flash_driver تعريف كنيد تا بشناسه) پس از چند ثانيه آكواستيك نصب ميشود (نهايت 2 دقيقه در آكواستيكها) و Ready در برنامه ظاهر ميشود حالا از برنامه خارج شده و كابل را درمياري و گوشي را روشن كرده و از صداي تقويت شده لذت ميبري

اما اگر مرحله آخر به مشكل برخوردين يا درايور USB كامل نصب نشده و يا اشكالي در كابل وجود دارد .
    محل اتصال USB به كامپيوتر را عوض كنين و به جاي ديگه اي وصل كرده و درايور را از نو نصب كنين
    بازم اگر مشكل حل نشد يه كار ديگه اي بكنيد
    چون احتمال داره كنتاكتهاي مسي گوشي ( محل فيش كابل ) لكه دار شده باشند يك شيئ نوك تيز مثل چاقو و يا پيچ كشتي تخت كوچيك برداشته و و به ارامي اين لكه هاي سياه را تميز كنيد طوري كه همه جا تميز بشه و هيچ لكه اي در روي كنتاكتهاي مسي باقي نمانده باشد
    با انجام دادن اين كارها فكر نميكنم ديگه نقطه ابهامي وجود داشته باشد
    اين هم آكو استيك jpx2 :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by golmohammadi; 07-12-2007 at 18:10.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون میرم انجام بدم نتیجشو بهت میگم

تاريخ عضويت
    Aug 2007

4

گل محمدی واقعا گلی دمت گرم دمت گرم دمت گرم درست شد نصب کردم میدونی کجا میلنگید اونجایی که سخت افزار جدید میشناسه من خنگه هالو کنسل میزدم واقعا ممنون جییییییییییییییییگر

داره خودمونی میشه masoodpalang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

يه مشكل!
    من چند روز پيش گوشيم رو براي افزايش صدا هك كردم كه حالا گوشيم هر چند وقت يكبار خودش خاموش ميشه!!
    البته ناگفته نمونه(با عرض پوزش از هكرهاي حرفه اي) وقتي ميخواستم كابل رو به كامپيوتر وصل كنم بجاي گرفتن كليد C روي خود گوشي ،كليد C روي كيبورد رو ميگرفتم كه چند بار اين كار رو انجام دادم و نشد كه بعدا فهميدم قضيه چيه!

حالا كمكم كنيد بگسد كه علتش چيه و بايد چكار كنم؟

داره خودمونی میشه masoodpalang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض كمك

سلام

يه مشكل!
    من چند روز پيش گوشيم رو براي افزايش صدا هك كردم كه حالا گوشيم هر چند وقت يكبار خودش خاموش ميشه!!
    البته ناگفته نمونه(با عرض پوزش از هكرهاي حرفه اي) وقتي ميخواستم كابل رو به كامپيوتر وصل كنم بجاي گرفتن كليد C روي خود گوشي ،كليد C روي كيبورد رو ميگرفتم كه چند بار اين كار رو انجام دادم و نشد كه بعدا فهميدم قضيه چيه!

حالا كمكم كنيد بگيد كه علتش چيه و بايد چكار كنم؟

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سلام

يه مشكل!

حالا كمكم كنيد بگيد كه علتش چيه و بايد چكار كنم؟
    گوشیت دیگه کارش بیخ پیدا کرده یکی از بچه هام همینجوری شده بود واقعا متاسف شدم خیلی خیلی ناراحت شدم دیگه باید دور بندازیش مفت بده به نون خشکی من از شما 15 تومان میخرم(شوخی میکنم امیدوار باش)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •